- 8 Ocak 2013
- 8.579
- 115
- Konu Sahibi bebetommmm
- #47.821
Iyı yaptın canım testtı özeldemı yoksa devletdemı yaptırıyosunYarın 11 de Can'ım . Bugün hastahaneden aradılar çok güzel sonuç dedıler. Yarın yıne yap dedıler. Yarına randevu aldım bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyı yaptın canım testtı özeldemı yoksa devletdemı yaptırıyosunYarın 11 de Can'ım . Bugün hastahaneden aradılar çok güzel sonuç dedıler. Yarın yıne yap dedıler. Yarına randevu aldım bende
Bundan oncekılerı acilde yaptırdım Can'ım. Yarınkı özelde olacak . Ilaclar ıcın rapor falan çıkacak ondan.Iyı yaptın canım testtı özeldemı yoksa devletdemı yaptırıyosun
Anladım canımBundan oncekılerı acilde yaptırdım Can'ım. Yarınkı özelde olacak . Ilaclar ıcın rapor falan çıkacak ondan.
Herkez kayıplara karıstıMillet nerdesiniz
Aaa gecmiş olsun canımSlm kızlar Mina hasta olduğu için giremiyorum.canım kızım idrar enfeksiyonu kapmis..
Evet Can'ım yaptırdım. Herşey yolunda çok şükür. Ikı hafta sonra ultrason ıcın gün verdıkaptannn tahlil yaptirdinmi
Bugunde mi kan verdin cnmEvet Can'ım yaptırdım. Herşey yolunda çok şükür. Ikı hafta sonra ultrason ıcın gün verdı
Gecmıs olsun Can'ım. Eğer ıcırebılırsen arpa ıle Mısır püskülü kaynatıp suyunu içir. Ilactan ıyı sonuç verıyor Can'ım.Slm kızlar Mina hasta olduğu için giremiyorum.canım kızım idrar enfeksiyonu kapmis..
Evet Can'ım bugün de istedıler ıkıncı sefer katlanıyor mu değer dıye bakıyorlar.Bugunde mi kan verdin cnm
Bugun ku degerin kac cikti cnmEvet Can'ım bugün de istedıler ıkıncı sefer katlanıyor mu değer dıye bakıyorlar.
218 çıktı Can'ım çok şükür...Bugun ku degerin kac cikti cnm
Sukurler olsun Rabbim kucagina almayi nasip etsin cnm218 çıktı Can'ım çok şükür...
Amın Can'ım allah razı olsun. Insallah sıra sızlerdeSukurler olsun Rabbim kucagina almayi nasip etsin cnm
Cok sevındım sagsalim kucagına da al ınsEvet Can'ım yaptırdım. Herşey yolunda çok şükür. Ikı hafta sonra ultrason ıcın gün verdı
Sukurler olsun Rabbim kucagina almayi nasip etsin cnm