- 20 Mart 2013
- 3.954
- 110
-
- Konu Sahibi bebetommmm
- #46.461
Ben gatada gorev yapan bi hoca var onun ozeline gidecem canimOzel dusunuyorsan mehmet erdem ahmet erdem diye ikiz tup bebek doktorlari var cok sonuc alan var etrafmda allhn izniyle tavsiye ederm internt arastrablrsn
Adetm uzun suruyo dokun gun felan 11. Gunu benm gec buyuyo adet gec bittgi icn girmdm dahaAdetim kacinci gunu bugun.belki progestan verir yumurtani uyarsin diye.daha gostermedin mi nuvit hocaya ultrason sonucunu
Hayirlisi insallhBen gatada gorev yapan bi hoca var onun ozeline gidecem canim
Olsun yumurta olusmasi bile guzelAdetm uzun suruyo dokun gun felan 11. Gunu benm gec buyuyo adet gec bittgi icn girmdm daha
Canim yumirta kucuk dedi bidahaki ay adetn dordncu gunu gel ilaclara baslaylm dediNuran ne yaptin yazmadin daa
Ohh bak sana baslatacak hemen tedaviye..Canim yumirta kucuk dedi bidahaki ay adetn dordncu gunu gel ilaclara baslaylm dedi
Sorunun neydi cnm?Canim yumirta kucuk dedi bidahaki ay adetn dordncu gunu gel ilaclara baslaylm dedi
Yumurta tembelligi canm ama ilaclarla duzene giriyoSorunun neydi cnm?
Ne bileyim canim gel dedi baklm canim arastrack birsey kalmadi hepsi duzene girdibi genetik kaldi oda subtin ortasnda cikar sorun belli yumurta tembelligi var artik ilaclarla baklm halledeck onu insallh sende neden birturlu bslayamadiOhh bak sana baslatacak hemen tedaviye..
Cook oyaladi canim beni yaa...usandim git gel..eger adet olursam hemen ozele gidecem.ama sen bu ayida degerlendir o yumurta buyuyedebilir incir ye bol bolNe bileyim canim gel dedi baklm canim arastrack birsey kalmadi hepsi duzene girdibi genetik kaldi oda subtin ortasnda cikar sorun belli yumurta tembelligi var artik ilaclarla baklm halledeck onu insallh sende neden birturlu bslayamadi
Canim bugun biri vardi ikibucuk yildr geliyorms nuvit hanima ve yeni hamileydi artik seni ne icin bekletyo niye baslamiyo anlamadm allh hayirlisini versinCook oyaladi canim beni yaa...usandim git gel..eger adet olursam hemen ozele gidecem.ama sen bu ayida degerlendir o yumurta buyuyedebilir incir ye bol bol
Bende usandim bu yuzden bakalim Allah her seyin hayirlisini versinCanim bugun biri vardi ikibucuk yildr geliyorms nuvit hanima ve yeni hamileydi artik seni ne icin bekletyo niye baslamiyo anlamadm allh hayirlisini versin
Amiin canim insallh ya bende cok usandm ben birde bu ay medinden hurma poleni ve pekmz getrttm onu yiyecm insallh sifa olurBende usandim bu yuzden bakalim Allah her seyin hayirlisini versin
Olmazsa yaza tup bebek dusunuyorum ama nerde yaptrcgmi bilmiyom gata iyimi bu konudaAmiin canim insallh ya bende cok usandm ben birde bu ay medinden hurma poleni ve pekmz getrttm onu yiyecm insallh sifa olur
Ihmal etme yee bu ayida pas gecmeAmiin canim insallh ya bende cok usandm ben birde bu ay medinden hurma poleni ve pekmz getrttm onu yiyecm insallh sifa olur
Evet burdaki bi arkadas gatada yaptirdi tuttu hemde ikizz..ama gelisimleri durdu sonu iyi olmadi ama basarili bi ekipmis.arkadas simdide hamile:)Olmazsa yaza tup bebek dusunuyorum ama nerde yaptrcgmi bilmiyom gata iyimi bu konuda
Ozelmi yoksa normal saglk guvencesindn yararlanln bolumdemiEvet burdaki bi arkadas gatada yaptirdi tuttu hemde ikizz..ama gelisimleri durdu sonu iyi olmadi ama basarili bi ekipmis.arkadas simdide hamile:)
Saglik guvencesiyle cnm.yani raporluOzelmi yoksa normal saglk guvencesindn yararlanln bolumdemi
Ya canim su ucluyu kullanmaya nezamn basliycaz kac gun iceczHe valla oyleymis. Neden olmadim acaba adet o gelen kirmizilar neydi ama gerçekten az oldum ikinci gunu aksami kesildi yani. kist felan oluncada olurmus ama cok sukur yoktu bende