Klomen ile şişlik

ayyy en guzel olurdu super olurdu yahaaaa oyle olmayı oyle çok ıstıyorum kı benımde bacak agrısından oldum yhaaaa

bize nooluyooo :) bugünkü ağrım çok şiddetliydi yalnız ayy nasıl bir ağrıdır o yürüyerek pazarı geziyorduk 5 dk da bir o ağrı girdi doktorum da izine çıkmış şansıma edeyim :) ben napıcam ya

bize nooluyooo :) bugünkü ağrım çok şiddetliydi yalnız ayy nasıl bir ağrıdır o yürüyerek pazarı geziyorduk 5 dk da bir o ağrı girdi doktorum da izine çıkmış şansıma edeyim :) ben napıcam ya
canım baska bırıne gıt yarın o kaadr sıdetlı olmaması lazım ama bellı de olmaz ılk gebelıın

canım bebıs bu ıstesen de ıstemesen de cekıcen ama gıdıp muayene olursan dr sana bısı yok dıycek sende bebısının acısını cektıını dusunecen

bebiş ya yoksa o zaman nolcak ? inşallah bebektir onun için en zor acılara katlanırım ben ama bebek değilse de çok üzülücem.

bebiş ya yoksa o zaman nolcak ? inşallah bebektir onun için en zor acılara katlanırım ben ama bebek değilse de çok üzülücem.
vaktı var canım ne dıyım aha benım kının vaktı 3.5 yıldır gelmıo :) beklıoz ama beklemekten vazgecmıycez

Günaydın kızlar :) erkenciyiz bugün maşallah benimde kasiklarimda iğne batması gibi batma oluyor dün gece yatakta hep sol kasigimin ağrısı hem belim koptu sanki.. sabaha karşı sizmisim anca :)

ay bende agrılardan cok zor uyudum sabah dayanamadım gıttım kan verdım 4 te cıkacak sonuc hayırlısı olsun bkalım beklıorum sabırla

ay bende agrılardan cok zor uyudum sabah dayanamadım gıttım kan verdım 4 te cıkacak sonuc hayırlısı olsun bkalım beklıorum sabırla

Aa sen cesaret edip vermissin ben vermeye korkuyorum hadi güzel haber çıkar inşallah ama iğneden sonra 8.ci gün 10 güne kadar pozitif çıkmıyormu? ?

Back