Klomen ile şişlik

olsun sabırlı olucan cnm ağlamıycan yasın cook genc daha bak ben senden on yas buyugum hala mılletın bebk seslerını duymaya calısıyorum dun gece de benım alttakının 3 oğlu var en kucugu hasta mı oldu ne ağlıosdu bende ısterdım kendı bebegımın aglamasına uyanmayı ama daha vaktı gelmemıs dedmekkı

Off of. Rabbim günah yazmasın ama sitemde etmiyorum. Artık olsun akrabamiz tek ilişkiyle hamile kaldı hemde korunmuslar sadece evlilik yıl dönemlerinde öğle denemiş tuttu kızı oldu hem oğlu daha yaşında değilken.. teyze kızı evlendikten 1 ay korundu 2 ay korunmadi hemen gebe kaldı millet kalır biz neden kalamioruoz anlamadim

Off of. Rabbim günah yazmasın ama sitemde etmiyorum. Artık olsun akrabamiz tek ilişkiyle hamile kaldı hemde korunmuslar sadece evlilik yıl dönemlerinde öğle denemiş tuttu kızı oldu hem oğlu daha yaşında değilken.. teyze kızı evlendikten 1 ay korundu 2 ay korunmadi hemen gebe kaldı millet kalır biz neden kalamioruoz anlamadim
onlara hiç aldırıs etme cnm ıstısna onlar tamamen saglıklı bı cıftın bır ayda gebelık elde etme sansı %25 canım bız normalız onlar ıstısna :)

bugün dr.gıttım solda ikisi çatlamış sağdada bitane.2 gün sonra hasta olmam gerekiyo olmassam bayramın ılk günün test iste3di.hayırlısı..

bugün dr.gıttım solda ikisi çatlamış sağdada bitane.2 gün sonra hasta olmam gerekiyo olmassam bayramın ılk günün test iste3di.hayırlısı..
hadı masallah olur canım senın bu ay 3 yumurta catlamıs bırı tutmassa dıgerı tutar allahın ıznıyle

eylülcüm hiç belli olmaz ben zaten ümitli değilim.bende 8 tane yumurta vardı.3 catlamış ama.ben sadece catlatma iğnesinden sonra bır kere ilişkiye ğirdim..çok ümitli değilim yani

Keşke tek ilişki olmasaydı. Doktor iğneden 36 saat sonra ve peşine 5 gün gün aşırı dedi biz hep denedik :oops: garanti olsun Diye ama olsun Rabbim nasip eder se neden olmasın ki

Evet canim 10 eylulde adet oldum 3.gunden itibaren tekrar klomen kullanmaya basladim 5gun bu sefer dozu artirdi doktorum gunde 2tane iste pazartesi yumurta takibine gitcem insallah bu ay buyumuslerdir
Masallah masallahhh buyurler cnm hic tasalanma doz artinca buyuyolar[/QUOTE]
evet canım bugun gıttım 14 mm olmus sag tarafta bır yumurta olusmus bunu takıp etcez dedı doktorum persembe tekrar cagırdı 17 18 mm olursa ınsallah catlatma iğnesi vercek hayırlısıyla bu ay olur insallah gecen ay buyumemıslerdı bu sefer gayet ıyı dedı soldada varmıs olgunlasan ama sagdakını takıp etcek daha buyuk oldugu için bakalım artık

Masallah masallahhh buyurler cnm hic tasalanma doz artinca buyuyolar
evet canım bugun gıttım 14 mm olmus sag tarafta bır yumurta olusmus bunu takıp etcez dedı doktorum persembe tekrar cagırdı 17 18 mm olursa ınsallah catlatma iğnesi vercek hayırlısıyla bu ay olur insallah gecen ay buyumemıslerdı bu sefer gayet ıyı dedı soldada varmıs olgunlasan ama sagdakını takıp etcek daha buyuk oldugu için bakalım artık[/QUOTE]
hadı ınsallah canım benım bı tane solda buyudu gecen hafta pazartesı 19.1 mm oldu hemen çatlatma ıgnesını verdı

Yani canım psikolojik olarak bulantı felan hep hissediyordum ama negatif bu ay gögusler alarm veriyor sanki bide böyle uykum gelmezdi
demekkı bu ay bı farklılık var mınık tosbaa var belkıde bulantı psıkolojık evet 6. haftadan once ortaya cıkmıo zateen

evet canım bugun gıttım 14 mm olmus sag tarafta bır yumurta olusmus bunu takıp etcez dedı doktorum persembe tekrar cagırdı 17 18 mm olursa ınsallah catlatma iğnesi vercek hayırlısıyla bu ay olur insallah gecen ay buyumemıslerdı bu sefer gayet ıyı dedı soldada varmıs olgunlasan ama sagdakını takıp etcek daha buyuk oldugu için bakalım artık
hadı ınsallah canım benım bı tane solda buyudu gecen hafta pazartesı 19.1 mm oldu hemen çatlatma ıgnesını verdı[/QUOTE]

inşallah ikimizde bu ay guzel haberi alırız hadi bakalım :KK46::KK46::KK46:

Kızlar dün gece ağlayarak dua ettim ve dedim ki allahım hamileysem rüyamda göster değilsem hamile olmadığımı göster biliyim çok zorlanıyorum nefes alamıyorum.. rüyamda test pozitif çıkmış diyorum yok ya olamaz felan eşimle sarılıp aglasiyoruz.. bide otururken gece aşağıdaki komşu 5.ci çocuğu dünyaya geldi bebek gülme sesi geldi nasıl ağladım eşimin omuzumda oda söz hayatım söz çocuğumuz olucak dedi :KK43: çok fena oldum artık çocuk sesine tahammulum kalmadı yoldan geçen her çocuğa içli içli bakıyorum dışarı çıkasim yok sağımda gebe görüyorum solumda çocuklu insanlar bebekler falan :KK61::mad::KK14:

canım üzülme herkes üzülüyor. Bu akşam eşimle avm ye gittik bende hamilelere baktım iç geçirdim, minik bebeği olanları gördüm iç geçirdim çok üzüldüm ama yapacak bir şey yok elimden bir şey gelmiyor. Çok bunaldım bende. Biliyor musun bugün bebek hastane çıkışı aldık kayınvalidem ile kayınvalidemin akrabasına. Nasıl istedim anlatamam nasıl içim acıdı anlatamam ağlama derecesine geldim ama onun karşısında ağlayamadım tuttum kendimi. İnşallah Allahım bu ay bizim yüzümüzü güldürür üçümüz ve isteyen herkes bebeğine kavuşur canım benim.

Hem biliyor musunuz dün gece rüyamda hamileydim ultrasonda bakıyordu bebek görünüyordu sonrada bir bebeğin ağlama sesi geldi duydum dinledim bebek ağlıyordu sanki erkek bebek sesine benziyordu ama bilmiyorum. Allahım inşallah tez zamanda verir bize de bebek :)

Hem biliyor musunuz dün gece rüyamda hamileydim ultrasonda bakıyordu bebek görünüyordu sonrada bir bebeğin ağlama sesi geldi duydum dinledim bebek ağlıyordu sanki erkek bebek sesine benziyordu ama bilmiyorum. Allahım inşallah tez zamanda verir bize de bebek :)
amınnn ınsallah canım benddebı ruya gordum çok anlamlıydı

Back