Klomen+İğne Kullananlar..

selam hanımlar bu ay klomen + çatlatma iğnesi oldum adetime 3 gün var ama test böyle çıktı bi de siz bakın istedim lütfenEki Görüntüle 1116356

Canım iğnenin etkisiylede boyle silik bir cizgi cikabiliyor.En garantisi kan testi.hayirlisiyla inşallah hamissindir

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam hanımlar bu ay klomen + çatlatma iğnesi oldum adetime 3 gün var ama test böyle çıktı bi de siz bakın istedim lütfenEki Görüntüle 1116356

inşallah hamilesindir canım. ama boşu boşuna silik çizgi çıkmaz. çatlama iğnesinin etkisi 10 gün falan sürüyormuş. bence hamilesin. kan testi yaptır hemen :)

Benimde çatlatma iğnesinden 14.gün bu şekilde silik çizgi çıktı 16.günü yaptığımda ikisi de netti. Kan testi yaptırmıştım. Değerim 106 çıkmıştı. İnşaALLAH
sende hamilesindir canım :) Hakkında hayırlısı olsun.

iğnenin 14.günü yaptım o testi hatta akşamı kan testi 0,39 çıktı adetime 6 gün kala yapmışım çok erkenmiş yok galiba yine bebiş beklemedeyim kasıklarım çok ağrıyo heran hasta olcam sanki

iğnenin 14.günü yaptım o testi hatta akşamı kan testi 0,39 çıktı adetime 6 gün kala yapmışım çok erkenmiş yok galiba yine bebiş beklemedeyim kasıklarım çok ağrıyo heran hasta olcam sanki

Üzülme canım. Bu ay olmazsa inşaallah diğer ay olur. Bende 2 sene ugraştım.Sonunda Rabbim nasip etti. Dualarımda bebiş isteyen herkese yer veriyorum. En kısa zamanda seninde olur inşaallah. Umudunu yitirme. Rabbim ol desin yeter ki oluverir kısmetse.

Benim yumurtlama günüm bitti arkadaşlar hic bir agrim sizin veya belirti yok.ama beya akintim devam ediyor sizce neden olabilir...

eşim kan tahlili yaptırtmadı korkusundan..bugün idrar testi yapıcam oda çıkarsa tabii

Son düzenleme:

bende öyle düşünüyorum artık 19 aydır olmuyo rabbim ol demeden olmaz her şerde vardır bi hayır belkide hayırlı olmicak bilmiyorum duadan başka bi şansım kalmadı kalmadı artık :2:

bende öyle düşünüyorum artık 19 aydır olmuyo rabbim ol demeden olmaz her şerde vardır bi hayır belkide hayırlı olmicak bilmiyorum duadan başka bi şansım kalmadı kalmadı artık :2:

Hayırlısı olsun canım. Kesinlikle bol bol dua ve meryem suresi. Bide klomene devam et. Üzülme ve kafana takıp stress yapma.Hakkında hayırlısı olsun.

Kızlar bugün doktora gittim iki tane yumurtamın geliştiğini söyledi. Perşembe çatlatma iğnesini vurulucam.Artik sonrasi hayırlısı inşallah..

Merhaba bende yarn dr gidicem benm adetlerm duzenli ama 1 yili gecti hala hamile.kalamiyorum

İnşaaallah canım hayırlı haberlerini bekliyorum :)

amin canım inş.bu arada bugün iğnenin 16.günü yumurtamsa tam salı yani iğneden birgün sonra çatladı bugün adet olmam gerekiyordu olmadım.biliyosun ki yumurta çatladıktan sonra mutlaka 14.gün adet olunuyor.sabah ilk idrarımla test yapıcam canım dua et lütfen hamiş istiyorum artık...

bende bu ay klomen ıçtım catlatma iğnesı vuruncaktım 19 mm olmuş oyuzden vurmadı dr.um bıdahakı ay klomenı 6 gun iç gel dedı bakalım hayırlısı adet olmayı beklıyorum sebepsız ınfertılıte bızımkı
6 yıllık evlıyız allah hepımızı kavustursun..

Canım 19 mm iyi yani.16-18ustu ole.neden catlatma ignesi vermedi sasirdim.keske sansini deneseydin.bide buyumeye devam edio zaten yumurtan ilacin etkisiyle.anlamadim ben.Bende bugun doktora gittim bir yumurtaligimda 20mm bir yumurtaligimda 16 mm olmus yumurtam.persembe gunune verdi catlatma ignesini ozamana kadar biraz daha buyur dedi hatta.hayırlısı olsun canım inşallah bizede nasip olur bu güzel duygu..

Canim yumurtanin nezaman catladigini nasil anladin belirtileri nasil oldu sende?gecen ay benimde gecikti adetim igneden sonra 19.gunu adet olmustum.Bu ayda persembe vurunucam catlatma ignemi bakalim.Hayırlısıyla güzel hbrlerin gelir inşallah..Allahım isteyen herkese nasip etsin..

Klomenmi kullandin canim sende?yoksa kendiniz 1 senedir deniyosunuz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/QUOTE]

Yok hc kullanmadm yarn sabh dr gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…