- 8 Aralık 2014
- 216
- 54
- 37
-
- Konu Sahibi bebetommmm
- #46.441
He valla oyleymis. Neden olmadim acaba adet o gelen kirmizilar neydi ama gerçekten az oldum ikinci gunu aksami kesildi yani. kist felan oluncada olurmus ama cok sukur yoktu bende
Doktorlarada guven olmuyor aklinda soru işaretleriyle cikiyosan doktorunu iyi tani derim aklindakileri sor ogren
Ilaclardan ve stresten olur dediler. Ilac dediginde klomen hani igne felan da yok. Aklimdaki soru sadece bu. Icim cok rahat. Aklimi bulandiranlarda anamla ablam oldu :)
Cnm bu hastane nerde ve muayene ne kadar birde sorunun neydi???Kizcelerim napiyosunuz bakiiiiimmmmn.
Biz gittik geldik istanbula. Amerikan hastanesi muthis bi hastane. Doktorlar şahane. Ücretsiz pskolog bile var yardim amaçlı vallahi cok memnun kaldik. Gelelim benim durumaaaaaa
bugun adetin ucuncu gunuydu. Ultrason da hic adet olmamisim gibi çıktı emin misin ucuncu gunu olduguna rezerven dolu dedi daha gelmemis gibi dedi. Bu yüzden asilama bi dahaki aya kaldi. Eget bi haftaya kadar cozulmezse yine görüşelim dedik.
Bizde simdi gebelik testi yapalim diyoruz acaba bebek mi var ki. Benim rezervem neden dolu adet gordum ama gerçekten az oldum. Bugun hic gelmedi mesela. Ablamla konustum bazi insanlar var uc ay adet goruyor da hamile oldugunu anlamıyor dedi.
Bizimde aklimiz karıştı yapalim ne çıkar ne kaybederiz diyoruz.
siz neler diyorsunuz bakalim kizceler optummmm
Stres zaten insani mahveden. Bi rahat olabilsek dusunmesek hic belki hersey yoluna girecek ama yapamiyozzzz işte :))
Cnm bu hastane nerde ve muayene ne kadar birde sorunun neydi???
Fiyatlari nasil muayene ucreti burde drlar nasil cnm Ins bebisimiz olur hepimizinNisantasinda canim.
Bebis istiyoruz bi turlu olmuyor ilk asilama olumsuz. Sperm sayimiz düşük
Caniim bak doktorunun bir ihtimali sana gebelk tahliki yapmamasi cunku aylarca adet olup hamile olan cok insan var biz adet olup gittgmz halde doktr mutlaka geblk yapar hangi donemde olursak olalim sen mutlaka yaptr ustelk hemen ultrasynda cikmz kucukse gozkmzNisantasinda canim.
Canim ne yaptin test yaptrdnmiStres zaten insani mahveden. Bi rahat olabilsek dusunmesek hic belki hersey yoluna girecek ama yapamiyozzzz işte :))
Canim ne yaptin test yaptrdnmiCanim test yaptrdnmi yalnis kisiye yazdm sanirm sen ucluyu kullancnmi bu ayNisantasinda canim.
Caniim bak doktorunun bir ihtimali sana gebelk tahliki yapmamasi cunku aylarca adet olup hamile olan cok insan var biz adet olup gittgmz halde doktr mutlaka geblk yapar hangi donemde olursak olalim sen mutlaka yaptr ustelk hemen ultrasynda cikmz kucukse gozkmz
Caniim ne yaptin sen adet oldnmu test yaptrdnmiBiz aldik o ucluden dr sordum kullanalim diye iade et kullanma didi proxeed plus ilac yazdi biz arada onlardan da icicez ama zaten sporcular kullaniyor o ilaçları benim adamda spor yapıyor bi zarari olmaz yani
Caniiim ne yaptiin seni bulmdm bi turlu ne durumdasin ben bugun nuvit hanmdaym yumurtalara bakck senin dogurmamana sasiyorum diyo herseyin cok iyi diyoNuvit hocaya mi
Canim ben adet zamanimi bekliyorum.iliski gunlerini soyledi 26 sinda gel dedi.adet olursam ozel bi doktora gidecem galiba cok yoruldum nuran daha bi tedaviye baslamamis olmak yordu beni 2 seneyi oldu nuvit hocada daha bir kere olsun tedavi baslamadi.Caniiim ne yaptiin seni bulmdm bi turlu ne durumdasin ben bugun nuvit hanmdaym yumurtalara bakck senin dogurmamana sasiyorum diyo herseyin cok iyi diyo
Yumurtanin durumunu bana da yaz insallah sana tedavi baslarda benim gibi beklemezsinCaniiim ne yaptiin seni bulmdm bi turlu ne durumdasin ben bugun nuvit hanmdaym yumurtalara bakck senin dogurmamana sasiyorum diyo herseyin cok iyi diyo
Canim adetim biteli uc gun oldu en buyuk yumurtam 7 mm girmdm yanina daha bakalm ne diyeck zaten yaza kadar gelcem tazin tup bebk nasip ollursa subtn 6 genwtik var iste onu beklermi yoksa yumurta buyutucu verrmi muhtesem uclu diye birsey var duydnmu yazyrlar burdaYumurtanin durumunu bana da yaz insallah sana tedavi baslarda benim gibi beklemezsin
Adetim kacinci gunu bugun.belki progestan verir yumurtani uyarsin diye.daha gostermedin mi nuvit hocaya ultrason sonucunuCanim adetim biteli uc gun oldu en buyuk yumurtam 7 mm girmdm yanina daha bakalm ne diyeck zaten yaza kadar gelcem tazin tup bebk nasip ollursa subtn 6 genwtik var iste onu beklermi yoksa yumurta buyutucu verrmi muhtesem uclu diye birsey var duydnmu yazyrlar burda
Ozel dusunuyorsan mehmet erdem ahmet erdem diye ikiz tup bebek doktorlari var cok sonuc alan var etrafmda allhn izniyle tavsiye ederm internt arastrablrsnCanim ben adet zamanimi bekliyorum.iliski gunlerini soyledi 26 sinda gel dedi.adet olursam ozel bi doktora gidecem galiba cok yoruldum nuran daha bi tedaviye baslamamis olmak yordu beni 2 seneyi oldu nuvit hocada daha bir kere olsun tedavi baslamadi.