- 8 Ocak 2013
- 8.579
- 115
- Konu Sahibi bebetommmm
- #47.801
Hadi hayırlısı canım ıyı haberlerını beklıyoruzKızlar sonuç 70 çıktı çok şükür.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlısı canım ıyı haberlerını beklıyoruzKızlar sonuç 70 çıktı çok şükür.
Insallah Can'ım. Doktor tekrar test ıstedı salı günü tekrarlayacağız kısmetse. Insallah hayırlısı ıle devam eder. Bu arada sende bırseyler netleştı mı hastahane konusunda falan...Hadi hayırlısı canım ıyı haberlerını beklıyoruz
HayırdırKizlar acil yardim bakarmisiniz?
Klomenin sonunu bu aksam icicem adetin 5.gunu basladim gunde iki defa..ama su an kasklarim catlicak gibi tas oldu adeta...ama benim kontrolum carsamba...ya fazlasiyla buyuduyse diye korkuyorum...igne vericekti carsamba gunu...Hayırdır
Yok hıc merak etme sen en son ne zaman yumurtalara bakıldıKlomenin sonunu bu aksam icicem adetin 5.gunu basladim gunde iki defa..ama su an kasklarim catlicak gibi tas oldu adeta...ama benim kontrolum carsamba...ya fazlasiyla buyuduyse diye korkuyorum...igne vericekti carsamba gunu...
Canim adetten bi gun once bakildi kist yok dedi ertesi gun adet oldum bu aksam klomen bitiyo gunde iki kez agirmi geldi acaba dedimYok hıc merak etme sen en son ne zaman yumurtalara bakıldı
Ben ılacı kullanırken gün aşırı yumurta takıbınyapmıstı ama doktorun sene nıye tekrar çağırıp bakmamış anlamadım. Sen merak etme aklına getırme o sekılde. Ilaclarla bırden fazla yumurta büyüdüğü ıcın o basıncı hıssedıyorsun herşey yolunda Endıselenme. Çok sayıda yumurta bırden büyüdüğü ıcın. Öyle hıssedıyorsun sen.Canim adetten bi gun once bakildi kist yok dedi ertesi gun adet oldum bu aksam klomen bitiyo gunde iki kez agirmi geldi acaba dedim
Insallah canim zaten yarinda boyle olursam gidicem...dua et sende hersey yolunda gitsin...Ben ılacı kullanırken gün aşırı yumurta takıbınyapmıstı ama doktorun sene nıye tekrar çağırıp bakmamış anlamadım. Sen merak etme aklına getırme o sekılde. Ilaclarla bırden fazla yumurta büyüdüğü ıcın o basıncı hıssedıyorsun herşey yolunda Endıselenme. Çok sayıda yumurta bırden büyüdüğü ıcın. Öyle hıssedıyorsun sen.
Insallah herşey yolunda gıder sen düşünmemeye çalış yeterInsallah canim zaten yarinda boyle olursam gidicem...dua et sende hersey yolunda gitsin...
O ne demek tatlım hıc bır bılgım yok.kaptan cgh yapmislarmiydi embriyoya?
O ne demek tatlım hıc bır bılgım yok.
Hıc duymadım bende
Şöyle bır baktım ınternete ama bırsey anlamadım. Sanırım yapılmadı . Eğer yapılsaydı benden fazlası ıle parasını alırdı çünkükaptan cgh yapmislarmiydi embriyoya?
Canm sen ne yaptin sonuç Bellimi allh hayirlisini versnHayirlisi cnm.kafani biraz dinle ..tedavisiz devam et bi sure kendini hazir hissettiginde tup bebege baslarsin
Yarın 11 de Can'ım . Bugün hastahaneden aradılar çok güzel sonuç dedıler. Yarın yıne yap dedıler. Yarına randevu aldım bendeKız kaptan ne yaptın dr gıttınmı?