- Konu Sahibi bebetommmm
-
- #48.861
Yöntemimiz farklı ağrısız yöntem dediler canısı. C kollu makine dediler. doktor da cevat bayrak. Ne biliyim valla devlette ha bugn ha yarın ugrasamafdm mecbur özele geldim Allah karşılıksız brakmasın yarabbim[/QUOTE
Soğan kürünü bu au yaptım. Kaç ay daha yapcamPaylaşımlarının başını okumadım ama pko artık çözümsüz değil..soğan kürü nü özenle uygulamanı tavsiye ederim..sonra hayit otu aslan pençesi bitki çaylarını günlük tüketmeni.. kilo varsa spor yapmanı ve kan değerlerini insülin direncini kontrol ettirmeni..bir kaç folik çinko Demir takviye ile bile yok oluyor..
Bizzat tecrübe ettim ve bir okadar da tanık oldum..
Ay inş inş cnmm30 martta ilk aşılamami oldum ve geçmeyen bekleme sürecine girdim bakalim ıns olumlu bir sonuç alabiliriz
Esimin snucları iyi uf drrk tüp mü der yaAşılamayı erkekte sorun olunca yapıyorlar diye biliyorum sperm az yada hareketi azsa..
Kadında hsg de de sorun yoksa aşılama öneriler..erkekte de hiç sorun yoksa bir kaç ay kendinden olmasını bekleyip direk tüp bebek öneriyorlar "çift taraf sebebi bilinmeyen infertilite"
Canısı eşnde sıkıntı var mıydu30 martta ilk aşılamami oldum ve geçmeyen bekleme sürecine girdim bakalim ıns olumlu bir sonuç alabiliriz
Yoktu cnm bende hafif pko vardı sadeceCanısı eşnde sıkıntı var mıydu
Ben 2 ay ard arda yaptım bıraktım 2. Ayda rahim temizlenmisti zaten Dr bile çok şaşırdı..Soğan kürünü bu au yaptım. Kaç ay daha yapcam
Arkadaş aşılama eşindr sıkıntı olanlara yapılır demişte yorumda ondan sorsm cnmYoktu cnm bende hafif pko vardı sadece
Sen nasl yaptn soğan suyunu bakm bnmki gibi mi :) snn sıkıntın neBen 2 ay ard arda yaptım bıraktım 2. Ayda rahim temizlenmisti zaten Dr bile çok şaşırdı..
Sen nasl yaptn soğan suyunu bakm bnmki gibi mi :) snn sıkıntın ne
Sen nasl yaptn soğan suyunu bakm bnmki gibi mi :) snn sıkıntın ne
Cnm es de ki sıkıntıya bağlı o durum kimisinde sıkıntı çok olunca dirk tup bebek diyorlar mesala.Arkadaş aşılama eşindr sıkıntı olanlara yapılır demişte yorumda ondan sorsm cnm
Cnm es de ki sıkıntıya bağlı o durum kimisinde sıkıntı çok olunca dirk tup bebek diyorlar mesala.
Ama sıkıntı hafifee aşılama öneriyorlar.
Ama çok şükür eşim de herşey yolunda sadece benim yumurtsmimlarim da hafif pko var oda engel değil demişti doktorumuz böyle olduğunu fark etmeden 3 çocuk doğuran var demişti drum.
İnşllh cnm dualaşalımCanim ben 1.5 yıllık evliyim hiç korunmadım eşimin sperm testi çok iyi çıktı bende de bi dönem pko var dediler 2 ayrı Dr a gidiyordum biri hormonlara taktı biri pko var gibi gibi..neyse ilaçları kullanmak istemedim her gün hayit otu çayı içerek 1 ayda prolaktin hormonu mu düşürdüm bidahada yükselmedi..2 ay da ard arda soğan kürü yaptım web sitesinde Prof Dr ibrahim saraçoğlu na mail attim ona göre..hepsi düzene girdi bu ay da hsg yaptırdım tüplerde açık inşallah bakalım bu ay nolacak
Cnm belki tutmuştur bebişin. Her bebek aynı belirtiyle olmuyomuşkiKızlar sanrım buay tutmadı hiç bi belirti yok gogus ağrısından baska
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?