- 2 Mart 2013
- 2.733
- 77
- 158
- Konu Sahibi bebetommmm
-
- #48.781
kaptanelif @_oceanshine_ @_adenozin_ Elocan zeynep Hülya daha niceleri...
Nerelerdesiniz kızlar? Nasılsınız?
Şöyle bir girdim geçmişe baktım da hey gidi günler hey. 4 sene geçmiş
Ayy Can'ım hayırlı olsun. Senin çok daha önce olmuştu diye hatırlıyorum sanki ben. Maşallah Allah nazarlardan saklasın. Herkes kavuştu bebişine. Bildiğim kadarıyla denizle ben kaldım sadece. Ben tedavi görmedim ama pek. Bir hamilelikten sonra ara verdim uzun müddet. Şimdi aşılamaya başladım.Çok olmuş yaaa o kadar olduğunu fark etmedim. Ben çok şükür kızıma kavuştum. 8 aylık oldu bile... Günler su gibi geçiyor. Kizim 4. Tüp bebek denemesinde oldu. İstanbul memorial da... Kimler vardı şimdi hatırlayamadım ama bu yazıyı görünce burnumun direği sizladi
Forumda gezinirken yazışmalarınıza denk geldim, çok şükürki bebeklerinize kavuşmuşsunuz.. darısı başıma inş, umut oldunuz banaEvet yaa ne gunlerdi gece gunduzumuz buradaydi surekli yazisma halindeydik...benim kizimda 8bucuk aylik oldu zaman onunla daha cabuk geciyor.Allahim isteyen herkese nasip etsin
Insallah insallaaahhh...Forumda gezinirken yazışmalarınıza denk geldim, çok şükürki bebeklerinize kavuşmuşsunuz.. darısı başıma inş, umut oldunuz bana
İğnenin etkisi geçmiş Can'ım. Benim de 9. Gün falan iğne etkisi geçiyor. Bazılarında daha uzun sürebiliyor tabi. Olası bir gebelik varsa da daha çok erken. 14. Gün tekrar edersin testiOvitrelle iğneden sonra bgn 9. Günüm mide bulantılarımdan yola çıkarak çok merakettim idrar testi yaptim çıkmadı..
Erken biliyorum ama en azından Ignenin etkisiyle bhcg yüksek olması gerekmiyormuydu hala ihtimal var mıdır???(
Ahhh tatlım o duyguyu bi çoğumuz o kadar yakından tanıyoruz ki yalnız değilsin..benim 3.ayım klomen ve çatlatma iğnesi ile başarısız oldu. kendi arkadasıma doktorumun bana uyguladıgı yumurta takıbını onerdım ona yardımcı oldum 5 aylık hamıle oldugunu soyledı. inanın sevindim ama çok değişik bir duygu bi o kadarda üzüldüm Ama vardır benimde sizinde bi zamanınız hayırlısı olsun inşallah
Amin canım ya vallahi kafam allak bullak oldu soktor doktor gezmekten tam olarak ne yapacağımızı bilememekten vakit kaybettim hep. Dedim ya urfada herşey problem. Doktorların derdi para olmuş. Tüp benekten önce yumurta takibi yaptıracağım evet.Merhaba canım ben cok araştırma taptım bu konularda bence klomen değilde femarra ve ovitrelle dene tabiki doktor kontrolünde yumurtlama takıbı ile sonuc alan cok insan var en azından üç defa dene bende bu ay Femerra ya başladım Rabbim kimsenin emeği ni bosa cıkarmasın
Bu inofolik adlı vitamini ne zaman kullanmak gerek?Ben bu ay aysegul arkadasin dedigini yapcam. Inofolic kullncam. Insaalllah vesile olur ve iyi sonuclar alirim. Rabbim isteyen herkese versin icinde bizede versin. Amin
şnşallah canım sen gebe kal da sırasıyla da biz inşallahKesinlikle şansını denemelisin Femerra konusunda da doktoruna ısrarcı ol klomenden daha etkili çünkü ilacı almak sıkıntı yaratabiliyor açıkçası raporsuz vermiyorlar ben tanıdıktan aldım. İnşallah benım ki bu ay tutarsa alamazsan sana yollarım -:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?