- 14 Ağustos 2015
- 24
- 7
- 37
- Konu Sahibi bebetommmm
- #47.201
Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum inanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahim yuregine genislik versin ne diyeyim zor gercektenAğlamamak için kendimi zor tutuyorum inanki
Agla boşalt içini canm sonra o stres gecmiyo hayırlısı kuzum bizlerde gecyz bu yoldan daha mayıs ayında yaşadm bende aynen öyle yola devam allah var bizim sevindrcek birgün insallh[/QUOTE]Ağla bosaltTE="Can3442, post: 42201603, member: 698878"]Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum inanki
Tesekkur edrim canimAşılama daha az galiba
İki ucgun sonra olunuyor canmAşılama yaptırmadıgım için bilmiyorum canım yanlış bilgi vermeyim birde tüp bebek yaptırdıktan sonra sonuç negatif çıktıktan kaç gün sonra adet olunuyor bir bilginiz varmı
kızlar merhaba cattlatma ıgnesı vurrulduktan sonra kac saat ıcınde ılıskıye gırdınız..anlatabılecek olan var mı[/QUOT
merhaba iğneden 36 saat sonra ilk ilişki, ilk ilişkiden 24 saat sonra ikinci ilişkiye giriyorsun
bana gündüz 11:30 da çatlatma iğnesi yapıldı salı günüydü
doktorum çarşamba gece 23:30 da ilk
perşembe 23:30 da ikinci ilişki zamanı demişti
tamam sende benim gibisin aramızda 30 dakika var :) , iğnenin ertesi günü gece 12 de ilk , sonraki gün yine gece 12 de ikinci ilşki, hadi kolay gelsin hayırlı olur inşallah, güzel haberlerini alırızbana doktorum 12.00 da vurdurdu ıgneyı ama saar vermedı
tamam sende benim gibisin aramızda 30 dakika var :) , iğnenin ertesi günü gece 12 de ilk , sonraki gün yine gece 12 de ikinci ilşki, hadi kolay gelsin hayırlı olur inşallah, güzel haberlerini alırız