- 8 Ocak 2013
- 8.579
- 115
- Konu Sahibi bebetommmm
- #1.521
hayırlı sonuçlar çıkar inşaallah
ben gam gam seviyom kizlar ben yazlik kislik degistircem simdi birde muzik acam iyi hatirlattiniz ist.cok sicak pistim bugun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı sonuçlar çıkar inşaallah
evet canım bende şu an sancı var ben çekiyorum klomeni bıraktığımdan beri
Aynen bende öyle oldu birde erkenden oldu diye mutlu oldum bu ay umutluyum bakalım kısmet
igneden sonraki kacıncı gunselam kızlar..
aşılamadan sonra bugün tam yedinci gün yine umudum yok ama hayırlısı.... eğer bu da olmazsa artık tüp bebek yoku bize görünüyor..
İlk ayimdi klomenle.gunde 1 aldim 50mg.yetersiz geldi yani.doktorum da hic belli olmaz gec dollenme ile olur belkide dedi.pko da her zaman supriz var dedi.ama benim umudum yok
igneden sonraki kacıncı gun
kızlar adet oldummm bennnnnnnnnnnnnnnn
herkes neden erkenden oluyor yaaakızlar adet oldummm bennnnnnnnnnnnnnnn
bilmiyorum yaaaaaaaa çok kötüyüm ağrıdan
hayılısı olsun canım umudunu yitirmekızlar adet oldummm bennnnnnnnnnnnnnnn
daha erkenmıs ogrenmek içiniğneden sonra 8. Gün aşılama . Saatte gerçekteşti
canım bu agrı pek normal degil yazcaktım ama ;doktor bugün gelmemiş ki aradım sordum benim sancım git gide artmaya başladı kızlar ya
adet olmussun olsun uzulmek yok tamam mı daha yolun cok basındayız.moral bozmak yok.kızlar adet oldummm bennnnnnnnnnnnnnnn
kız senin evde işleri kım yapıyor sureklı burdasın.Sedacgm inan cok üzüldm.böyle teker teker adt oldugunzu duyunca umudm dahada kirilyr.ama Allahtan umut kesilmez.sıkma tatli caninı
bizim 1 sayfada listemiz var istersen bilgilerini ver bebetom senide eklesin.Gelişmeleri yazarım...
Açıkçası umudum yok, ama ihtimali değerlendirmekten başka çare yok..
Bir de devletin sağladığı tüp bebek hakkı aşamasına gidebilmek için 2 aşılama şartmış.. bunda da olmazsa, artık 8-9 ay sonrasına tüp bebek randevusu veriyorlar..
Allah hepimizin gönlüne göre versin..
canım klomenın etkisinden bende ılk kullandıgımda 3 4 gun erken olmustum kişiden kişiye degişiyordur ama oluyor.herkes neden erkenden oluyor yaaa
2. aya daha alısık olursun bu agrıları hissetmessin ins.ben zaten bebeği falan kafama takmıyorumda sancı beni yiyip bitiriyo
kız senin evde işleri kım yapıyor sureklı burdasın.
iş yaptığım yok ki..ayakta duramıyorum.haftasonu annemgil gelcek temizlik yapmaya:) aaaaa istemiyorsanız gideyim beennnn