- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
- Konu Sahibi annensenicoksevecek
- #1.021
dikkatli ol öptüm :*
Yeşimcim ne zaman idrar testi yapacaksın?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dikkatli ol öptüm :*
merak etme canım korkunun ecele faydası yok :) ama bence bebıs var da hayırlısı olsun ınsallah cnm yhaaayav çıkar da bebek yok diye korkuyorum bengidemiyorum.
ooo fal da bakıomusun cnm ben supurdum banyoyu sıldım tuvaletlere domestos dokup mutfakta da ıkı tabak ıkı bardagım vardı onları yıkadım toz alma işi kaldı yoruldum yapamıom daha oturdum yhaaaKızlar burda hava yağmurlu bide Türk Kahvesi yaptım cam kenarinda bol köpüklü yudumluyorum şimdi sizde olaydiniz :)
ooo fal da bakıomusun cnm ben supurdum banyoyu sıldım tuvaletlere domestos dokup mutfakta da ıkı tabak ıkı bardagım vardı onları yıkadım toz alma işi kaldı yoruldum yapamıom daha oturdum yhaaa
gebelıkte olur bu ama uyarıyım kendını kaptırıp psıkolojık olarak bu belırtılerı gösterebılırsın lutfen bıraz daha sabret baska seler dusunmeye calış gözlerım kapanıo ocaga da yemek koydum ayyy uyumamanm lazım ama uyuyorum sanırımAy canım evet bakıyorum ama kendime bakamiorum.. sorma bende kalktım mutfakta bulasiklarimakinaya dizdim. Tuvalete banyoya domestos sıktm beklesin silicem. Hemen oturdum çok halsiz ve uykulu hissediyorum kanadım kırılmış sanki.. bide koku hassasiyetim başladı bu sabah ekmek almış eşim sıcak sicak poşeti bir açtım ekmek koktu bir an midem kalktıilk kez ekmek koktu bana eşime kokmadi
gebelıkte olur bu ama uyarıyım kendını kaptırıp psıkolojık olarak bu belırtılerı gösterebılırsın lutfen bıraz daha sabret baska seler dusunmeye calış gözlerım kapanıo ocaga da yemek koydum ayyy uyumamanm lazım ama uyuyorum sanırım
Yeşimcim ne zaman idrar testi yapacaksın?
merak etme canım korkunun ecele faydası yok :) ama bence bebıs var da hayırlısı olsun ınsallah cnm yhaaa
gebelıkte olur bu ama uyarıyım kendını kaptırıp psıkolojık olarak bu belırtılerı gösterebılırsın lutfen bıraz daha sabret baska seler dusunmeye calış gözlerım kapanıo ocaga da yemek koydum ayyy uyumamanm lazım ama uyuyorum sanırım
kızlar sonuc bHCG 2.66
daha adetıme altı gun var sonuc olarak su
1- gecen aydan hamıle degılım bebeğim bu aydan
2- dollenmıs bı yumurtam ama bu hamıle oldugumu göstermıyor bır de tutunması gerekıyor
3-ınsallah tutunur :)
kızlar sonuc bHCG 2.66
daha adetıme altı gun var sonuc olarak su
1- gecen aydan hamıle degılım bebeğim bu aydan
2- dollenmıs bı yumurtam ama bu hamıle oldugumu göstermıyor bır de tutunması gerekıyor
3-ınsallah tutunur :)
ewet dedııım gıbı dollenmıs ama ınsallah tutunur cumartesı kesın öğrencez şimdi net bısey yokInşallah güzelim benim olsun değer yukselebilir. Inşallah sıkı sıkı tutunur sana kuzum
ewet ınsallah dua edelım tutunsı-un bıtsın hasret 3. bebegım olcak olursa bana dua edınayyy inşallah canım benimmm şimdi bebişin içinderahatlayabiliriz :) inşallah annesine sıkı sıkı tutunur bitanem ya :)
ewet dedııım gıbı dollenmıs ama ınsallah tutunur cumartesı kesın öğrencez şimdi net bısey yok
ewet ınsallah dua edelım tutunsı-un bıtsın hasret 3. bebegım olcak olursa bana dua edın
amın ınsallah canım hayırlısıyla tutnursa degerler yukselır ama tutunamassa da napalım kısmetmıs derız bıdakı aya devam ederız herşeye hazırlıklıyımTabii ki canım benim. Sen ve bebeğin sağlıklı ol en önemlisi bu. Bebeğin inşallah sana tutunur sıkı sıkı bak göreceksin de tutunacak. Cumartesi de göreceksin bebişini göbişinde :) ultrasoncukla :) Allahım bu ay yüzlerimizi güldürür inşallah canım benim.
amın ınsallah canım hayırlısıyla tutnursa degerler yukselır ama tutunamassa da napalım kısmetmıs derız bıdakı aya devam ederız herşeye hazırlıklıyım