- 30 Haziran 2013
- 21.851
- En iyi cevaplar
- 1
- 17.899
- 498
- Konu Sahibi annensenicoksevecek
- #1.001
kendime söz verdım 1 de kalkıcm ewe supurge tutcam toz alcm mutfaa temızlıcem kendımı de yıkayıp cıkıcam sonuc almaya gıdıcemay evi şey götürüyoheheh
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendime söz verdım 1 de kalkıcm ewe supurge tutcam toz alcm mutfaa temızlıcem kendımı de yıkayıp cıkıcam sonuc almaya gıdıcemay evi şey götürüyoheheh
ınsallah bakalım cnm hıcbı hıssıyatım yok ne heyecan ne sabırsızlık garıp bı durum
ben de hiçbişe yok :) nıye kıkızz 4 de çıkacak :) baksanabeni heycan bastı
![]()
kendime söz verdım 1 de kalkıcm ewe supurge tutcam toz alcm mutfaa temızlıcem kendımı de yıkayıp cıkıcam sonuc almaya gıdıcem
ben de hiçbişe yok :) nıye kı
valla bılmıom cnm karmasık bı haldeyım hıssızleştım resmen hayırlısı artık baska dıycek bısey yokHadi bakalım inşallah ama ignenin etkisi 10 gün suruyormus ya bakalım kaç cikicak ben kan vermeye korkuyorum
Hadi bakalım inşallah ama ignenin etkisi 10 gün suruyormus ya bakalım kaç cikicak ben kan vermeye korkuyorum
yavrum goturuyo drken cıddıydım :)sen neden böyle oldun bugün bu sözler filan yat dinlen kızım ya![]()
senınkı çıkar artık korkmana gerek yokbende bugün 14. günüm ama gitmeye korkuyorum![]()
yavrum goturuyo drken cıddıydım :)
bende bugün 14. günüm ama gitmeye korkuyorum![]()
ay bıde o var tuvaletlere de 3 gundur bıse dokmedım :) bakterı kaynıyolardr az kaldı on dakka daha yatııım :)e bende ciddiyim benimde ev öyleydi süpürge yaptım tuvaleti banyoyu sildim domestos ileama ağrım oldu oturuyorum şu an
ay bıde o var tuvaletlere de 3 gundur bıse dokmedım :) bakterı kaynıyolardr az kaldı on dakka daha yatııım :)
senınkı çıkar artık korkmana gerek yok
yat boşver sonucu aldıktan sonra yaparsınay bıde o var tuvaletlere de 3 gundur bıse dokmedım :) bakterı kaynıyolardr az kaldı on dakka daha yatııım :)
Canim evet sen çıkar
hepimize kolay gelsın hadı kalkıom benBugün banyo silme günü sanırım bende çamaşır suyuyla temizliycem bende kalkarim şimdi aşırı usengeclik var. Uykum var belim ağrıyor
hepimize kolay gelsın hadı kalkıom ben