- 18 Mart 2013
- 3.099
- 15
- Konu Sahibi bebetommmm
- #1.541
kızlar adet oldummm bennnnnnnnnnnnnnnn
Nimet tatlım sende mi ya çok üzüldüm demek ki bizim tüm belirtilerimiz bu yüzden benziyormuş üzülme kaderimiz aynıymış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar adet oldummm bennnnnnnnnnnnnnnn
Nimet tatlım sende mi ya çok üzüldüm demek ki bizim tüm belirtilerimiz bu yüzden benziyormuş üzülme kaderimiz aynıymış
kız senin evde işleri kım yapıyor sureklı burdasın.
bizim 1 sayfada listemiz var istersen bilgilerini ver bebetom senide eklesin.
canım klomenın etkisinden bende ılk kullandıgımda 3 4 gun erken olmustum kişiden kişiye degişiyordur ama oluyor.
2. aya daha alısık olursun bu agrıları hissetmessin ins.
yok canim kall niye gidiyosun sen muhtarsin burda artikkız senin evde işleri kım yapıyor sureklı burdasın.
iş yaptığım yok ki..ayakta duramıyorum.haftasonu annemgil gelcek temizlik yapmaya:) aaaaa istemiyorsanız gideyim beennnn
yok canim o kendini biliyorKim benim evin işlerini mi
yok canim kall niye gidiyosun sen muhtarsin burda artik
Neyse kalayım bari:)))
slm kızlar nasılsınız???
nimetcim geçmiş olsun canım ...herşeyin hayırlısı..
ben geldimm sofrayıkurdum yedik içtik geldiiimmmm eee kımse yokmu?
ben geldimm sofrayıkurdum yedik içtik geldiiimmmm eee kımse yokmu?
biz iyiyiz sen nasılsın
neler yapıyosun anlat bakem
sagol sizde yıyınce sizede afiyet olsun:125:hoşgeldin afiyet olsun canım
benim kocam erken geliyor gelince yiyiyoruz bende oglen yemiyorum iyi oluyorAkşam yemeği için baya erkencisiniz
bende iyiyim canım saol ben artık adet günümü bekliyorum umarım gelmez
kız muhtar sen calısma yapabiliyon mu ayagından dolayı yoksa senin bu ay böyle bosa gidiyormu?
bilgisayardan buraya yazmayı seviyom istedigimi yapıyorum.
olsun canım tutcagı varsa tutar sen yapdaEn son 26martta olmustu(adtimin 16.günü).bi de dün aksam oldu iste.bu ay gecti galiba cnm ya
olsun canım tutcagı varsa tutar sen yapda
sagol sizde yıyınce sizede afiyet olsun:125:
benim kocam erken geliyor gelince yiyiyoruz bende oglen yemiyorum iyi oluyor
ıns.gelmaz canım bebişin böyle tuttunsun sana hiç birakması doguma kadar:13:
yok sonucu almaya gitmicem int.bakcam zaten ben kendim icin yaptirdim.ama zk gitcem cunku rapor icin carsamba cagirdilar ayy dua edinde bu sefer versinler bir daha gitgel olmasinHayirlisi bakalim...sen sabh mi gtcen sonucu almaya
Sizin akşam yemeği benim öğle yemeğine denk geliyo :) akşamda abur Cubur yemeği yAparım genellikle :)