selam hanımlar bu ay klomen + çatlatma iğnesi oldum adetime 3 gün var ama test böyle çıktı bi de siz bakın istedim lütfenEki Görüntüle 1116356
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam hanımlar bu ay klomen + çatlatma iğnesi oldum adetime 3 gün var ama test böyle çıktı bi de siz bakın istedim lütfenEki Görüntüle 1116356
Benimde çatlatma iğnesinden 14.gün bu şekilde silik çizgi çıktı 16.günü yaptığımda ikisi de netti. Kan testi yaptırmıştım. Değerim 106 çıkmıştı. İnşaALLAHselam hanımlar bu ay klomen + çatlatma iğnesi oldum adetime 3 gün var ama test böyle çıktı bi de siz bakın istedim lütfenEki Görüntüle 1116356
Canım yaptırdın mı test :) Sonucu çok merak ediyorum. İnşaallah sende hamilesindir :) Haberdar et bizi...amin inşallah...bende beklemedeyim.12.günüm bugün 14 de yapıcam test
Benimde çatlatma iğnesinden 14.gün bu şekilde silik çizgi çıktı 16.günü yaptığımda ikisi de netti. Kan testi yaptırmıştım. Değerim 106 çıkmıştı. İnşaALLAH
sende hamilesindir canım :) Hakkında hayırlısı olsun.
iğnenin 14.günü yaptım o testi hatta akşamı kan testi 0,39 çıktı adetime 6 gün kala yapmışım çok erkenmiş yok galiba yine bebiş beklemedeyim kasıklarım çok ağrıyo heran hasta olcam sanki
Üzülme canım. Bu ay olmazsa inşaallah diğer ay olur. Bende 2 sene ugraştım.Sonunda Rabbim nasip etti. Dualarımda bebiş isteyen herkese yer veriyorum. En kısa zamanda seninde olur inşaallah. Umudunu yitirme. Rabbim ol desin yeter ki oluverir kısmetse.
eşim kan tahlili yaptırtmadı korkusundan..bugün idrar testi yapıcam oda çıkarsa tabii
bende öyle düşünüyorum artık 19 aydır olmuyo rabbim ol demeden olmaz her şerde vardır bi hayır belkide hayırlı olmicak bilmiyorum duadan başka bi şansım kalmadı kalmadı artık :2:
İnşaaallah canım hayırlı haberlerini bekliyorum :)
bende bu ay klomen ıçtım catlatma iğnesı vuruncaktım 19 mm olmuş oyuzden vurmadı dr.um bıdahakı ay klomenı 6 gun iç gel dedı bakalım hayırlısı adet olmayı beklıyorum sebepsız ınfertılıte bızımkı
6 yıllık evlıyız allah hepımızı kavustursun..
amin canım inş.bu arada bugün iğnenin 16.günü yumurtamsa tam salı yani iğneden birgün sonra çatladı bugün adet olmam gerekiyordu olmadım.biliyosun ki yumurta çatladıktan sonra mutlaka 14.gün adet olunuyor.sabah ilk idrarımla test yapıcam canım dua et lütfen hamiş istiyorum artık...
Merhaba bende yarn dr gidicem benm adetlerm duzenli ama 1 yili gecti hala hamile.kalamiyorum
your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından
Klomenmi kullandin canim sende?yoksa kendiniz 1 senedir deniyosunuz?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.