• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen+İğne Kullananlar..

ocak 9dada 12.13.günleriydi döllenmenin test yapmıstım 0.48 cıkınca can sıkıntısından tekrar yapmadım regl olamayınca aradan 2 hafta gecınce doktorm söktürücü vericekti kan testi yapalım dedi kan testinde cıktı 1080 ama 1 hafta sonra kanamam geldi sancılı düşüğüm basladı 20gün sürdü ben kürtaj yaptırmadım doktor gerek desede kendi kendime düşük yaptm sancılı agrılı :(

Canım çok üzüldüm.Geçmiş olsun.Allahım yaşatmasın bidaha.Ama çıkabiliyor demekki sonradan.Bende dün gittim 1 hafta bekleyelim söktürücü vericem yoksa dedi.Dün idrar testi yaptım kendim negatif.Olabilirmi sence?cuma gidicem tekrar.Umarım bu ay olur.Sende olmadın adet değilmi?

Arkadaslar, siz ilk klomene basladiginizda hemen mi catlatma ignesi verdiler? Ilaci kullandim ve 2 yumurta olustu ama catlatma ignesi demedi doktorum. Bugun randevum var. Sormali miyim?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet canım ben Nisan ayında ilk defa kullandım.Büyüklüğü 22 mm ulaşınca çatlatma iğnesi verdi.Kendi çatladığı için vermemiş olabilirmi?sürekli kontroldeysen.Sorarsan iyi olur aslında.Çatlamazsa bir işe yaramaz çünkü.Klomenle büyüyen yumurtaların çatlamazsa kiste dönüşme ihtimali varmış.Ama dediğim gibi senin kendiliğinden çatlıyor olabilir.Yinede sor derim canım.Görüşürüz.

Merhaba Arkadaşlar,

Bende 29 nisanda çatlatma iğnemi vuruldum. En erken gebelik kan testinde ne zaman çıkar. Yardımcı olur musunuz ?

Merhaba,
Normalde iğnenin 14.günü adet olunması gerekiyormuş canım.Ama burda bi arkdaşla ben hala olmadım.Bebekte görünmüyor.Sen yine bu güne dikkat et olmazsan bi baktır derim.İnşallah tutar ve bebiş gelir.Haberlerini alırız :)

Cevap icin tesekkurler canim. Ilk kez kullandigimiz icon daha bilmiyoruz catladi mi catlamadi mi. Artık igneyi unuttu mu nedir. Buradan baktiklarimda hep iğne vurulmuş. Bugün gidip sorayim bari...

Cevap icin tesekkurler canim. Ilk kez kullandigimiz icon daha bilmiyoruz catladi mi catlamadi mi. Artık igneyi unuttu mu nedir. Buradan baktiklarimda hep iğne vurulmuş. Bugün gidip sorayim bari...

Rica ederim canım.Genelde vuruluyor tabi.Sor bakalım. Görüşürüz canım.

selam kızlar,bende bugün yumoşlarımın çatlamadığını o yüzden hamile kalamadığımı öğrendim...doktor klomen + iğne ile tedaviye başlayacakmış..tabi önce bi adet olursam ...canım çok sıkıldı bu duruma :(

Merhaba,
Normalde iğnenin 14.günü adet olunması gerekiyormuş canım.Ama burda bi arkdaşla ben hala olmadım.Bebekte görünmüyor.Sen yine bu güne dikkat et olmazsan bi baktır derim.İnşallah tutar ve bebiş gelir.Haberlerini alırız :)

Anladım canım tamam14.günü regl olmazsam yaptıracağım. İnşaallah hepimiz bebişlerimize bir an önce kavuşuruz.

selam kızlar,bende bugün yumoşlarımın çatlamadığını o yüzden hamile kalamadığımı öğrendim...doktor klomen + iğne ile tedaviye başlayacakmış..tabi önce bi adet olursam ...canım çok sıkıldı bu duruma :(

Selam canım,sıkma canını lütfen.Hepimiz aynı durumdayız.Sükürki yumurtalarimiz buyuyor.Sende belkide hemen etkisini göstericektir tedavi.Bizimde nisan ilk ayimizdi ama henuz bir sonuç yok.Sende polikistik varmiymis?adetlerinde normalde duzensizmiydi?

Selam canım,sıkma canını lütfen.Hepimiz aynı durumdayız.Sükürki yumurtalarimiz buyuyor.Sende belkide hemen etkisini göstericektir tedavi.Bizimde nisan ilk ayimizdi ama henuz bir sonuç yok.Sende polikistik varmiymis?adetlerinde normalde duzensizmiydi?

polikistik falan hiç bişi yok cnm bende sadece yumurta çatlamamış..hemşire arkadaşıma sordum doktor adet söktürücü yerine adet geciktirici vermiş bana ,bu doktora nasıl güveneim şimdi die düşünmeye başladım

polikistik falan hiç bişi yok cnm bende sadece yumurta çatlamamış..hemşire arkadaşıma sordum doktor adet söktürücü yerine adet geciktirici vermiş bana ,bu doktora nasıl güveneim şimdi die düşünmeye başladım

Hadi ya..Bence sen başka bir doktora git herşeyine baştan baktır.çünkü bişeyler olmayıp yolunda gitmeyince hep kafanda soru işareti olucak.Atlanıp gözardı edilicek durumlar değil.hayırlısı olsun canım. Ama biran once karar ver ve başla..Güzel hbrlerini bekliyorum..Görüşürüz canım..

Hımmm senin doktorun gecikmenin neden olduğunu söyledi canım?Benimde bugün 17, gün..Henüz adet olmadım.Sıkıntı,stres yapıyor gittikçe..İnşallah olur canım senin güzel haberini alırız hayırlısıyla :)

doktor hiç bişey söylemedi benim de zaten moral bozulunca umrumda olmadı.İnş cnm hepimiz için güzel haberler gelir beklemek sabretmek çok zor

doktor hiç bişey söylemedi benim de zaten moral bozulunca umrumda olmadı.İnş cnm hepimiz için güzel haberler gelir beklemek sabretmek çok zor

Evet gerçektende çok zor canım..

bende 19 nisanda çatlatma iğnesi vurdurdm 36 saat sonra ilişki dedi doktorm tarihlermiz tamamen aynı ,aynı senın gibi 2 mayısta test yaptım 2.48 çıktı bugun tekrar yaptırdm aynı 2 küsür bende hala regl olamadım . benm bildiğim yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet olursn bu tarih şaşmaz çatladıgı gün önemli bende hesap ediyorm 14 gün gecti bebekte yok ama adette yok bu arada ocak ayındada aynı seylerı yasadm 9 ocakta kan testim 0.48 ama 21 ocakta 1080 dı düşük yaptm

Canım biraz önce adet oldum:(

Yumurtam catladi mi canim senin.. Benim çatlamadi daaa.. Ve hangi iğneyi kullandin ?

İnşallah adet olmazsin canim ve inşallah ikizlerin gelir ..[/QU

İğnenin adı şuan aklıma gelmedi ama bakıp yazıyım sana.Kolumdan vurdular.Göbekten vurunanlarda oluyormuş anlamadım ben neye göre değişiyor bu?İğne vurulduktan sonra ağrılarım oldu ama çatlayıp çatlamadığını bilmiyorum adet geçti olmadım daha pazartesi gidicem doktora ozaman görücem.Dua edelim iyi olsun..Benim bu ay umudum yok ama olmazsa devam..
Canim sonucun ne oldu merak ettim de:44:

Bugün adet oldum canım :( 5. Gün klomene baslicam tekrar..

Hayirlisi olsun canim üzülme.. Bende bbugün doktora gittim iğne te rağmen yumurtam hala catlamamis kiste donusmus 54 mm:53: :53: olmussss... Adet olunca gel dedi kist gitmezse ilaçvericem dedi beklicem bakalim inşallah adet olabilirim :43:

Hayirlisi olsun canim üzülme.. Bende bbugün doktora gittim iğne te rağmen yumurtam hala catlamamis kiste donusmus 54 mm:53: :53: olmussss... Adet olunca gel dedi kist gitmezse ilaçvericem dedi beklicem bakalim inşallah adet olabilirim :43:

Igneye rağmen catlamayabiliyormuymus?inşallah biran once olursun canım..

canm ben 6 mayısta regl oldum (: kısmet bu aya inşallah klomen basladm yıne 5.gün suan 3.günündeyım 5 gün içince yumurtalık kontrolune gıdıcem aynı seylerı ssil bastan yasıcem yanı BUNA ŞÜKÜR
Canım çok üzüldüm.Geçmiş olsun.Allahım yaşatmasın bidaha.Ama çıkabiliyor demekki sonradan.Bende dün gittim 1 hafta bekleyelim söktürücü vericem yoksa dedi.Dün idrar testi yaptım kendim negatif.Olabilirmi sence?cuma gidicem tekrar.Umarım bu ay olur.Sende olmadın adet değilmi?

5.GÜNÜ KLOMENE BAŞLADIM TEKRAR UMUTLAR BU AYA ARTIK (: AYNI ŞEYLERİ HER AY YASAMAK HER YENİ UMUTLANMAK BUNA ŞÜKÜR .Bu arada kızlar doktor bana istersen iğneye gecelim dedi sonucta gecte 0lsa yumurtalıgım gelişiyor iğne cok kilo yaparmıs zaten aldım kilo bu yuzden ıgne ıstemedım tekrar klomene devam iğne kullananlar klomenden fayda göremeyenler dimi

Back