• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen+İğne Kullananlar..

Amin canim cumlemizin ins banada gun asiri dedi

Hayirli kandiller Kizlar. Canim iğneden 24. Ve 36. Saatlerde ilişki dedi Dr bana. Sonrada gün asrini geçmeyecek şekilde ilişki demişti. Ben 24. 36 . ve sonraki gün ve bir gün arayla yapmistim. Hayirlisi olur inşaallah canim.

tekrar selam kızlar 23 mayıs cuma gecesi çatlatma iğnesi oldum 3.oluyor benm :( cumadan sonra cumartesi ovulasyon testi yaptım 2.çizgi silik cıktı pazar yanı 36 saat sonra yaptm 2.cizgi hic cıkmadı yoksa yumurtam catlamadımı biz dün yanı ıgneden3 6 saat sonra ki defa ilişkiye girdik gunduz ve gece sağlam olsun diye .ovulasyon testi hep dogru cıkardı benm cift cizgi cıkmayınca kafam karıstı oldu bıttı desem 24 saat yasamıyormu bu yumurta hucresı çok korkuyorm erken catlamsından :( yada gec catalrsa ya ve bız ogun ılıskı yasamamıssak of kafam cok karısık doktora gıttm az önce yumurtama baktırmak ıcın bakmaya gerek duymadı cunku catlasada gozukebılıyormus vs vs uydurdu bısıler sen cok takıyorsnn cok pimpiriklisin diye yolladı :)

Son düzenleme:
amin canım inş.bu arada bugün iğnenin 16.günü yumurtamsa tam salı yani iğneden birgün sonra çatladı bugün adet olmam gerekiyordu olmadım.biliyosun ki yumurta çatladıktan sonra mutlaka 14.gün adet olunuyor.sabah ilk idrarımla test yapıcam canım dua et lütfen hamiş istiyorum artık...

canım hayırlı olsun hamilesin sanırım :) Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin :)

Kizlar ovitrelle vuruldum cuma gunu bu ay adetim cok pempeydi bugun ttest yaptim iki cizgi cikti biri silik yalanci gebelik testi olabilir mi hamilele olmama durumu varmi ovitrelle propektusunde yalanci gebelik testleri olabilir yaziyodu nolur yardimci olun

tekrar selam kızlar 23 mayıs cuma gecesi çatlatma iğnesi oldum 3.oluyor benm :( cumadan sonra cumartesi ovulasyon testi yaptım 2.çizgi silik cıktı pazar yanı 36 saat sonra yaptm 2.cizgi hic cıkmadı yoksa yumurtam catlamadımı biz dün yanı ıgneden3 6 saat sonra ki defa ilişkiye girdik gunduz ve gece sağlam olsun diye .ovulasyon testi hep dogru cıkardı benm cift cizgi cıkmayınca kafam karıstı oldu bıttı desem 24 saat yasamıyormu bu yumurta hucresı çok korkuyorm erken catlamsından :( yada gec catalrsa ya ve bız ogun ılıskı yasamamıssak of kafam cok karısık doktora gıttm az önce yumurtama baktırmak ıcın bakmaya gerek duymadı cunku catlasada gozukebılıyormus vs vs uydurdu bısıler sen cok takıyorsnn cok pimpiriklisin diye yolladı :)

Canım sen kendine çok stres yapmışsın..Bende perşembe günü vuruldum iğnemi ertesi gün kasıklarımda agrı,karnımdada batmalar oldu.Senin bu belirtiler olmadimi?Bide niye garanti olsun diye günde iki kere birlikte oldun.Benim doktorum özellikle klomene baslamadan soyledi igneye kadar birlikte olmayin diye.Sperm kalitesi için.Dua et bolca..Hayırlısıysa bu ay bebişlerimiz bizimle olur..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar ovitrelle vuruldum cuma gunu bu ay adetim cok pempeydi bugun ttest yaptim iki cizgi cikti biri silik yalanci gebelik testi olabilir mi hamilele olmama durumu varmi ovitrelle propektusunde yalanci gebelik testleri olabilir yaziyodu nolur yardimci olun

Canım bende perşembe günü vuruldum iğnemi.ama sen test için çok acele etmişsin.igneden sonra 14.gün hala hasta olmadıysan testi yaparsan bence daha sağlıklı bir sonuç alırsın. Ben öyle yapıcam.Rabbim hayırlısıyla hepimize nasip etsin..

Canım bende perşembe günü vuruldum iğnemi.ama sen test için çok acele etmişsin.igneden sonra 14.gün hala hasta olmadıysan testi yaparsan bence daha sağlıklı bir sonuç alırsın. Ben öyle yapıcam.Rabbim hayırlısıyla hepimize nasip etsin..

Yaa ben hep 23 nisanda hamile kaldim die cikiyodu agzimdan gec dollenme olupta hamile olabilirmiyim die dedim tam 6 tane test yaptim hepsi ayni resim yukleyemiorum yukseleyebilsem gostercem

Yaa ben hep 23 nisanda hamile kaldim die cikiyodu agzimdan gec dollenme olupta hamile olabilirmiyim die dedim tam 6 tane test yaptim hepsi ayni resim yukleyemiorum yukseleyebilsem gostercem

Olsa öyle birşey doktorun neden tekrar klomenle iğne versinki anlamadım bu doktor alttan muayene edip bakmiyormu?yada gecen ayki sonucu gormek icin kan testi istemedimi?..bence tam emin olmak için hemen gidip acilde bir kan testi yaptır inşallah hamilesindir canım..

Olsa öyle birşey doktorun neden tekrar klomenle iğne versinki anlamadım bu doktor alttan muayene edip bakmiyormu?yada gecen ayki sonucu gormek icin kan testi istemedimi?..bence tam emin olmak için hemen gidip acilde bir kan testi yaptır inşallah hamilesindir canım..

Kan testi yapmadi bakti ama teste gore kucuk yeni hamileyim ultrasonda cikmaz daha

ben ocak ayındada hamile kalmadan aralık ayında catlatma ıgnesı olmustm aynı sekılde sancı ve agrılarım vardı ama dusuk yaptm gecen ay kı ıgnemde hıc sancı yoktu gebe kalamadm bu aya ınsallah . gunde 2 defa yapmaya gelınce söyle anlatım 36 saat doldugunda öğlen 12 gıbıydı o an yaptık bırde gecesıne garantılemek ıstedık arka arka degıl yanı arada 12 saat var :) brde dun gece oldu anlayacagn benm esım mahvoldu zavallım bugun ara verıcem yarn tekrar yapıcaz zaten sımdıye catladıysa catlamıstır dımı ınsallah cnm ya ınsallah bu ay bebıslerımızın guzel haberını alırız cok ıstıyorm ve yoruldm olmadı artık tüp bebek denıcem
Canım sen kendine çok stres yapmışsın..Bende perşembe günü vuruldum iğnemi ertesi gün kasıklarımda agrı,karnımdada batmalar oldu.Senin bu belirtiler olmadimi?Bide niye garanti olsun diye günde iki kere birlikte oldun.Benim doktorum özellikle klomene baslamadan soyledi igneye kadar birlikte olmayin diye.Sperm kalitesi için.Dua et bolca..Hayırlısıysa bu ay bebişlerimiz bizimle olur..

banada doktorum bu ayda klomenle olmazsa dıer aya ıgneye gecıcegını söyledı hıc 3 ay bekleyelım demedı benmde bu ay klomende 3.ayım . . bak sana sunu söylım ıgneler cok pahalı ona verecegıne tüp bebege ver derm paranı .. dusunsene 400 500 cıvarı ıgne ye ucret odeyeceksn tup bebek olsada 1500 tl cıvarı ıgne ucretı bana kalırsa tüp bebek daha mantıklı ertrafımda böyle sorun yasayan tup bebek yapan onlarca kısı var hepsının bana dedıgı bubu bak etrafımda yakınlarımda 3 4 sene bebegı olmayan heryolu deneyenler ılık tup bebek denemesınde bebeklerı oldu bende tup bebek dusunuyorm bu aydan sonra hayırlısı sımdıden arastırıyorm
cevap için tşkler 3 senelik evliyim 2 kere kimyasal oldu ve ben ümidimi yitirim tüp bebek yaptırcam yoksa olmucak dedim doktorum iğneye geçelim dedi daha iyi dedi ama korkuyorum bu sefer daha kötüsü olursa diye hakımızda hayırlısı

ben 60kg ıken dusukten sonra 14 kılo almısım ve kıloyla alakalı oldugunu sanmıyorm benm dusuk yaptıgm ay mesaı arkdasm hamıle kaldı ve benm 2 katımdı 90 altında degıldı ve suan hamıle hemde 6.ayında ben dusuk yapmasam suan benmde bebegm 6.ayında olucaktı :ssz:
Benim polikistik overdan dolayı diyor doktorum.Hormonlarım ilk zamanlar daha yüksek çıkmıştı.Sonra kilo da vermen gerekiyor dedi.10 kilo verdim dahada vermek istiyorum ama sıkıldım açıkçası.Kilo verdikten sonra hormonlar normale döndü ama polikistikler olduğu yerde duruyor.Ben çok kiloyla alakası olmadığını düşünüyorum çok zayıf insanlarda bile olabiliyor.Bide bu süreç çok yorucu ve yıpratıcı.Ama sadece iki gün ilişki az değilmi?Bide ardarda yapmak sperm kalitesini düşüyormuş.İnşallah hakkımızda hayırlısı olur.Canım sıkkın doğru düzgün uyku bile uyuyamıyorum.Kafaya takmamak lazım diyorlar doğru ama insanın elinde olmuyor.Belli şeyleri yoluna koymak için bukadar zaman bekliyorsun sonra istiyorsunki bir evladın olsun.Halimize şükür diyelim en azından gelişen yumurtalarımız var.Allahım isteyen herkese nasip etsin.

bana doktorm 14.gunu ıcmemı soylemıstı ben ıcmeyınce neden ıcmedın artık kullanma dedı karısmasn dedı ama ben bılıyormkı oncekı aylardan bebek varsa progeston koruyor ve dusugu engellıyo aaba ıcsemı bılemedım zararı olmazkı eger dollenme olduysa besler dıye bılıyorm

Kızlar merhaba;

Klomen ve çatlatm iğnesi adette gecikme yapar mı? NEredeyse 1 hafta gecikti..

banada doktorum bu ayda klomenle olmazsa dıer aya ıgneye gecıcegını söyledı hıc 3 ay bekleyelım demedı benmde bu ay klomende 3.ayım . . bak sana sunu söylım ıgneler cok pahalı ona verecegıne tüp bebege ver derm paranı .. dusunsene 400 500 cıvarı ıgne ye ucret odeyeceksn tup bebek olsada 1500 tl cıvarı ıgne ucretı bana kalırsa tüp bebek daha mantıklı ertrafımda böyle sorun yasayan tup bebek yapan onlarca kısı var hepsının bana dedıgı bubu bak etrafımda yakınlarımda 3 4 sene bebegı olmayan heryolu deneyenler ılık tup bebek denemesınde bebeklerı oldu bende tup bebek dusunuyorm bu aydan sonra hayırlısı sımdıden arastırıyorm

Canım banada doktorum bu ay olmazsa tuplere ve sperme bakalim dedi.Benim ikinci denemem.Siz baktirdinizmi bunlara?

Back