- 30 Haziran 2013
- 21.851
- En iyi cevaplar
- 1
- 17.899
- 498
- Konu Sahibi annensenicoksevecek
- #1.041
ınsallah canım bol bol dua edıcem artık hayırlısıyla tutunsunTutunur Birtanem :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ınsallah canım bol bol dua edıcem artık hayırlısıyla tutunsunTutunur Birtanem :)
ınsallah cnm cok sevınmıyım kı alısırım bebegeTutunacak o bebiş göreceksin :)
ınsallah cnm cok sevınmıyım kı alısırım bebege
sonra cok uzulurum sımdı sız bana hamıle muamelesı yapmayın tamam mı
ınsallah cnm cok sevınmıyım kı alısırım bebege
sonra cok uzulurum sımdı sız bana hamıle muamelesı yapmayın tamam mı
ne guzel olur topıgımızın adını 3u bı arada koyarız :)Ay Kıyamam gülüm. Tamam sen nasıl istersen ama inşallah hepimiz hamile kalırız bol gobisli topigimiz olur burasi
ne guzel olur topıgımızın adını 3u bı arada koyarız :)
Aynen buradan gelişmeleri bildiririz hepimiz :) ultrason fotograflariyla süsleriz ayol,
koycaz tabııı o daha neler var sımdıden soylemıyım buyusu kaçmasın :) :)aynenn ultrason fotoğraflarımızı koyarızz![]()
ınsallah teyzesı ınsallah tutncak ama kötuye de hazırlıklı olmam lazımtamam da o bebek tutunacak sana göreceksin ama.
ınsallah teyzesı ınsallah tutncak ama kötuye de hazırlıklı olmam lazım
koycaz tabııı o daha neler var sımdıden soylemıyım buyusu kaçmasın :) :)
Tamam yok dusunmuyom da bakalim belki ignenin etkisidirhazırlıklı ol ama kötüyü düşünme canım.
Yarin dan sonra gecikmeleri say dicem ama yaptir kuzum testi yha meraktan stresten bebise zarar vericenKızlar idrarim baya koyu sarı sık sık gitmeme rağmen acaba regl mi olucam![]()
Tamam yok dusunmuyom da bakalim belki ignenin etkisidir
Yarin dan sonra gecikmeleri say dicem ama yaptir kuzum testi yha meraktan stresten bebise zarar vericen
Yani cinsiyetiydi hele o belli olduktan sonra kiyafetiydi arabadiydi patigiydi findiklarin cok ihtiyaci var cooookaaa ama merak ederim neler var ?
Yaptir canim erken git sabah bak ben senden nerdeyse bihafta geriyim seninki cikar hemde nasil cikar bebis bebis cikaryav sus düşünme şimdi onu. Cumartesi belli olur. Bu arada belki ben yarın giderim sağlık ocağında yaptırırım. sağlık ocağında yarın yaptırırsam perşembe anca çıkar çünkü geç çıkarıyor. Doktorum da izinli pazartesi hastanede olacakmış ama pazartesiyi bekleyemem sanırım. karar veremedim daha.
Yarin dan sonra gecikmeleri say dicem ama yaptir kuzum testi yha meraktan stresten bebise zarar vericen