• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen hakkında

Yani kullandıktan 14 gün sonra pik gördüm.
Benimde daha önce kullandığımda öyle oldu cuma günü 11 mm di salı günü tekrar çağırdı bende ovülasyon kullanıyorum şuan ama silik inşallah perşembeye kadar olmaz diye dua ediyorum

Eklentiler

• IMG_20250110_203725.jpg
    IMG_20250110_203725.jpg
    175,6 KB · Görüntüleme: 16
Bende normalde 12 13.gün pik görürüm. Bu ay adetin 3.gününden itibaren günde 2 tane klomen kullandım. 15.gündeyim pik yok :( anlamadım

Arkadaşlar ben de klomen kullandım adetin 3.gününden itibaren hergün 1 adet beş gün içtim ama hiç yumurtlama emaresi yok

Bu ilacı kullanıp da fayda görmeyen var mı yoksa geçmi gelisiyor yumurta sizlerde geç mi gelisti

Arkadaşlar ben de klomen kullandım adetin 3.gününden itibaren hergün 1 adet beş gün içtim ama hiç yumurtlama emaresi yok

Bu ilacı kullanıp da fayda görmeyen var mı yoksa geçmi gelisiyor yumurta sizlerde geç mi gelisti

Bende adetimin 5. Günü başladım 5 gün kullandım klomeni 2 gün sonra yani bugun yumurta kontrolüne gittim 10 mm bir tane yumurtam vardı 2 gün sonra tekrar cağırdı kontrole acaba büyürmü ya korkuyorum büyümezse diye

Bende adetimin 5. Günü başladım 5 gün kullandım klomeni 2 gün sonra yani bugun yumurta kontrolüne gittim 10 mm bir tane yumurtam vardı 2 gün sonra tekrar cağırdı kontrole acaba büyürmü ya korkuyorum büyümezse diye
Ben cuma günü gittiğimde 11 mm di bu gün tekrar gittim 17 mm olmuş büyür moralinizi bozmayın bence

Hiç korkma. Ben normalde hep adetin 12 13.gününde pik görürdüm. Bu ay klomen kullandım doktorda 16.gün kontrole çağırdı kaçırdım diye çok üzüldüm pikte görememiştim meğer büyümemiş bile. Çatlama iğnesi vurdu gönderdi. Bende klomenin etkisi geç yumurtlamak oldu. Ama tek yumurta büyümüş o biraz moralimi bozdu umarım hayırla tutar :(

Hiç korkma. Ben normalde hep adetin 12 13.gününde pik görürdüm. Bu ay klomen kullandım doktorda 16.gün kontrole çağırdı kaçırdım diye çok üzüldüm pikte görememiştim meğer büyümemiş bile. Çatlama iğnesi vurdu gönderdi. Bende klomenin etkisi geç yumurtlamak oldu. Ama tek yumurta büyümüş o biraz moralimi bozdu umarım hayırla tutar :(
Canım inşallah bakalım carşamba yeniden kontrolüm vae umarım yeterli boyuta gelir ve catlama olur cünkü çatlama iğnesinden bahsetmedi bana hiç . Birde sağda hiç yumurta büyümemiş solda 1 tane gördü oda 10 küsür mm beklicem artık

Moralini bozma hiç mucize bu tek yumurtaylada hamilelikler oluyor cok okudum

Merhaba alttan muane ediyor dimi çatala cıkmadan

Alttan muayne ediyor yumurtaları görebilmek için canım alttan muayne catala cıkartılarak yapılabiliyor yani ben catala cıkıyorum
Of şuan çok panik oldum korkum çatal açıkçası ilk gebeliğimde o ulturson ile karnımıza bakılan yerde yatardım bacakları ayırırdım o şekilde bakardı bunda emin olamadım şimdi

Back