- 20 Mart 2013
- 3.954
- 110
- Konu Sahibi bebetommmm
- #47.181
Hayirli haberler olsun inşallahZeytinburnu Semiha Şakir kadın dogum evinde yaptırdım ve bugün son yarın sonuç öğrencem inşallah güzel haberler alırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli haberler olsun inşallahZeytinburnu Semiha Şakir kadın dogum evinde yaptırdım ve bugün son yarın sonuç öğrencem inşallah güzel haberler alırım
Hayirli haberler olsun inşallah
Bende ankara zekai tahir buyukdogumda yaptrdm canmZeytinburnu Semiha Şakir kadın dogum evinde yaptırdım ve bugün son yarın sonuç öğrencem inşallah güzel haberler alırım
Ayy canm insallh guzel bi haber yazarsn sonuç ne olursa Olsn gaz lutfennuraninbegüzel bi ha post: 42193298 .!.:Bende ankara zekai tahir buyukdogumda yaptrdm canm
Canım kani verdin mi?Tmm canım yazarım sonuçu biraz da korkuyorum ya olumsuz olursa genede Hakkımızda Hayırlısı olsun dua edin kızlar
Ayy hadi insallahhh guzel haberler verirsin bizleree...ne zaman cikar kiVerdim sonuçu bekliyorum inanki 12 geçirmek kolaydı ama saat Geçmiyor sanki duanızı eksik etmeyin kızlar
Internetten bakilmiyor mu? Sen hastanede misinSaat 3 çıkar sonuç dediler inşallah kurban Olduğum Allah bizlerede nasip eder ve burdan inşallah mutlu bir şekilde ayrılırım Allah'ım herkese nasip etsin
Ayy cok heyacan yaptm ya ezan okunyo şuan rabbm izniyle insallh pozitiftr[/QUOTE][QUOçok he"muhammedomer, post: 42200383, member: 461961"]Internetten bakilmiyor mu? Sen hastanede misin
Sadece beta hcg verdigin icin simdi cikmistir bence..orda bi yerden danismadan ne biliyim ogrenemezmisin bi sekildeEvet canım bakılmıyor galiba
Sordun mu ayy heycanlandim fena bi sekilde yaa1:30 muane Başlıyor soracam
Ayy sanki kendi sonucumu bekliyorum heee...Allahim yuzunu guldursun insallahBekliyoruz
Bi anda sondum inanir msiin..Ama dedigin gibi yilmak yok yola devam.Kızlar sonuç negatif maalesef yapacak bişey yok ilk denemeydi yola devam yılmak yok