- 21 Kasım 2016
- 62
- 13
- 8
- 31
- Konu Sahibi bebetommmm
-
- #48.841
UF.. Cok acıdı mı pekiBunu o şekilde anlayamazsın. Onunla bi ilgisi yok.Bnm de öyleydi ve hsg de 2 kanalında tikali çıktı 3 sefer ilaç yollamış doktorum çok uğraştığı beni ama sonunda başardık açıldı dedi çok şaşırmıştım.
İnşllah şuan yeğenim geliyodur :)Anestezili oldum bn özelde. Bise hissetmedim sıradandı agrim olmadı. Acele ettiğimiz için hsg çekildiğim ay adet görünce doktora gittim ve yumurta takibine aldı klomen ve estrofem verdi yumurta catlama boyutuna geldiğinde catlatma ignesi vuruldum ve beklemedeyim
Hyr btanem hatta dur hastanrmi arıyıp öğreniyimCanım asilama fiyatı ne biliyormusun mrrrrve
Yöntemimiz farklı ağrısız yöntem dediler canısı. C kollu makine dediler. doktor da cevat bayrak. Ne biliyim valla devlette ha bugn ha yarın ugrasamafdm mecbur özele geldim Allah karşılıksız brakmasın yarabbimCanım bnm yaa bnde 500 cektrdim hsg ama mecbur özelde çektirmeni tavsiye ederim hekimin tecrübesine önemli muhtemelen oradada anestezili çekiyorlar ozelde
Aslında vanda oturuyorum oraya grlin gittim. Kendim karadenizliyim. Kaynımı nişanlamaya istanbula geldik. Bnm ailem istanbulda oturuyo. Onlarda kaldım nişandan snra tedavi için :) karışık olduysa da özr dlerm :)Amin.. nerde ikamet edysun cnm bn izmirdeyim
Lanet olası polikistik over engelliyo bebişimiHayr cnm anladım peki bi sorun varmı hormon testlerde sorun ne olmamasının
Paylaşımlarının başını okumadım ama pko artık çözümsüz değil..soğan kürü nü özenle uygulamanı tavsiye ederim..sonra hayit otu aslan pençesi bitki çaylarını günlük tüketmeni.. kilo varsa spor yapmanı ve kan değerlerini insülin direncini kontrol ettirmeni..bir kaç folik çinko Demir takviye ile bile yok oluyor..Lanet olası polikistik over engelliyo bebişimi
Rabbim emeklerimizi karşılıksız bırakmaz inşallah gönlünüze göre olur30 martta ilk aşılamami oldum ve geçmeyen bekleme sürecine girdim bakalim ıns olumlu bir sonuç alabiliriz
Neden asilama yapılacak rahim filminden snra tutma ihtimali var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?