yumurta gelıstırıcı haplar ve catlatma ıgnesı yaapr bunalrı anlamadıgım sız ılk kez dra gıttınız heemn nıye yumurtlama takıbını ılaclı yaptıkı senın yumurtlamanda sorunmu vardı nekdar var adetıne
yumurta gelıstırıcı haplar ve catlatma ıgnesı yaapr bunalrı anlamadıgım sız ılk kez dra gıttınız heemn nıye yumurtlama takıbını ılaclı yaptıkı senın yumurtlamanda sorunmu vardı nekdar var adetıne
ya böyle konuları okuyunca şaşıyorum. bende kaç tane doktora giittim. özele de devlete de. hiçbiri 1 yıl olmadan bana bi tedaviye başlamadı. hatta folik asiti bile ağzımla dedim de yazdırdım. ben mi şansızım sizin doktorlar mı değişik. anlamıyorum ya. yaş kaç siizn
çatlatma ıgnesının etkısı bu ama erken test yapma catlatma ıgnesınden kaynaklı pozıtıf cıksr cünkü degerın adetın gecıkmesını bekle mutlaka iyi sanslar eşının sperm degerlrıne bakıldımı pekı oda önemlı erken dra gıtmek ıyı bır sey benımde 6 ay olmamıstı gıtmıstım dra hersey normal cıktı esınde gelsın demıstı esımın sperm sayısı düşük cıktı asıalam yapıldı 3 kez tutmadı sonra dogal yolla kaldım ama toplamda 2 yılı gectı hamıle kalbılmek sımdı akrdes ıstıyoruz ocaktan berı tutturamadık bızde
ben 25 yaşındayım, benim doktorda da var biraz değişiklik:i: kendisi başladı valla böyle
inşallah bir an önce ikincide olur cnm; bndede normaldi ama eşim şu ana kadar açıkça bir şey söylemedi, benim sezdiğim; sanırım biraz çekiniyor.
yaşında çok büyük değilmiş. ya ben devlete gittim önce acele etme 1 yıl bekle dediler. eşimin yaşı büyük ondan acele eiom dedim. kaç yaşında dedi.34-35 dedim. daha o çocuk dedi ne büyüğü.
neyse 8 aydır olmayınca özelde bir doktora gitttim. o da 1 yıl olsun dedi. 1 yıldan sonra yumurta takibine başlarız dedi. yumurtalıkları boşa yormayalım dedi. hem eşimdende test istedi.
aslında sende yormasaydın yumurtalıkları. benim 15 ay oldu olmuyor. hala bile ilaçla olsun istemiorum. ki sen yeni başlamışsın yeni evlisin. bence başka bir doktora daha görün
anladığım kadarıyla ilk denemende sana iğne verdi dimi?? iyice araştır bence bu işte bi yanlışlık var
10 aylık evlisiniz ve bebek için tedaviye başladınız. üstelik ilaçla....
benim bildiğim bir yıl dolmadan olmaz, sizin doktorunuz enterasan biriymiş
biz ilk yıl gittiğimizde acele etmeyin demişti doktorumuz, hatta başka doktorlara giderek kendinizi deneme tahtası etmeyin diye uyarmıştı. evliliğiniz yılını tamamlasın, olmazsa o zaman çözüm arayışına girersiniz diye söylemişti. onun için şaşırdım.
anlatmış olduğunuz sıkıntılar ilaçlar nedeniyle olabilir, belirtilere çok takılmayın. belirtilere takılınca en ufak şeye dikkat kesilir oluyoruz, olmayınca da üzülüyoruz.
inşaallah ilk denemeniz olumlu sonuçlanır.
bende bu ay kullandım klomen ve ovitrelle.senin anlattığın şikayetler bende de var ama ilaçın yan etkisi olduğunu düşünüyorum.hayırlısı olur inşallah hepimiz için.
yaşında çok büyük değilmiş. ya ben devlete gittim önce acele etme 1 yıl bekle dediler. eşimin yaşı büyük ondan acele eiom dedim. kaç yaşında dedi.34-35 dedim. daha o çocuk dedi ne büyüğü.
neyse 8 aydır olmayınca özelde bir doktora gitttim. o da 1 yıl olsun dedi. 1 yıldan sonra yumurta takibine başlarız dedi. yumurtalıkları boşa yormayalım dedi. hem eşimdende test istedi.
aslında sende yormasaydın yumurtalıkları. benim 15 ay oldu olmuyor. hala bile ilaçla olsun istemiorum. ki sen yeni başlamışsın yeni evlisin. bence başka bir doktora daha görün
banada dr 6 ay oldu deyınce 1 yıl olmadan nıye geldınız demsıtı ama sonrası esımde problem cıkınca ıyıkı gelmıssınız dedı 1 yıl beklemek sart degıl bence düşünün ki kocanız azospermı hıc sperm yok yanı sadece tüple bebek sahıbı olunabılır bunu dra gıdıp sperm testı yaptırmadan nasıl anlayabılırsınızkı gerıdönüşümkutusu bence esın 34-35 yasında hıcte cocuk degıl yanı dr abartmıs bıraz bende 34üm esımde öyle ve yasımız gecmeden istiyoruz
ama nhsynıcım sıızn drun heemn ılaclı yapması sacma sen kontrle gıtmısısn esınede bakılmıydı öncesi ayrıca senın yumurtlamanda bır problem varsa bu yola basvurmalıydı sızden para almak ıcın yapmıs bu tedavıyı yanı acıkcası bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?