- 8 Ocak 2013
- 8.579
- 115
- Konu Sahibi bebetommmm
Allah allah ictigin ilaclar dan olabilirmi?Vallaha yanıyorum yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah allah ictigin ilaclar dan olabilirmi?Vallaha yanıyorum yaa
icini ferah tut olur ins.istedin kadar yumurtabugün tekrar klomenle tedaviye başladım eğer 3 tane yumurtam olursa aşılama yapılacak inş. bu sefer herşey yolunda gider
icini ferah tut olur ins.istedin kadar yumurta
zaten oluyomus arti bisey yapma istersen birde ters etki yaparsainşş. cnm ben günde 4 tane içtim geçen ay 3 yumurtam oldu bu ayda klomene ilave çörekotu bal tarçınada başladım buda fazlalaştırır umarım
Allah allah ictigin ilaclar dan olabilirmi?
zaten oluyomus arti bisey yapma istersen birde ters etki yaparsa
günde 1 tatlı kaşığından bişey olmaz inş.bence denemekten zarar gelmez ama aklım karıştı yapmasammı acaba
Kizlar beni de eklermisiniz listeye.
28 yasindayim.22 aylik evliyim.klomenle ilk ayim.bat 16 nisan
kızlar benim buaralar sol kasıklarım çok ağrıyor ve akıntım var sizce neydendir.
canım üzüntünü çok iyi anlıyorum ama er yada geç olacak bebişlerimiz hepimiz bekliyoruz önce yaradan sonra biz senin yanındayız bende aşılama oldum 25 martta kırmızıları gördüm beynimden sanki sııcak sular döküldü o derece ama şimdi toparlandım
biliyorum cnmm çok merak ediyodum seni takip ettim hep.ama üzülmeyesin diye sormak istemedim.insan kendi yaşayınca karşısındakinin psikolojisini daha iyi anlıyor.neyse ki sıkıntılar hiç bir zaman yaşandığı andaki gibi kalmıyor.çabuk toparlanmak mücadeleyi bırakmamak lazım.olucak inşallah biliyorum.Rabbim yanımızda.ama bu da bi sınav işte.hepimiz için hayırlısı olsun.bu arada aşılamayı özelde mi yaptırdın devlette mi?rapor çıkartabilmiş miydin?masrafı ne oldu?ben de bu ay deniycem bakalım hayırlısı olsun.
kızlar calistigim için pek yazamıyorum sadece okuyorumbu arada ben ayaklarımı dikince eşim de her zaman dikiyor benimle birlikte telefondan giriyorum ben de bat listesini nerden görüyoruz canlar
kızlar yaşlarınız kaç.ben 29 :S
klomen ve catlatma ıgnesi den olabilir kullandıysan
ben klomen kullandım demek ondandır
benim yaşım 24.. 1yıl 9 ay evliyim..ben klomenle hamile kaldım ama mutluluğum uzun sürmedi 26 haftalıkken doğum yaptım canım kızım 3 gün yaşıyabildi..