- 1 Aralık 2014
- 849
- 176
- 35
- Konu Sahibi bebetommmm
- #47.941
Canm ne yaptin duydunmu Rabbimin mucizesi o sesi güzel haberlerini bekliyrz insllhZararı olacağını düşünmüyorum...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canm ne yaptin duydunmu Rabbimin mucizesi o sesi güzel haberlerini bekliyrz insllhZararı olacağını düşünmüyorum...
Hayirli olsun.Ptesi 6+2 iken duydum alttan bakti ama. Gecen haftada gitmistim ozaman kalp atisi olusmaya baslamis demisti ama dinletmedim.buhafta dinledim. Ins sende duyarsin.muthis bi duygu.
Valla aynen bende oylezd86 .!.:Kızzz kaptann cvp yaz sizi cok merak ettim bebişlee
Selam kızlar çok şükür herşey yolunda kalp atışını da aldık. Darısı basınıza ınsallahValla aynen bende oyle
Off Allahım sen koru korkuttun heeeSelam kızlar çok şükür herşey yolunda kalp atışını da aldık. Darısı basınıza ınsallah
Net yoktu eve yenı geldım. Mığdem fena yedırmıyor mercımek ama çok şükür. Bı ılac verdı bakalım Nasıl gelecekOff Allahım sen koru korkuttun heee
İyi bak bebege kulahları degısırız
Amin canm amin insallh cok dua ett bizedekaptanelif .!.:Selam kızlar çok şükür herşey yolunda kalp atışını da aldık. Darısı basınıza ınsallah
Ohh cok sukur canm sevindrdn bizi hadi hayırlı Olsn o kadar naz yapsın annesi dualarını eksik etme[/QUOTE][QUOçok "kaptanelif, post: 43077850, member: 456552"]Net yoktu eve yenı geldım. Mığdem fena yedırmıyor mercımek ama çok şükür. Bı ılac verdı bakalım Nasıl gelecek
Insallahh ıyı gelır yersınde bebesıde mama olur artık zorla zorla ye faydalı seylerdenNet yoktu eve yenı geldım. Mığdem fena yedırmıyor mercımek ama çok şükür. Bı ılac verdı bakalım Nasıl gelecek
Canim ya hayırlı olsun.insallah sağ salim kucağına alırsın.Selam kızlar çok şükür herşey yolunda kalp atışını da aldık. Darısı basınıza ınsallah
Bence sen kafana gore içme dr gıttıgınde sor kan dolasımı onemlı ama niye vermedı bılemeyız avuklamasını yapsın sana rahim kalınlıgına dıkkat etbenim de dondurulmuş tedavim start aldı.bugün doktordaydım.tahlil ve usg yapıldı.ilk kez prolaktin sınırın üstünde çıktı.ertelenir diye korktum ama yumurtalama tedavisi olmadığı için sorun değil dedi doktor.
cyclo prognovanın beyazlarından günde 3 içicem.folik ve glifor kullanıyorum zaten.coraspin vs vermedi.kullansam mı bilemedim
canım hayırlı olsun şimdi öğrendim gebeliğini :) Rabbim hayirla kucağına almak nasip etsin bütün isteyen kadınlara tattirsin insallahSelam kızlar çok şükür herşey yolunda kalp atışını da aldık. Darısı basınıza ınsallah
aysun senin de hayırlı olsun tedavi inşallah Dr a danışarak kullan cnm istersenbenim de dondurulmuş tedavim start aldı.bugün doktordaydım.tahlil ve usg yapıldı.ilk kez prolaktin sınırın üstünde çıktı.ertelenir diye korktum ama yumurtalama tedavisi olmadığı için sorun değil dedi doktor.
cyclo prognovanın beyazlarından günde 3 içicem.folik ve glifor kullanıyorum zaten.coraspin vs vermedi.kullansam mı bilemedim
rabia 2.yolda sanirim.senin de hayirli olsun.kendiliginden mi oldu??canım hayırlı olsun şimdi öğrendim gebeliğini :) Rabbim hayirla kucağına almak nasip etsin bütün isteyen kadınlara tattirsin insallah
aysun senin de hayırlı olsun tedavi inşallah Dr a danışarak kullan cnm istersen
Ohh cok sukur canm sevindrdn bizi hadi hayırlı Olsn o kadar naz yapsın annesi dualarını eksik etme[/QUOTE][QUOçok "kaptanelif, post: 43077850, member: 456552"]Net yoktu eve yenı geldım. Mığdem fena yedırmıyor mercımek ama çok şükür. Bı ılac verdı bakalım Nasıl gelecek