Klomen ilaç ve çatlatma iğnesi ile ilgili

ben 25 yaşındayım, benim doktorda da var biraz değişiklik:i: kendisi başladı valla böyle

bu kadar genç yaşta 1 ayda karar verip çatlatma iğnesi yapmak akıl karı olmamış doktorun için.. her zaman başlarda doğal yoluna bırakmak en iyisidir. ağrının nedenleri de yumurtanın çatladığının işareti olabilir. bazı kişilerde ağrı olabiliyor. ya da iğnenin yan etkisi olabilir. gebelik içinse, test için sabırla beklemelisin. bu kadar sabırsız olma.her işin bir zamanı vardır.hayırlısı diyelim ..:26:

bide erkekler hassas olunca bu konularda, yağ sürülmüş yanınada peynir ekmek verilmiş..

çoğu doktorun 1 yıl olmadan gelmeyin demesinin sebebi gereksiz ilaç kullanılmasın diye. sonuçte mecbur kalmadan o ilaçları kullanmak zararlı. yumurtlaması bozuk bir kadın bile yılda bi kez düzgün yumurtlarmış. o yüzden bir yıl bekleyin diyorlar. ama yaş ileriyse ve çeşitli hastalık varsa erken başlıyorlar tedaviye

Haklısın canım, ben hem yaşlardan dolayı sıkıntı etmiştim, birde eşimin devamlı kullandığı ilaçlar var, acaba onlarla ilgili bir şey varsa erkenden tedaviye başlarız diye düşünmüştüm. Çünkü tedavi süreci burdan okuduğum kadarıyla uzun bir süreç alıyor. Bu konuda eşimle çok büyük kavga edince,artık oluruna bıraktım. Olmazsa, ben doktora gidelim demeyeceğim, kendi ne zaman isterse gideriz artık

normalde çiftler sabırsız olur beende doktor sabırsız çıktı, neyseki az kaldı diorum ve dua ediorum en azından girişti bu işe denek olarak kullanılmamış olur ve bebek sahibi olurumm :)

benim eşiminde sürekli kullandığı ilaçlar var ama ondan kaynaklanmaz demişti ilaçlara bakıp...olursa olur zaten ama inşallah en güzel zamanlarda verir Allahım tüm herkesee :)

canım benım bende o gectıgın yollardan gectım polıkıstık olmama ragmen ıkı doktor 1 sene dolmadan tedavıyebaslmadı ama esım cok estedıgı ıcın baska doktorlara gıttık. sana sorucagım ılk soru ESIN TEST YAPTIRDI MI? gıttıgım butun doktorlar benı takıbe alıp esıme bakmammısdı 3 ay klomen ve catlatma ıgnesı ıle takıp oldum ve sonuc husran sonra doktor degıstırdım yenı doktorum esımden test ıstedı ve esım varıkosel cıktı sperm sayısı dusuktu ve amelıyat oldu 6 ayda ancak toprladı klomen sayımızı doldurdugumuz ıcın asılama yaptırdık ve sonuc husran ondan sonrakı ay kısısel sorunlarımız cıktı bebek olayını unnutmak zorunda kaldık ve o stressız bebegı bıle aklımıza getırmedıgımız ay ben gebe kalmısım
sana demem su kı daha yolun basındasın sakın stres yapma ve adetın gelmeden ıdrarda gebelık testlerıne bakma cunku catlatma ıgnesı ıkıncı cızgıyı sılıkde olsa cıkartabılıo adetını bekle yada gunun gelınce kanda baktır. umarım bu streslı zamnların cabuk gecer ve saglıkla bebegını kucagına alırsın

eşimden istenilmedi konusu biile açılmadı, işte yukarıdada yazdım ya birazda mahalle baskısı, ki iyice takmaya başladım eşimle aramızda tabu oldu ikimzde yiyp bitiriyoruz kendimizi ama hiçç çaktırmıyoruz birbirimize. .. :) inşallah saol canm seninkide allah bağışlasın, eşimde pek sıcak bakmıo gibi test işine hatta böyle bi kaç kontrole giderken işte yara var mikrop sanada geçtimi geçmedimi bakılalım gibilerinden kıvama getirmiştim doktor gerek yok deince kaldıııı ...

canım benım allah korusun ama esınde sorun varsa bosuna stres yapıo olursunuz ve o klomenı kullanma hakkın 5 ondan sonra ıgneye gecıosunuz ve o daha pahalı oluo parası herseyı bır yana eger esınde sorun varsa cektıgınız sıkıntıya yazık derım kımsenın bılmesıne gerek yokkı sadece gıdıcek ve test verıcek bence ıhmal etmesın benım esım test vermeden oncede kecıboynuzu pekmezı yerdı ben suyunu kaynatıp ıcırrdım ara sıra barı oda pekmezını yesın erkekler ıcın cok yararlı ama mutlaka ve mutlaka testını yaptırsın.

Ben Yine bi gitmemiz icin konuyu acayim, biliyorum hassas bi konu ama iste ikna etmek marifet birde inanilmaz derecede doktor fobisi var, insallh bir sey cikmaz ama en azndan ogrensek icimiz rht olur ben bir kez daha soyliyeyim en guzeli, bnde balli bi macun hazirladim ac karnina ondan yemisti gectigimiz ay, ari sutu flnda var keci boynuzunu bnde yapmistim tekrar basliyayim pekmezide denicemmm, sadece pekmezi yiyecek dimi,hmmm:) bi ara ari sutunden nefret etmisti cocuk kandirir gibi seker yerine ari sutunu koyuodum cayina kahvesine:))

Ben Yine bi gitmemiz icin konuyu acayim, biliyorum hassas bi konu ama iste ikna etmek marifet birde inanilmaz derecede doktor fobisi var, insallh bir sey cikmaz ama en azndan ogrensek icimiz rht olur ben bir kez daha soyliyeyim en guzeli, bnde balli bi macun hazirladim ac karnina ondan yemisti gectigimiz ay, ari sutu flnda var keci boynuzunu bnde yapmistim tekrar basliyayim pekmezide denicemmm, sadece pekmezi yiyecek dimi,hmmm:) bi ara ari sutunden nefret etmisti cocuk kandirir gibi seker yerine ari sutunu koyuodum cayina kahvesine:))

Son düzenleme:
bende klomen ve ovıtrelle ile başladım aynı ağrılar bendede oldu hatta 1 hafta sürdü galiba hamişim dedim..ama adet oldum

eşin cokta cekınıyorsa evde temız kuru bır kavanoza koysun spermı kaapyın kaapgı 40 dk gecmeden götürün bır tıp merkezıne baksınlar spermıyograma esınınde yası hıc önemlı degıl 20 yasında sperm düşüklüğü cekıp 45 yasında sperm zengını ınsanlar cok mesela benım arkadasımın olmuyordu esının yumurtlaıklarda arada agrı oluyomus dedım varıkosel var dıye sonra dra gıttıgınde cıktı ortaya varıkosel cogu erkekte cıkıyor rtık vede spermlerı öldürüyor bu esın ılacta kullanmıs bak bence esın bır ürologa görünsün bir süre daha olmazsa yada en kötüsü spermıyogram versın cok cekınıyosa dra götürmesın sonucu sız görün sayıyı burdan yazarsın yorumalrız
sperm arttırmak ıcın kecıbonuzunun pekmezı degıl kendısını kaynatıp suyunu ıcırmen lazım :kaynamakta olan yarım lt suya 3-4 kecıboynuzunu kırıp atcan 3 dk kaynatıp ocagın altını kapatıp 20 dk dınlendırcen sonra suyu süzüp bır bardak gece yatarken bır bardakta sabah ac karnına ıcılcek 1 hafta boyunca 1 haftdan sonra sadece gece aytarken 1 brdk olmak kaydıyla 3 ay yapılıyor sız buay bakın bır sonuc almazsanız baslayın kecıboynuzuna zararı olmaz ama sanırım bu emvsım kecıboynuzu yok pıyasada

varikosel ne????????????????????????

VARİKOSEL. Spermatik kordondaki toplardamarların genişleyip kıvnmlaşmasıyla varise dönüşmeleri durumuna 'Varikosel' denir. varıkosel spermlerın sayısının düşmesıne neden oluyor ılerı derecelerde agrı yapmaya baslıyor varıkosel amelıyatı önerıyorlar ozman amelıyattan sonra spermler artabılıyor

eşiimin sayısı iyiydi. sayısı ii olmasına rağmen varikosel olabilir mi?

selam arkdşlar. daha 1 aydır korunmuyoruz ama ben genel degerlerime bakmak için doktora gittim ve bana yumurta olgunlaştırıcı ilaç ve çatlatma ignesi verdi yahu benim bildigim 1 sene denemeden kimseyi tedavi etmiyolar acaba çok mu ümitsiz vaka gördüler beni

Yoo sacma degil canm daha yenisini bu konuda o yuzden biraz acemisin o kadar . insallah hamilesindir canim ama kafana sakin takma burda butun belirtileri okuyup yasayip psikilojisini bozan biriyim seninde bozulmasini istemem bat ne zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…