- 31 Ağustos 2014
- 2.127
- 999
- 148
- Konu Sahibi annensenicoksevecek
amınnn ınsallah canım benddebı ruya gordum çok anlamlıydı
biz hamile miyiz ? :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amınnn ınsallah canım benddebı ruya gordum çok anlamlıydı
ayyy en guzel olurdu super olurdu yahaaaa oyle olmayı oyle çok ıstıyorum kı benımde bacak agrısından oldum yhaaaabiz hamile miyiz ? :)
ayyy en guzel olurdu super olurdu yahaaaa oyle olmayı oyle çok ıstıyorum kı benımde bacak agrısından oldum yhaaaa
canım baska bırıne gıt yarın o kaadr sıdetlı olmaması lazım ama bellı de olmaz ılk gebelıınbize nooluyooo :) bugünkü ağrım çok şiddetliydi yalnız ayy nasıl bir ağrıdır o yürüyerek pazarı geziyorduk 5 dk da bir o ağrı girdi doktorum da izine çıkmış şansıma edeyim :) ben napıcam ya
canım baska bırıne gıt yarın o kaadr sıdetlı olmaması lazım ama bellı de olmaz ılk gebelıın
bence hamılesın sekerım dedıım gıbı yarın bı muayene ol 1 ekıme cok varBir de hamile miyim o da var. Ondan mı oluyor acaba ? bugünkü ağrı çok şiddetliydi. Bende anlamadım valla.
bence hamılesın sekerım dedıım gıbı yarın bı muayene ol 1 ekıme cok var
canım bebıs bu ıstesen de ıstemesen de cekıcen ama gıdıp muayene olursan dr sana bısı yok dıycek sende bebısının acısını cektıını dusunecen1 ekime çok var işte bu ağrı çok fazla 1 ekime kadar çekicem yoksa.
canım bebıs bu ıstesen de ıstemesen de cekıcen ama gıdıp muayene olursan dr sana bısı yok dıycek sende bebısının acısını cektıını dusunecen
mutlu olucn :)
dinlen cnm uzan bol bol ev işi yapılır benım evı de göturyo vallabugün elektrik süpürgesi ile evi süpürdüm belime ağrı girdi bıraktım oturdum ve şuanda sol kasığımdan altıma kadar inen bir ağrım var çok hafif sızlıyor.
vaktı var canım ne dıyım aha benım kının vaktı 3.5 yıldır gelmıo :) beklıoz ama beklemekten vazgecmıycezbebiş ya yoksa o zaman nolcak ? inşallah bebektir onun için en zor acılara katlanırım ben ama bebek değilse de çok üzülücem.
ay bende agrılardan cok zor uyudum sabah dayanamadım gıttım kan verdım 4 te cıkacak sonuc hayırlısı olsun bkalım beklıorum sabırla
cesaret dııl de benımkı korku oldu bı yerde yoksa bugun yaptırmazdım cumartesı tekrar baktırcm amaAa sen cesaret edip vermissin ben vermeye korkuyorum hadi güzel haber çıkar inşallah ama iğneden sonra 8.ci gün 10 güne kadar pozitif çıkmıyormu? ?
dinlen cnm uzan bol bol ev işi yapılır benım evı de göturyo valla
ay bende agrılardan cok zor uyudum sabah dayanamadım gıttım kan verdım 4 te cıkacak sonuc hayırlısı olsun bkalım beklıorum sabırla
ınsallah bakalım cnm hıcbı hıssıyatım yok ne heyecan ne sabırsızlık garıp bı durumoooo süpersin cesaret konusunda arkadaşım maşallah :) ... hadi inşallah![]()