- Konu Sahibi bebetommmm
- #48.341
Sende umudunu kaybetme ole biseyde şölene eşine onida uzersin yeterli tedavinin birakma ben sürekli yarim birakmak zorunda kaldigim için böle oldu devamli gittiğimde 3.ayimda sonuç aldim ama maalesef diş gebelik ti sende düzenli git emin ol allahin izniyle olucak hem Rabbim kabul etmeyeceği duanin hayalini kurdurmazmis yeterli inamaktan vazgeçme Rabbimin vardır bi bildiği demekki daha zamanki var ve daha çok yenisini hemen yolun başında pes edemesssin bugün inş hepimizin bebeği olacak bebeğimi kendi ellerimle öldürmelerine izin verdim düşünsene vurduklari iğne dusmesi içindi ve yavaş yavaş eritilerek 7 gün boyunca yavaş yavaş oldu bebeğim ve çok zor günlerdi Rabbim bidaha yasatmasin inş ama hic isyan etmedim ve. Hala umutluyim bi gün olacak sende buna inan ve tedavinin aldatma esinede kendine de bu durumu zorlastirma bende eşime kaç kere dedim bosanalim benim yüzünden baba olamiosun DİE allahtan eşim anlayisliydi sürekli destek oldu ve konuda çok uzdum bu yüzden yapma ole esler daha çok uzuluo ve bunu belli edemiolarr evliliğin izin tadini cikar zamanki gelince oda olacak bugün insallah[/bacim bildiğin seranat yazmisim