• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ilaç ve çatlatma iğnesi ile ilgili

nhsyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2012
162
0
26
İzmir
Merhabalaar arkadaşlar, eşimle bebek sahibi olmaya karar verdik ve bunun içinde doktora gidelim ki sonradan başımızı ağrıtacak şeyler olmasın dedik. Neyse takibe aldı beni ve klomen kullandım, ardından bu ayın 18inde çatlatma iğnesi (ovitrelle) oldum... Test yapmamak ve yapptırmamak için çok sabırsızlanıyorum, ama sizlere şöyle bir sorum olacak,bugün kasıklarımda inanılmaz bir masınç var, sancı ile birlikte, şiddetli değil ama yinede rahatsız olabilio insan, ve şişkinlikle beraber gerginlikte var karnım taş gibi ... Sizce ilaç ile mi ilgili ? Yoksa gebelik başlangıcı mı:7:(saçma olduğunun farkındayım ama çok merak ediyorruuum :2:)

Son düzenleme:
yumurta gelıstırıcı haplar ve catlatma ıgnesı yaapr bunalrı anlamadıgım sız ılk kez dra gıttınız heemn nıye yumurtlama takıbını ılaclı yaptıkı senın yumurtlamanda sorunmu vardı nekdar var adetıne

yumurta gelıstırıcı haplar ve catlatma ıgnesı yaapr bunalrı anlamadıgım sız ılk kez dra gıttınız heemn nıye yumurtlama takıbını ılaclı yaptıkı senın yumurtlamanda sorunmu vardı nekdar var adetıne

ilk olarak bilinçsizce başlamayalım dedik, çünkü bide bir sorunum varsa bebek varken tedavide olmama zorlaşır diye gittik kontrole, bebek istiyoruz deince bir ay takibe başladı ikinci ayda iğne ve hap işte, hatta 3 tane yumurta hareketlenmiş fln dedi, ki bide ben daha 10 aylık eviyim :i: belkide beni sabırsız görmüş olabilir. . . inanılmaz bi içten içe sancı var,

Ben bide belki bebek oluşuodur die düşüncedeydim :)

ya böyle konuları okuyunca şaşıyorum. bende kaç tane doktora giittim. özele de devlete de. hiçbiri 1 yıl olmadan bana bi tedaviye başlamadı. hatta folik asiti bile ağzımla dedim de yazdırdım. ben mi şansızım sizin doktorlar mı değişik. anlamıyorum ya. yaş kaç siizn

çatlatma ıgnesının etkısı bu ama erken test yapma catlatma ıgnesınden kaynaklı pozıtıf cıksr cünkü degerın adetın gecıkmesını bekle mutlaka iyi sanslar eşının sperm degerlrıne bakıldımı pekı oda önemlı erken dra gıtmek ıyı bır sey benımde 6 ay olmamıstı gıtmıstım dra hersey normal cıktı esınde gelsın demıstı esımın sperm sayısı düşük cıktı asıalam yapıldı 3 kez tutmadı sonra dogal yolla kaldım ama toplamda 2 yılı gectı hamıle kalbılmek sımdı akrdes ıstıyoruz ocaktan berı tutturamadık bızde:50:

adetime, 1 hafta gibi bir zaman var, her ayın ya 1i yada 2sinde; ki 3ünü bulmaz bile. bide kist var ama zararsızdedi, biraz boyutu büyükmüş, aynı zamanda yarada var dedi, oda iyileşmiş..

ya böyle konuları okuyunca şaşıyorum. bende kaç tane doktora giittim. özele de devlete de. hiçbiri 1 yıl olmadan bana bi tedaviye başlamadı. hatta folik asiti bile ağzımla dedim de yazdırdım. ben mi şansızım sizin doktorlar mı değişik. anlamıyorum ya. yaş kaç siizn

ben 25 yaşındayım, benim doktorda da var biraz değişiklik:i: kendisi başladı valla böyle

çatlatma ıgnesının etkısı bu ama erken test yapma catlatma ıgnesınden kaynaklı pozıtıf cıksr cünkü degerın adetın gecıkmesını bekle mutlaka iyi sanslar eşının sperm degerlrıne bakıldımı pekı oda önemlı erken dra gıtmek ıyı bır sey benımde 6 ay olmamıstı gıtmıstım dra hersey normal cıktı esınde gelsın demıstı esımın sperm sayısı düşük cıktı asıalam yapıldı 3 kez tutmadı sonra dogal yolla kaldım ama toplamda 2 yılı gectı hamıle kalbılmek sımdı akrdes ıstıyoruz ocaktan berı tutturamadık bızde:50:

inşallah bir an önce ikincide olur cnm; bndede normaldi ama eşim şu ana kadar açıkça bir şey söylemedi, benim sezdiğim; sanırım biraz çekiniyor.

Son düzenleme:
ben 25 yaşındayım, benim doktorda da var biraz değişiklik:i: kendisi başladı valla böyle

yaşında çok büyük değilmiş. ya ben devlete gittim önce acele etme 1 yıl bekle dediler. eşimin yaşı büyük ondan acele eiom dedim. kaç yaşında dedi.34-35 dedim. daha o çocuk dedi ne büyüğü.

neyse 8 aydır olmayınca özelde bir doktora gitttim. o da 1 yıl olsun dedi. 1 yıldan sonra yumurta takibine başlarız dedi. yumurtalıkları boşa yormayalım dedi. hem eşimdende test istedi.

aslında sende yormasaydın yumurtalıkları. benim 15 ay oldu olmuyor. hala bile ilaçla olsun istemiorum. ki sen yeni başlamışsın yeni evlisin. bence başka bir doktora daha görün

inşallah bir an önce ikincide olur cnm; bndede normaldi ama eşim şu ana kadar açıkça bir şey söylemedi, benim sezdiğim; sanırım biraz çekiniyor.

anladığım kadarıyla ilk denemende sana iğne verdi dimi?? iyice araştır bence bu işte bi yanlışlık var

yaşında çok büyük değilmiş. ya ben devlete gittim önce acele etme 1 yıl bekle dediler. eşimin yaşı büyük ondan acele eiom dedim. kaç yaşında dedi.34-35 dedim. daha o çocuk dedi ne büyüğü.

neyse 8 aydır olmayınca özelde bir doktora gitttim. o da 1 yıl olsun dedi. 1 yıldan sonra yumurta takibine başlarız dedi. yumurtalıkları boşa yormayalım dedi. hem eşimdende test istedi.

aslında sende yormasaydın yumurtalıkları. benim 15 ay oldu olmuyor. hala bile ilaçla olsun istemiorum. ki sen yeni başlamışsın yeni evlisin. bence başka bir doktora daha görün

zaten 26sında randevum var ve gitmemeyi düşünüyoruz, bir an önce olur seninde inşallah, bide düşünsene yeni evlisin ve çokta araştırmamıştım ben bu konuları... çocuk yapmayı düşünüyoruz deyince başladı gitti. . .

10 aylık evlisiniz ve bebek için tedaviye başladınız. üstelik ilaçla.... :19:
benim bildiğim bir yıl dolmadan olmaz, sizin doktorunuz enterasan biriymiş :31::31::31:
biz ilk yıl gittiğimizde acele etmeyin demişti doktorumuz, hatta başka doktorlara giderek kendinizi deneme tahtası etmeyin diye uyarmıştı. evliliğiniz yılını tamamlasın, olmazsa o zaman çözüm arayışına girersiniz diye söylemişti. onun için şaşırdım.

anlatmış olduğunuz sıkıntılar ilaçlar nedeniyle olabilir, belirtilere çok takılmayın. belirtilere takılınca en ufak şeye dikkat kesilir oluyoruz, olmayınca da üzülüyoruz.
inşaallah ilk denemeniz olumlu sonuçlanır.

banada dr 6 ay oldu deyınce 1 yıl olmadan nıye geldınız demsıtı ama sonrası esımde problem cıkınca ıyıkı gelmıssınız dedı 1 yıl beklemek sart degıl bence düşünün ki kocanız azospermı hıc sperm yok yanı sadece tüple bebek sahıbı olunabılır bunu dra gıdıp sperm testı yaptırmadan nasıl anlayabılırsınızkı gerıdönüşümkutusu bence esın 34-35 yasında hıcte cocuk degıl yanı dr abartmıs bıraz bende 34üm esımde öyle ve yasımız gecmeden istiyoruz
ama nhsynıcım sıızn drun heemn ılaclı yapması sacma sen kontrle gıtmısısn esınede bakılmıydı öncesi ayrıca senın yumurtlamanda bır problem varsa bu yola basvurmalıydı sızden para almak ıcın yapmıs bu tedavıyı yanı acıkcası bu

bende bu ay kullandım klomen ve ovitrelle.senin anlattığın şikayetler bende de var ama ilaçın yan etkisi olduğunu düşünüyorum.hayırlısı olur inşallah hepimiz için.

10 aylık evlisiniz ve bebek için tedaviye başladınız. üstelik ilaçla.... :19:
benim bildiğim bir yıl dolmadan olmaz, sizin doktorunuz enterasan biriymiş :31::31::31:
biz ilk yıl gittiğimizde acele etmeyin demişti doktorumuz, hatta başka doktorlara giderek kendinizi deneme tahtası etmeyin diye uyarmıştı. evliliğiniz yılını tamamlasın, olmazsa o zaman çözüm arayışına girersiniz diye söylemişti. onun için şaşırdım.

anlatmış olduğunuz sıkıntılar ilaçlar nedeniyle olabilir, belirtilere çok takılmayın. belirtilere takılınca en ufak şeye dikkat kesilir oluyoruz, olmayınca da üzülüyoruz.
inşaallah ilk denemeniz olumlu sonuçlanır.

ewet ilk randevüde baktı bir yıl olmaması normal zaten demişti, bi takip edelim dedi, sonra bi ilaç vericem dedi 5. gün kullan dedi, bende merak edip hiç bakmadım, fitilde vermişti internetten kontrol ettim, sonra baktımki iş ciddiye biniyo araşatırınca ben değil doktorum sabırsızlanmış.. doğru sölüosun, bide şimdi ben kendi kendime acaba tuttumu o yüzden mi derken.. iyice pimpiriklendim..

bende bu ay kullandım klomen ve ovitrelle.senin anlattığın şikayetler bende de var ama ilaçın yan etkisi olduğunu düşünüyorum.hayırlısı olur inşallah hepimiz için.

belki yan etki deildir ama hareketlenme var gibi yumurtalıklarımda... öle düşünüyorum :) hatta bebek mi oluo diorum ...

Bende özele gitmiştim, 6 aydır olmuyor dedim, banada 1 yılı bekle dedi. Yaşlarımız 35 dedim, olsun dedi. Zorla hormon testi yaptırdım. Eşimdende bir o kadar laf yedim:25: benim gittiğim doktorda hiç ilgilenmedi sağolsun. Böylece, doktora gitmemi istemeyen eşimin ekmeğine yağ sürmüş oldu:47:

banada dr 6 ay oldu deyınce 1 yıl olmadan nıye geldınız demsıtı ama sonrası esımde problem cıkınca ıyıkı gelmıssınız dedı 1 yıl beklemek sart degıl bence düşünün ki kocanız azospermı hıc sperm yok yanı sadece tüple bebek sahıbı olunabılır bunu dra gıdıp sperm testı yaptırmadan nasıl anlayabılırsınızkı gerıdönüşümkutusu bence esın 34-35 yasında hıcte cocuk degıl yanı dr abartmıs bıraz bende 34üm esımde öyle ve yasımız gecmeden istiyoruz
ama nhsynıcım sıızn drun heemn ılaclı yapması sacma sen kontrle gıtmısısn esınede bakılmıydı öncesi ayrıca senın yumurtlamanda bır problem varsa bu yola basvurmalıydı sızden para almak ıcın yapmıs bu tedavıyı yanı acıkcası bu

büyük bi ihtimal dediğin gibi,para para para . . . birde rahim duvarı harika, gebelik için olumsuz hiçbir şey yok sadece kist ve yara onlarında hiçbir zararı olmaz demişti... aslında ben eşimde gitsin istiorum ama, o pek sıcak bakmıyo gibi, oda 28 yaşında, gerçi bana söylemedi ama bi kaç konuşma kelime anlıyo insan, birde burası sahil kasabası medeni, güzel çok olmasada gelişmiş bir yer ama küçük yinede ve herkes neredeyse akraba, ahbap birbiriyle, şimdi şeyde var eşimin halaları mesela bana bi keresinde "eee şimdi bu ilaçları içion, çocunuuuz olcekmi tedavi bitince" demişlerdi, teyzeler birebir sormadılar ama olmadığı için tedavi gördüğümüzü sanıolarrr... eşimin çekinmesi normal yani, birde bu tavırlar etkilio beni psikolojik olarak.. halbuki yara fln dedi bn o yüzden hadi yarım kalmasın dedim, sonra baktımki çatlama fln ...

Back