- Konu Sahibi bebetommmm
-
- #48.881
Ayyy kızlar doğrumu çok sevindim msj görünce çok duygulandım.. canım benim gözün aydın.. inşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın.zd86 canim haberlerini aldim.bebis mi geliyor?inan o kadar mutlu oldumki anlatamam
Canım benim darısı başına.dualarim seninlezd86 eveeetttt denizzzz çoook sevindim canım benimmmmm. İnş kucağına almak da nasip olsun
zd86 canim haberlerini aldim.bebis mi geliyor?inan o kadar mutlu oldumki anlatamam
zd86 eveeetttt denizzzz çoook sevindim canım benimmmmm. İnş kucağına almak da nasip olsun
Tesekkür ederım kızlar pek girmedıgımden msj ları yeni gördümAyyy kızlar doğrumu çok sevindim msj görünce çok duygulandım.. canım benim gözün aydın.. inşallah sağ salim bebeğini kucağına alırsın.
Amin Can'ım. Bi ben kaldım :)Canım benim darısı başına.dualarim seninle
Nasıl oldu Deniz anlatsana. Kendiliğinden olmuş sanırım Rabbim ne büyükTesekkür ederım kızlar pek girmedıgımden msj ları yeni gördüm
Evet canım kendılıgınden oldu yani anlatcak bişey yok kafam dan atmıştım olmuş öyle yani sen neler yapıyosunAmin Can'ım. Bi ben kaldım :)
Nasıl oldu Deniz anlatsana. Kendiliğinden olmuş sanırım Rabbim ne büyük
Canım tekrardan hayırlı olsun..senin adına çok sevindim..canim kaç haftamınsınEvet canım kendılıgınden oldu yani anlatcak bişey yok kafam dan atmıştım olmuş öyle yani sen neler yapıyosun
Sagol canım kücük daha sen buyutmussun masallahCanım tekrardan hayırlı olsun..senin adına çok sevindim..canim kaç haftamınsın
Maşallah canım.. Evet canım ben 7aylik oldum..hayirlisiyla 2.prensesizim gelicek..Sagol canım kücük daha sen buyutmussun masallah
Hayırlısı olsun canım Allah uzun ömürler versinMaşallah canım.. Evet canım ben 7aylik oldum..hayirlisiyla 2.prensesizim gelicek..
Sağol canım.. seninkinide..insallah sağ salim kucağına alırsın.Hayırlısı olsun canım Allah uzun ömürler versin
Ben girmiyodum zaten hanidir kızlarlada pek haberleşmıyoduk biraz iş güç farklı seylere odaklandım öyle yaniiSağol canım.. seninkinide..insallah sağ salim kucağına alırsın.
Sizleri çok özlüyorum..
Ben de farklı bir şey Yok Can'ım. Bir kez aşılama oldum sadece. Tutmadı. Bayramdan sonra 2. Aşılamayı düşünüyoruz öyle yani. Bekleme modu :)Evet canım kendılıgınden oldu yani anlatcak bişey yok kafam dan atmıştım olmuş öyle yani sen neler yapıyosun
Neden tüp bebek yapmıyosun canım bayadır uzak kaldım unuttum hersey i ama cok zaman gecti tüp neden yapmadılarki ?Ben de farklı bir şey Yok Can'ım. Bir kez aşılama oldum sadece. Tutmadı. Bayramdan sonra 2. Aşılamayı düşünüyoruz öyle yani. Bekleme modu :)
Yıllar gectı hiçbirsey hatırlamıyorum ama belirtıler agrılar vs hepsi boş tek dıyecegım kafan rahat mı aklından atıyomusun o zaman bebek gelir kac klomen kullandım bılmıyorum 2 asılam 3 tüp bebek 2 dış gebelik ve yıllar sonra süpriz bir bebek daha yolun cok basındayım her gun bişey olcak korkusu sarıyor içimi Allaha emanetiz. Bence aklından belirtıymiş vs cıkar gundelik hayatına devam et o gelir zatenHayırlı ramazanlar konuyu görünce taze iğne vurulmuş olarak hemen katıldım aranıza hamile olanlar allah Tamam'ı a erdirsin benim gibi uğraşanlar da tez zamanda sağlıkla kavussun bebeklerine inşallah sorum şu ilk kez otrivelle vuruldum dün sabah ağrılarım hafif var arada fakat akıntim yok tecrübelerinizi duymak isterim teşekür ederim şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?