• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ile şişlik

ben adet oluyorum ama çok duzensız maalesef 35 40 gunde bır oluyo bazen 15 gunde bır oluyo bazen guzel sokuluyo bazende bı ped bıle kırletemıom ole işte inşallah canım ınsallah guzel haberler alırız

en azından kendi kendine olabiliorsun tatlım , bu bile büyük bi nimet , ben ilaç içmesem aylarca beklesem ine yok yine yookkk :KK43::KK43:

hepimizi birbirimize dua edelim ,Rabbim gönlümüze göre versin :KK68::KK68:

en azından kendi kendine olabiliorsun tatlım , bu bile büyük bi nimet , ben ilaç içmesem aylarca beklesem ine yok yine yookkk :KK43::KK43:

hepimizi birbirimize dua edelim ,Rabbim gönlümüze göre versin :KK68::KK68:
canım valla rabbım nasıp edecek ıkı defa hamıle kaldım ıkıncı 23. haftada bıttı gebe kalbılmek de yetmıo kı offf yhaa bugun dra gıttım pko ne kı dıo senın sorunun cok daha buyuk pkoyu dert bıle etme dıor :(

canım valla rabbım nasıp edecek ıkı defa hamıle kaldım ıkıncı 23. haftada bıttı gebe kalbılmek de yetmıo kı offf yhaa bugun dra gıttım pko ne kı dıo senın sorunun cok daha buyuk pkoyu dert bıle etme dıor :KK43:

canım benim haklısın ,ama sıkıntı etme hiçbirşeyi , pozitif düşün ;)
neden bitti peki gebeliğin ? yani sorun nedir ?
bak 3 yıl 3 aylık evliyim , geçen ay ilk kez 20mm boyutunda bi yumoşum oldu , öncesinde klomene cevap vermedi vücudum , bende incir kürü ile destekledim :D :D

canım benim haklısın ,ama sıkıntı etme hiçbirşeyi , pozitif düşün :KK66:
neden bitti peki gebeliğin ? yani sorun nedir ?
bak 3 yıl 3 aylık evliyim , geçen ay ilk kez 20mm boyutunda bi yumoşum oldu , öncesinde klomene cevap vermedi vücudum , bende incir kürü ile destekledim :D :D
ohh masallah canım yumus bı kere olusmaya başlayınca gerısı gelır tatlım bende bıde rahım agzı yetmezlıgı var bebek 3 aylık olduktan sorarahım tutmuyo dogumum baslıo ıkısı de aynı sebepten bıttıı

ohh masallah canım yumus bı kere olusmaya başlayınca gerısı gelır tatlım bende bıde rahım agzı yetmezlıgı var bebek 3 aylık olduktan sorarahım tutmuyo dogumum baslıo ıkısı de aynı sebepten bıttıı

anladım canım , ama üzme güzel canını , onlar annelerinin melekleri olmuşlar , Allahın izniyle cennet kapısında bekliyor olacaklar annelerini :KK68::KK68:

forumdan bi arkadaşımda da vardı aynı durumda , birinci bebeğini o şekilde kabetti , şimdi oğluşunu aldı sağlıcakla kucağına , sen tedavini aksatma canım , Rabbim gönlüne göre verecektir eminim :KK66::KK66:

anladım canım , ama üzme güzel canını , onlar annelerinin melekleri olmuşlar , Allahın izniyle cennet kapısında bekliyor olacaklar annelerini :KK68::KK68:

forumdan bi arkadaşımda da vardı aynı durumda , birinci bebeğini o şekilde kabetti , şimdi oğluşunu aldı sağlıcakla kucağına , sen tedavini aksatma canım , Rabbim gönlüne göre verecektir eminim :KK66::KK66:
Ahhh bacim bi olsa artik dusmesin diye hersei yapicz

Back