Klomen+İğne Kullananlar..

Klomenmi kullandin canim sende?yoksa kendiniz 1 senedir deniyosunuz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok hc kullanmadm yarn sabh dr gidicem

your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından

Anladim canim.Hayirlisi olsun..Doktor ne diyecek bakalim yazarsin tekrar..

canım yumurtanın çatladığı gün çok yoğun bir sancı oldu kasıkta hep öyle anlıyorum zaten

kızlar sabah idrar tahlili yaptım ve çok silik çizgimi gördüm.ilk hamileliğimde de silik çizgi idi.yarın kesinleştirip kan tahlili yapıcaz.çok mutluyum ya

kızlar sabah idrar tahlili yaptım ve çok silik çizgimi gördüm.ilk hamileliğimde de silik çizgi idi.yarın kesinleştirip kan tahlili yapıcaz.çok mutluyum ya

Ayyy süper cok sevindim canım..

yumurtanın 20 mm olması gerekıyomuş ıgne ıçın bende uzuldum cunku bıray daha beklemek var ılk defa bu tedavı uygulanıyo dr.a guvenmekten baska care yok herseyde bı hayır vardır esımde gecen ay proxeed plus kullanmaya basldı vıtamın yanı oyuzden buay olması daha ıyı oldu belkı gelşmelerı paylaşırım tesekkurler..

Bende ignemi vurundum 12de bakalim hayirlisi artik..guzel hbrlerle inşallah..

Arkadaşlar ben 3 ay kolmen tedavisi oldum ama sonuç negatif ve doktar iğneli tedaviye geçeriz dedi vucudun dinlensin dedi ama ben 3 ay nasıl dayanırım bilmiyorum bu tedavi sonuç verirmi..

Arkadaşlar ben 3 ay kolmen tedavisi oldum ama sonuç negatif ve doktar iğneli tedaviye geçeriz dedi vucudun dinlensin dedi ama ben 3 ay nasıl dayanırım bilmiyorum bu tedavi sonuç verirmi..

HAOZ klomen hapla yumurtalarin mi buyumedi canim ... eger ogleyse igneyle daha cabuk cevap alabiliyorsun .. o nedenle devam et derim tedavine .. birde bu arada sen yine de dikkat et hic belli olmaz birsey kullanmadan da hamis olabilirsinnn

haoz klomen hapla yumurtalarin mi buyumedi canim ... Eger ogleyse igneyle daha cabuk cevap alabiliyorsun .. O nedenle devam et derim tedavine .. Birde bu arada sen yine de dikkat et hic belli olmaz birsey kullanmadan da hamis olabilirsinnn

cevap için tşkler 3 senelik evliyim 2 kere kimyasal oldu ve ben ümidimi yitirim tüp bebek yaptırcam yoksa olmucak dedim doktorum iğneye geçelim dedi daha iyi dedi ama korkuyorum bu sefer daha kötüsü olursa diye hakımızda hayırlısı

Bende ignemi vurundum 12de bakalim hayirlisi artik..guzel hbrlerle inşallah..

hakkında hayırlısı inş.olumlu olur bızde sevınırız senın adına, iğneyı nereye vuruyolar ve sonrasında neler yasadın paylasırsan sevınırım..

hakkında hayırlısı inş.olumlu olur bızde sevınırız senın adına, iğneyı nereye vuruyolar ve sonrasında neler yasadın paylasırsan sevınırım..

Canım igneyi koldan vurdular ogun ve ertesi gun kasiklarda agri oluyor ve siskinlik hissediyorum ben nedense.Güzel dileklerin icin teşekkür ederim. Hayırlısıyla inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…