Klomen+İğne Kullananlar..

Ayyy inşallah canım hamişsindir..Ama bekle biraz daha..Hayırlı hbrlerini bekliyoruz :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

amin canım inş.daha önce 2 aylık bebeğim düştü.inş.bu ay bebeğim gelir pazar kan tahlili yapcam bakalım 14.gün oluyor

Inşallah canım..Senin de güzel hbrlerini bekliyoruz hayirlisiyla :)

bakces artık bılmıom ya hyrlısı bu ay hıc sallamadım ne bılım normalde cok takmıstım ama

amin canım inş.daha önce 2 aylık bebeğim düştü.inş.bu ay bebeğim gelir pazar kan tahlili yapcam bakalım 14.gün oluyor

Ilk hamileligindemi klomenleydi canım? Pozitif dusun inşallah hayirlisiyla guzel hbrlerini duyalim..

bakces artık bılmıom ya hyrlısı bu ay hıc sallamadım ne bılım normalde cok takmıstım ama

Takmamak en iyisi bende cok takiyorum.Ama rahat olanlarda daha olumlu sonuclaniyor.insallah bu ayda senin icin guzel bir ay olsun..

takmamak en iyisi bende cok takiyorum.ama rahat olanlarda daha olumlu sonuclaniyor.insallah bu ayda senin icin guzel bir ay olsun..

amin cnm ıns ya bu sıteye grdımmı daha cok takıorum hep aynı sey ya bu ara yıne dadandım hyrlısı bakalım

Kızlar bugün çatlatma iğnesinden sonra 16.günüm testim pozitif çıktı. Kan tahlili yaptırdım sonuçları öğleden sonra alıcam. İnşaallah hamileyim :) Darısı sizlerin başına inşaallah. İlk defa çatlatma iğnesi olmuştum ve galiba tuttu :) Çok mutluyum. Rabbim size de bu duyguyu en kısa zamanda yaşatsın inşaallah. Dualarım sizlerle. :)

Eklentiler

• $Fotoðraf0289.jpg
    17,2 KB · Görüntüleme: 97

Çok sevindim canım..nekadar guzel..Bebiş geliyor desene :)

canım çok sevindim yaa.hayırlı olsun

amin inşallah...bende beklemedeyim.12.günüm bugün 14 de yapıcam test

Anladım.Hakkında hayırlısı olur inşaallah canım. Bu arada bende belirti olarak iğneden 10-14 gün arası kasıklarımda çok batmalar vardı. Regl olmaya yakın olan ağrıdan farklıydı. Eğilip kalkarken özellikle çok ağrıyordu. Başka belirtim yoktu. Sonucun gönlüne göre olur inşallah :)

sağol cnm.benimde sürekli kasık ağrım var bakalım merakla bekliyorum.hayırlısı inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…