[QUgüzel canmPerimasali21, post: 43045401, member: 630999"]Kızlar ben inofolic kullandığım 6. Ay hamile kaldım. Yani inşallah hamileyimdir, hcgnin artmasını beklicez dedi doktor. Hikayemi anlatıyım, 4 yıllık evliyim 3 yıldır olmuyodu, başlarda adetlerim çok düzensizdi, 60 günde bir adet oluyodum, polikistik over görünümü var dediler, tedaviye başlamadan önce de hsg çektirmemi istediler. hsg çektirdim sol tüpün kapalı olduğunu söylediler o anda, biraz daha dayan sıvıyı bi kere daha vericez dediler ve kapalı olan sol tüpüm o an 2. defa verdikleri sıvı ile açıldı. Sonrasında 5 aşılama oldum, 3 ay klomen kullanarak, 2 ay da gonalf kullanarak aşılama oldum,hiçbirinde gebelik oluşmadı. Aşılamayla adetlerim düzene girdi biraz, aşılamadan sonra doktora gitmiyordum stres olmayım diye, soğan kürü ve incir kürü yaptım hamile kalamadım, neyse başka bir doktora gittim o da inofolic verdi, inofolic yumurtlamamı iyice düzene soktu. Yumurtlamanın olduğu hafta ilişkiye girdik özellikle, tabi bu arada eşim e vitamini kullandı sperm hareketliliği için ( sperm hareketliliği düşük demişti Tüp bebek doktoru, inofoliği kullandığım 4. ay gittik tüp bebek doktoruna, tüp bebeğe başlıcaktık bu ay). Ve dün mutlu haberi aldım. Burada çok okudum, araştırdım, her ay acaba hamilemiyim diye umutlandım, regl olduğumda yeniden yumurtlama günlerimi hesaplıyordum. Hiç bir zaman aklımdan çıkmıyordu. herkes kafandan at dedi atamadım yapamadım. Ve inanın kafamdan atmadan hamile kaldım. İnofoliğin yararı çok, Allahıma şükürler olsun. Benim durumumda olan kim varsa yardımcı olmaya hazırım