- 20 Mart 2013
- 3.954
- 110
- Konu Sahibi bebetommmm
- #1.581
ins.seninkiler gelmez
Cnm sanki sende bi sürpriz olck ve hamile cıkacn.sen su zamanlari dgerlendr ama.simdi agrn varsa yumurta ctlyr o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ins.seninkiler gelmez
Kiz aksam yemegi cok az yedm.simdi acktm kocm ekmek arasi bir sey hazrlayck bna,bi de diyo ki senin bu istah hayri alamet mi deyip pis pis gülyr.ah ah keske!ama cok az yemek yemistm ondanins.seninkiler gelmez
canim benden bu ayy umudunuzu kesin canim ins.bir dahaki ay olmamCnm sanki sende bi sürpriz olck ve hamile cıkacn.sen su zamanlari dgerlendr ama.simdi agrn varsa yumurta ctlyr o zaman
Kiz aksam yemegi cok az yedm.simdi acktm kocm ekmek arasi bir sey hazrlayck bna,bi de diyo ki senin bu istah hayri alamet mi deyip pis pis gülyr.ah ah keske!ama cok az yemek yemistm ondan
canim benden bu ayy umudunuzu kesin canim ins.bir dahaki ay olmam
Cnm hc belli olmaz.ama eger bu ay olmazsa önümzdki ay Allahn iznyle 9ay boyunc kizmzlar görmeyecgn ayn bslangci olsun insallah
sagol canim ins.anladigim kadariyla bana dua etmek istiyosun bak sunlara et yarin raporu aliyim ve su testtin sonucu iyi ciksin diye et
raporada gerek kalmıcak dimi :13:Cnm genel dua yatm ben.eger önümüzdki ay hamile kalirsan otomatik olarak testn sncu iyi cikms olacktır:)))
İnşallah canım yaaaa!!!!hayirli olsun ins.bu ay son olur
Kız Muhtar senden tırstım bugün klomenin yanında bi tanede coraspin attım ağızıma valla:18:Evet ya buranin muhtari secildim:)
benim yumoslar cok agriyor ya kirmizilar erken gelcek galiba gelsede tedaviye baslasam
Hani şehir efsanesi şeklinde herkesin ağzında ya: en umutsuz olduğum ay, çalışmadığım ay, amaaaan boşver beee! dediğim ay hamile kaldım diye. Bi bakıyormuşuz Allah'ın izniyle sen de bu ay hamile kalmışsın. Ne süper olur değil mi?canim benden bu ayy umudunuzu kesin canim ins.bir dahaki ay olmam
raporada gerek kalmıcak dimi :13:
İnşallah canım yaaaa!!!!
Kız Muhtar senden tırstım bugün klomenin yanında bi tanede coraspin attım ağızıma valla:18:
:))))ay iyi güldürdn beni yaa
Kızlar iyi geceler hepinize.......
İnşallah canım yaaaa!!!!
Kız Muhtar senden tırstım bugün klomenin yanında bi tanede coraspin attım ağızıma valla:18:
Hani şehir efsanesi şeklinde herkesin ağzında ya: en umutsuz olduğum ay, çalışmadığım ay, amaaaan boşver beee! dediğim ay hamile kaldım diye. Bi bakıyormuşuz Allah'ın izniyle sen de bu ay hamile kalmışsın. Ne süper olur değil mi?
iyi gecelerKızlar iyi geceler hepinize.......
Kurbn oldugum Rabbim hemen karnina bebegni koysa,daha da ugrasmadan.her seyde vardr bi hayir
sagol canım inş. allah isteyen herkeze versin o kdar cok ınsan varkı burda hastanede hele tüp bebek merkezleri tıklım tıklım
iyi gecelerYataga gecyruz artk,sabha görüsmk üzere.iyi geceleer