Ayyy inşallah canım hamişsindir..Ama bekle biraz daha..Hayırlı hbrlerini bekliyoruz :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Inşallah canım..Senin de güzel hbrlerini bekliyoruz hayirlisiyla :)
tarihlerimiz yakın canım o zaman benim de 22 sinde adet olmam gerekiyorama pazar günü kan tahlili yaptırcam 14.gün oluyor
amin canım inş.daha önce 2 aylık bebeğim düştü.inş.bu ay bebeğim gelir pazar kan tahlili yapcam bakalım 14.gün oluyor
bakces artık bılmıom ya hyrlısı bu ay hıc sallamadım ne bılım normalde cok takmıstım ama
dikkat karın bölgesinde rahatsızlık ve ateş basması gibi kızarmalar görülür.
takmamak en iyisi bende cok takiyorum.ama rahat olanlarda daha olumlu sonuclaniyor.insallah bu ayda senin icin guzel bir ay olsun..
Ilk hamileligindemi klomenleydi canım? Pozitif dusun inşallah hayirlisiyla guzel hbrlerini duyalim..
Aa çok güzel..Aklımızda bulunsun..Teşekkürler canım..
Kızlar bugün çatlatma iğnesinden sonra 16.günüm testim pozitif çıktı. Kan tahlili yaptırdım sonuçları öğleden sonra alıcam. İnşaallah hamileyim :) Darısı sizlerin başına inşaallah. İlk defa çatlatma iğnesi olmuştum ve galiba tuttu :) Çok mutluyum. Rabbim size de bu duyguyu en kısa zamanda yaşatsın inşaallah. Dualarım sizlerle. :)
Çok sevindim canım..nekadar guzel..Bebiş geliyor desene :)
Kızlar bugün çatlatma iğnesinden sonra 16.günüm testim pozitif çıktı. Kan tahlili yaptırdım sonuçları öğleden sonra alıcam. İnşaallah hamileyim :) Darısı sizlerin başına inşaallah. İlk defa çatlatma iğnesi olmuştum ve galiba tuttu :) Çok mutluyum. Rabbim size de bu duyguyu en kısa zamanda yaşatsın inşaallah. Dualarım sizlerle. :)
Allah razı olsun :) Darısı sizlerin başına inşaallah :))canım çok sevindim yaa.hayırlı olsun
Allah razı olsun :) Darısı sizlerin başına inşaallah :))
amin inşallah...bende beklemedeyim.12.günüm bugün 14 de yapıcam test
Anladım.Hakkında hayırlısı olur inşaallah canım. Bu arada bende belirti olarak iğneden 10-14 gün arası kasıklarımda çok batmalar vardı. Regl olmaya yakın olan ağrıdan farklıydı. Eğilip kalkarken özellikle çok ağrıyordu. Başka belirtim yoktu. Sonucun gönlüne göre olur inşallah :)
sağol cnm.benimde sürekli kasık ağrım var bakalım merakla bekliyorum.hayırlısı inş.
Amin canım. Meleğin seninledir inşaallah...:) Bu arada adaşmışız yeni dikkat ettim. Hayırlı haberlerini bekliyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?