Benimde daha önce kullandığımda öyle oldu cuma günü 11 mm di salı günü tekrar çağırdı bende ovülasyon kullanıyorum şuan ama silik inşallah perşembeye kadar olmaz diye dua ediyorumYani kullandıktan 14 gün sonra pik gördüm.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde daha önce kullandığımda öyle oldu cuma günü 11 mm di salı günü tekrar çağırdı bende ovülasyon kullanıyorum şuan ama silik inşallah perşembeye kadar olmaz diye dua ediyorumYani kullandıktan 14 gün sonra pik gördüm.
Arkadaşlar ben de klomen kullandım adetin 3.gününden itibaren hergün 1 adet beş gün içtim ama hiç yumurtlama emaresi yok
Bu ilacı kullanıp da fayda görmeyen var mı yoksa geçmi gelisiyor yumurta sizlerde geç mi gelisti
Arkadaşlar ben de klomen kullandım adetin 3.gününden itibaren hergün 1 adet beş gün içtim ama hiç yumurtlama emaresi yok
Bu ilacı kullanıp da fayda görmeyen var mı yoksa geçmi gelisiyor yumurta sizlerde geç mi gelisti
Çatlatma iğnesi kullandınız mı kendisi mi çatladıBende daha önce klomenle hamile kaldım fakat 16 haftalıkken düşük yaptım
Çatlama iğnesi verdi ama ayın 16 sında vurulmamı söylediÇatlatma iğnesi kullandınız mı kendisi mi çatladı
Ben cuma günü gittiğimde 11 mm di bu gün tekrar gittim 17 mm olmuş büyür moralinizi bozmayın benceBende adetimin 5. Günü başladım 5 gün kullandım klomeni 2 gün sonra yani bugun yumurta kontrolüne gittim 10 mm bir tane yumurtam vardı 2 gün sonra tekrar cağırdı kontrole acaba büyürmü ya korkuyorum büyümezse diye
Ayyy hadi inşallah isteyen herkese nasip olsun sağlıklıcaBen cuma günü gittiğimde 11 mm di bu gün tekrar gittim 17 mm olmuş büyür moralinizi bozmayın bence
Hiç korkma. Ben normalde hep adetin 12 13.gününde pik görürdüm. Bu ay klomen kullandım doktorda 16.gün kontrole çağırdı kaçırdım diye çok üzüldüm pikte görememiştim meğer büyümemiş bile. Çatlama iğnesi vurdu gönderdi. Bende klomenin etkisi geç yumurtlamak oldu. Ama tek yumurta büyümüş o biraz moralimi bozdu umarım hayırla tutarBende adetimin 5. Günü başladım 5 gün kullandım klomeni 2 gün sonra yani bugun yumurta kontrolüne gittim 10 mm bir tane yumurtam vardı 2 gün sonra tekrar cağırdı kontrole acaba büyürmü ya korkuyorum büyümezse diye
Canım inşallah bakalım carşamba yeniden kontrolüm vae umarım yeterli boyuta gelir ve catlama olur cünkü çatlama iğnesinden bahsetmedi bana hiç . Birde sağda hiç yumurta büyümemiş solda 1 tane gördü oda 10 küsür mm beklicem artıkHiç korkma. Ben normalde hep adetin 12 13.gününde pik görürdüm. Bu ay klomen kullandım doktorda 16.gün kontrole çağırdı kaçırdım diye çok üzüldüm pikte görememiştim meğer büyümemiş bile. Çatlama iğnesi vurdu gönderdi. Bende klomenin etkisi geç yumurtlamak oldu. Ama tek yumurta büyümüş o biraz moralimi bozdu umarım hayırla tutar
Moralini bozma hiç mucize bu tek yumurtaylada hamilelikler oluyor cok okudumHiç korkma. Ben normalde hep adetin 12 13.gününde pik görürdüm. Bu ay klomen kullandım doktorda 16.gün kontrole çağırdı kaçırdım diye çok üzüldüm pikte görememiştim meğer büyümemiş bile. Çatlama iğnesi vurdu gönderdi. Bende klomenin etkisi geç yumurtlamak oldu. Ama tek yumurta büyümüş o biraz moralimi bozdu umarım hayırla tutar
Merhaba alttan muane ediyor dimi çatala cıkmadanBende adetimin 5. Günü başladım 5 gün kullandım klomeni 2 gün sonra yani bugun yumurta kontrolüne gittim 10 mm bir tane yumurtam vardı 2 gün sonra tekrar cağırdı kontrole acaba büyürmü ya korkuyorum büyümezse diye
Alttan muayne ediyor yumurtaları görebilmek için canım alttan muayne catala cıkartılarak yapılabiliyor yani ben catala cıkıyorumMerhaba alttan muane ediyor dimi çatala cıkmadan
Yani belki kendi kendinize çatlayacakÇatlama iğnesi verdi ama ayın 16 sında vurulmamı söyledi
Amin canımAyyy hadi inşallah isteyen herkese nasip olsun sağlıklıca
Of şuan çok panik oldum korkum çatal açıkçası ilk gebeliğimde o ulturson ile karnımıza bakılan yerde yatardım bacakları ayırırdım o şekilde bakardı bunda emin olamadım şimdiAlttan muayne ediyor yumurtaları görebilmek için canım alttan muayne catala cıkartılarak yapılabiliyor yani ben catala cıkıyorum
Benim eşim yanımda değil askeri personel o yüzden şuan vurmadı perşembe gelecek eşim o yüzden bende o zaman vurulcamYani belki kendi kendinize çatlayacak
İğne çatlama olmazsa evet ama biyolojik olarak çatlama olursa iğneye gerek kalmayabilirBenim eşim yanımda değil askeri personel o yüzden şuan vurmadı perşembe gelecek eşim o yüzden bende o zaman vurulcam