klomen+iğne+aşılama+tüp bebek....bu yolda yürüyen anne adaylarını bekliyoruz....

He valla oyleymis. Neden olmadim acaba adet o gelen kirmizilar neydi ama gerçekten az oldum ikinci gunu aksami kesildi yani. kist felan oluncada olurmus ama cok sukur yoktu bende

Doktorlarada guven olmuyor aklinda soru işaretleriyle cikiyosan doktorunu iyi tani derim aklindakileri sor ogren

Doktorlarada guven olmuyor aklinda soru işaretleriyle cikiyosan doktorunu iyi tani derim aklindakileri sor ogren

Ilaclardan ve stresten olur dediler. Ilac dediginde klomen hani igne felan da yok. Aklimdaki soru sadece bu. Icim cok rahat. Aklimi bulandiranlarda anamla ablam oldu :)

Cnm bu hastane nerde ve muayene ne kadar birde sorunun neydi???

Nisantasinda canim.

Bebis istiyoruz bi turlu olmuyor ilk asilama olumsuz. Sperm sayimiz düşük
Caniim bak doktorunun bir ihtimali sana gebelk tahliki yapmamasi cunku aylarca adet olup hamile olan cok insan var biz adet olup gittgmz halde doktr mutlaka geblk yapar hangi donemde olursak olalim sen mutlaka yaptr ustelk hemen ultrasynda cikmz kucukse gozkmz

Evet canim cok dogru dedin. daha test felan yapmadim pazartesi kanda baktirim diyorum eses87 öylesi daha sağlıklı didi

Biz aldik o ucluden dr sordum kullanalim diye iade et kullanma didi proxeed plus ilac yazdi biz arada onlardan da icicez ama zaten sporcular kullaniyor o ilaçları benim adamda spor yapıyor bi zarari olmaz yani

Caniiim ne yaptiin seni bulmdm bi turlu ne durumdasin ben bugun nuvit hanmdaym yumurtalara bakck senin dogurmamana sasiyorum diyo herseyin cok iyi diyo
Canim ben adet zamanimi bekliyorum.iliski gunlerini soyledi 26 sinda gel dedi.adet olursam ozel bi doktora gidecem galiba cok yoruldum nuran daha bi tedaviye baslamamis olmak yordu beni 2 seneyi oldu nuvit hocada daha bir kere olsun tedavi baslamadi.

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım farklı bir formdada konuşmalarım paylaşımlarım var benim gibi olanlara umut vermek için yazıyorum .9 ay sonra ıkıncı klomen ve çatlatma iğnesi sonrasında 4 haftalık hamileyim çok umutsuz kaldım çok ağladım ama şükürler olsun rabbime bu duyguyu herkese yaşatsın sonunda oldu rabbim isteyen herkese sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah

Yumurtanin durumunu bana da yaz insallah sana tedavi baslarda benim gibi beklemezsin
Canim adetim biteli uc gun oldu en buyuk yumurtam 7 mm girmdm yanina daha bakalm ne diyeck zaten yaza kadar gelcem tazin tup bebk nasip ollursa subtn 6 genwtik var iste onu beklermi yoksa yumurta buyutucu verrmi muhtesem uclu diye birsey var duydnmu yazyrlar burda

Adetim kacinci gunu bugun.belki progestan verir yumurtani uyarsin diye.daha gostermedin mi nuvit hocaya ultrason sonucunu

Canim ben adet zamanimi bekliyorum.iliski gunlerini soyledi 26 sinda gel dedi.adet olursam ozel bi doktora gidecem galiba cok yoruldum nuran daha bi tedaviye baslamamis olmak yordu beni 2 seneyi oldu nuvit hocada daha bir kere olsun tedavi baslamadi.
Ozel dusunuyorsan mehmet erdem ahmet erdem diye ikiz tup bebek doktorlari var cok sonuc alan var etrafmda allhn izniyle tavsiye ederm internt arastrablrsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…