- 2 Nisan 2015
- 124
- 30
- 42
- Konu Sahibi bebetommmm
- #47.121
merabalar ben nuran değilim ama detleşecek birilerine bakıyordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirdir canim ne derdin var...merabalar ben nuran değilim ama detleşecek birilerine bakıyordum
Allah yardimcin olsun...insallah gonlunden gecen hayirlisiyla olurbenım sorunum da burdakilerle aynı 6 senedir tedavi görüyorum ama gebe kalamıyorum son olarak laparoskopi yapıldı tüpleri açmak için hiç umudum kalmadı artık
İyiyi canm gozukmuyon hiçgiriyom cikiym kimse yok. İyiyim canm ne yapayimvramazani ggüzelliği telaşı kostryrz sen nasilsn iyice duzeldinmi hastaneye gdynmumuhgözükm post: 41607759 .!.:Nuran canim ne yapıyorsun?
Cok sukur iyiyim canim.2hafta once gitmistim son kontroller falan.ultrasonda sol tupte kalmistiya bebek orda coook az odem kalmis dedi.adet ol gel rahim filmi cekil o zamana kadar hamile kalma dedi..bende ramazan bitsin gidip ozelde cektircem.baska doktora gidecem ozele yani.bakalim.nasip.sen ne yaptin gidiyor musun hastaneyeİyiyi canm gozukmuyon hiçgiriyom cikiym kimse yok. İyiyim canm ne yapayimvramazani ggüzelliği telaşı kostryrz sen nasilsn iyice duzeldinmi hastaneye gdynmu
Özel lemi gitcen kime gitcenCok sukur iyiyim canim.2hafta once gitmistim son kontroller falan.ultrasonda sol tupte kalmistiya bebek orda coook az odem kalmis dedi.adet ol gel rahim filmi cekil o zamana kadar hamile kalma dedi..bende ramazan bitsin gidip ozelde cektircem.baska doktora gidecem ozele yani.bakalim.nasip.sen ne yaptin gidiyor musun hastaneye
Evet canim ozele.gatada gorev yapiyor ama ben ozeline gidecem cnmÖzel lemi gitcen kime gitcen
Yok canm gitmiyorum kisa belki şuan için ne yapacağını bilmyrm bi aktaran kur almayı düşünüyorum nasip bakalmmuhammedomerkısst: 41610159 .!.:Cok sukur iyiyim canim.2hafta once gitmistim son kontroller falan.ultrasonda sol tupte kalmistiya bebek orda coook az odem kalmis dedi.adet ol gel rahim filmi cekil o zamana kadar hamile kalma dedi..bende ramazan bitsin gidip ozelde cektircem.baska doktora gidecem ozele yani.bakalim.nasip.sen ne yaptin gidiyor musun hastaneye
Hayirlisi canimYok canm gitmiyorum kisa belki şuan için ne yapacağını bilmyrm bi aktaran kur almayı düşünüyorum nasip bakalm
Birkaç yerde gördüm canım mesajlarını sana süt buharını tavsiye ederim mutlaka denemelisin. Tüplerde ise sorun çözüm olan çok duydum.merabalar ben nuran değilim ama detleşecek birilerine bakıyordum
Yada ilaçları hastanemi veriyor bizmi alıyoruz
Arkadaslar tüp bebek tedavisi gören arkadaşlar varsa ilaç fiyatlarından bahsedebilirmi
Canim sen devlette mi yaptrcan devlette yaptrnca ilaç raporu çıkarıyorsun ve ilaç kullanımına gore alıyorsunuz devlet %20 ni karşılıyor diye biliyorum ben yaptrdm mesala golan-f diye ilaç yazdi kutusu 350 tl rapaorla 140 TL dusuyo ve bu ilaçtan 4 kutu kullanım kimi 3 kimi 5 kutu kullanyo kişiye gore değişiyor umarm faydalı oldm[/QUOTE]Canım E="semiramelek, post: 41661388, member: 663623"]Arkadaslar tüp bebek tedavisi gören arkadaşlar varsa ilaç fiyatlarından bahsedebilirmi