- 20 Haziran 2016
- 38
- 8
- 35
- Konu Sahibi bebetommmm
- #48.821
İnşallah bu defa bosa cıkmaz canım hayırlı haberlerini bekliyorum allahın izniyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım tesekkürler..mutlaka paylaşırım..Rabbim hepimizin emeklerinin karşılığını verecektir bu süreçte sabrımız daim olsun..İnşallah bu defa bosa cıkmaz canım hayırlı haberlerini bekliyorum allahın izniyle
Kizlar dr ageldim 9.gun solda 3 sagda 1 yumos olmus .10 13 mm arasi 4 de.dr sizden e2 tahlil istiomu ona gore mi igne verio
Bana alttan muayene yaptıKlomeni gunde 2 kez kullanarak hamile olan varmi .ilkinde bi tane kullandim kac yumuryaniz olustu .yarin dra gidicem.yumurta takibini alttanmi yapio dr
Bende klomen kullandm çatlatma iğnemi yaptrdığımda solda 2 yum vardı biri 27 diğeri 21 senin durumun ne olduKızlar lh 12.5 femarra kullandım çatlatma iğnesini dün vuruldum lh sı böyle yüksek olup hamile kalan var mı yumurtam 24 olmus bu arada bilgisi olan paylaşırsa sevınırım beklemek cok zor
İnşallah olmuştur bebeğin ne durumdasın bnmde 21 ve 27 olmuştu yumurtalarım tuttu mu aeninkiherkese günaydın 3 aydır klomen + çatlatma iğn. ile olumsuz sonuç alıyordum bu ay klomen kullanmadım ilaçsız ve iğnesiz denemem olmamıştı. sol tarafımda 1 yumurtam oluşmuş 25,12 rahim duvarı kalınlığımda 10 mm sizce nası ? ... yani ilaçsızda oluştuğunu görmek biraz sevindirdi beni ama dr ilaçların vucuttan hemen cıkmadıgını söyledı. bu ay hakkımda hayırlısı olsun sizlerinde inşallah
Neden asilama yapılacak rahim filminden snra tutma ihtimali varRabbim herkesede bana da nasip etsin.
Bnde tarlusal kullanıyorum snra rahim filmi ve snra aşılama olacak. Çok istiyorum ya.
Bana içimi rahatlatacak bişeyler soyleyn kzlar ya
Ay inşallah :) :) :)Neden asilama yapılacak rahim filminden snra tutma ihtimali var
Bn hep sol yumurtalığımda kalp atar gibi şeyler hissediyorum. Ama sağda hiç hissetmedim şmdiyr kadar. Acaba sağ tıklaı olabilir miiTabiikiii