- 27 Ekim 2014
- 79
- 72
- 44
- Konu Sahibi bebetommmm
- #48.801
Merhabalar yol arkadaşlarım.Öncelikle Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah. Ben 36 yasındayım fsh yuksek amh düsuk herkesin bildigi konu isteIlk evliligimden (sevemedigim gorucu usulu evlendigim birisiydi)13 yasinda bir oğlum var allah bağışlasin.Su an cok sevdigim ve Rabbime hergun varligi icin şukrettigim bir adamla evliyim.Sorun şu ki hamile kalamiyorum.Esimin ilk evliligi oldugu icin ve onunda bu sevgiyi yasamasini cok istedigim icin butun imkansizliklara ragmen hamile kalmak istiyorum.Gecen yil tupbebek tedavisiyle ilk denemde hamile kaldim fakat sonrasinda bos gebelik nedeniyle kurtaj oldum.Bu yil yine tedavi icin gittim fakat bir suru problemler cikti En onemlisi de cocuklugumdan bu yana benimle olan kalp kapakcigi hastaligim.Hastanedeki kardiyolog illaki anjiyo yapicam dedi oda hamilelik dusundugum icinmis yoksa aslinda gerek yokmus filan.Bu bilgilerle tup bebek merkezine gidemiyorum olumsuz tedaviye basliamicaz diyecekler diye cok korkuyorum ne yaparim ya da ne yapmam gerekiyo bilmiyorum korkuyorum uzuluyorum kahroluyorum ama işte...