• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen+İğne Kullananlar..

tesekkurler canım destegın ıçın ben calışmıyorum canım esımı kasdetmıştım ben her yıl kurslara katılıyorum calışmayı dusunmedım ben sadece anne olmaya odaklandım umarım en yakın zamanda hamıle kalırız..:1:

olsun eşinin işi seninde işin sayılır hem bebişin geldiğinde zaten en önemli işin de olmuş olacak inşallah en yakın zamanda sen de bende ve bütün isteyen arkaaşlarımız kavuşuruz meleklerimize:52:

merhaba arkadaslar bende pıkoluyum bende klomenle hamıle kaldım gunde 3 tane 5 gun ıctım artı kortızon ve seker ılacı kullandım ılk ayımda cok belirti yasadım ılacın etkısı ımıs ıkıncı ayımdada hıc belirti yasamadım hamıleyım allah hepınıze nasıp etsın merak ettıgınız bıse olursa sorabılırsaınız yardımcı olabıldıgım kadar olurum bu arada bı tanede oğlum var onada tedavı sonrası hamıle kaldım

Merhaba canım cok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Klomeni kacinci kullanisinda tuttu?yumurtan kac tane oldu?doktor nasil iliski onerdi?bahsedersen memnun olurum canım benim bu klomenle 3.ayım 

Msjimi gormedin sanırım canım..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selam hanımlar,
bende bu ay aşılama yaptırdım hatta aşılamanın 12 .günü dayanamayıp kan testi yaptım 1.14 çıktı :17:
bugun adetim 2 gün oldu gelen giden yok sizde değer yükselmiş olabilirmi ?

selam hanımlar,
bende bu ay aşılama yaptırdım hatta aşılamanın 12 .günü dayanamayıp kan testi yaptım 1.14 çıktı :17:
bugun adetim 2 gün oldu gelen giden yok sizde değer yükselmiş olabilirmi ?

Inşallah yukselir canım guzel hbrlerini bekliyoruz..

Merhaba canım cok sevindim Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Klomeni kacinci kullanisinda tuttu?yumurtan kac tane oldu?doktor nasil iliski onerdi?bahsedersen memnun olurum canım benim bu klomenle 3.ayım :(

canım gunaydın gormedım yazdıklarını ıkıncı ayımdı klomenle ilk ayımda ıkı yumurtam oldu ama bebıs olmadı 2 ayımda bır yumurtam vardı o tuttu allaha sukurler olsun gun asırı ılıskı onerdı doktor

nerdesısınız hanımlar yokmu pozıtıf haberler vercek olan,neler yasadınız goruşmeyelı ..:1:

Canım benim iğneden sonra 15.günüm bugün ama dun evde test yaptım negatif çıktı :( bu ay üçüncü ayimdi bilmiyorum nolucak daha hastada olmadım. Sende durum ne?

canım gunaydın gormedım yazdıklarını ıkıncı ayımdı klomenle ilk ayımda ıkı yumurtam oldu ama bebıs olmadı 2 ayımda bır yumurtam vardı o tuttu allaha sukurler olsun gun asırı ılıskı onerdı doktor

Teşekkürler canım.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.Benim 3. Ay ama olmadı sanırım :(

Son düzenleme:
Canım benim iğneden sonra 15.günüm bugün ama dun evde test yaptım negatif çıktı :( bu ay üçüncü ayimdi bilmiyorum nolucak daha hastada olmadım. Sende durum ne?

benımde gecen ay olmadı yazmıştım bu ay klomen ıçmedım kendı halıne bıraktım haftaya hasta olmam lazım ..

Arkadaşlar bende geçen hafta klomene başlamıştım çarşamba bitti bugunde çağrmıştı gittm tam büyümemiş dediama az büyüyen var dedi iki yumoş büyümüş ama tam büyümemiş dedi bu normal midir acaba 4 gün sonra tekrar cağrdı nolur yardm edin büyür müacaba :KK61:

cnm ben kendimden örnek vereyim sana. bnm de dr un ilk çağırdığı gün 12 mm di ve yeterli büyüklüğe ulaşmamış maalesef üç gün sonra yeniden gel bakalım büyüyecek mi dedi ve üç gün sonra gittiğimde 19.5 mm olmuştu dr um da şaşırdı ve sevindi. gerçi şu an ovitrelle iğnemi yaptım beklemedeyim sonuç belli değil tabi ama benim büyümüştü mesela, büyüyebiliyor yani...

slm kızlar bnde geçn ay ilk defa klomen kullandım sabah akşam ama işe yaramadı bu ay günde 4 defa kullanıcam ama endişeliyim biraz :(

Back