-
- Konu Sahibi bebetommmm
- #46.361
Simdi adetin gecikirse dahada umutlanirsin negatf cikarsa bunalima girersn bekleme canim bi idrar testi yap negatfse bir iki gun bekle kan testi yaptr cunku hamile oldgn halde idrarda cikmaya biliyo
Ayyy bende stres yaptim kendime rabbiiiim ne olur gor halimizi aci bize ve olxde allhm cumlesineeeCiktimi caniiiim
Yap canim yap allh yuzunu guldrsun insallh umut ol bizlereO zaman bugun test alayim da yarin sabah yapayım. Heyecanlandim daha simdiden
Yap canim yap allh yuzunu guldrsun insallh umut ol bizlere
Pes etmek yok caniiiim rabbim senn sabrini deniyo hizla ikinci defere insallhKızlar sonuc negatif malesef( 0.1 cikti
Pes etmek yok caniiiim rabbim senn sabrini deniyo hizla ikinci defere insallh
Allah yardimcin olsun güzelim. ne diyecegimi sasirdim aman yaaaa
Cnm ucuncu asilamamdi. Cok uzgunum. Bundan sonra artik normal yolla bi sure denicez en son care tup bebek hepimiz icin hayirlisi olsun
Yavrum vermeyen allah vermiyor değerler çok güzeldi. Tup bebek denemeden gebe kalican inşallah. Agla içine atma uzuntunu yasa isyan yok yine de sabir canim ben bile burda uzuldum beraber gebe kalcaz diye umutlaniyodum
Bende ona şaşırıyorum yaa hic sorun yok degerler normaldi anlamadım bi türlü olmayinca olmuyo iste kismet ne diyim ins senden iyi haber aliriz sira sende :)
Her zaman dua et canim benim degerler normal bi bakmissin bi dahaki ay kendiliginden gebe kalmissin allahim verecek olacak insallah yuzumuz güler. Hayirlisi bakalim benim nolcak test sonucunu olumsuz gormektense adetin geldigini gorururm daha iyi yaaa test yapmicam
Her zaman dua et canim benim degerler normal bi bakmissin bi dahaki ay kendiliginden gebe kalmissin allahim verecek olacak insallah yuzumuz güler. Hayirlisi bakalim benim nolcak test sonucunu olumsuz gormektense adetin geldigini gorururm daha iyi yaaa test yapmicam
VvBende ona şaşırıyorum yaa hic sorun yok degerler normaldi anlamadım bi türlü olmayinca olmuyo iste kismet ne diyim ins senden iyi haber aliriz sira sende :)
Ah caniim benm de oyle gicbir sorunm yoktu oyleki asilmdan sonra bi deger var ona bakmslardi ancak hamilelerde o kadar yuksek cikarms ama olmadi bu durumda denilck birsey olmuyo zaten duadan baska dualarmzda untmayalm birbirimiziBende ona şaşırıyorum yaa hic sorun yok degerler normaldi anlamadım bi türlü olmayinca olmuyo iste kismet ne diyim ins senden iyi haber aliriz sira sende :)
Hayırlısı olsun. Olmamasında bir hayır vardır. İnşallah kendiliğinden hamile kalırsın. Ben 5 aşılamada gördüm negatif sonucu, allahım sabrını veriyor ama. Bu durum bizi daha da olgunlaştırıyor buna inanıyorum benCnm ucuncu asilamamdi. Cok uzgunum. Bundan sonra artik normal yolla bi sure denicez en son care tup bebek hepimiz icin hayirlisi olsun
Hayırlısı olsun. Olmamasında bir hayır vardır. İnşallah kendiliğinden hamile kalırsın. Ben 5 aşılamada gördüm negatif sonucu, allahım sabrını veriyor ama. Bu durum bizi daha da olgunlaştırıyor buna inanıyorum ben
Cok tsk ediyorum illaki vardir bir nedeni zamani degil demek. Sabretmekten baska yapacak bisi yok. Allahim guc kuvvet versin o sabri versin ins tutar
Canim bende adet oluyorum galiba bisiler oldu daha pede gelen bisey yok ama affedersiniz kendimi silince geliyor ben kendimi biliyorum adet başlıyor test yapmama gerek kalmadi sabahakadar cozulur
Belki adet degildir yerlesme kanamasida olabilir bekle bakalim cogalcakmi