- 8 Aralık 2014
- 216
- 54
- 37
- Konu Sahibi bebetommmm
- #46.341
;-) insallh caniiiim dualarim siznle bu yil hepimz kucagmiza alriz ne kadar kaldi ogrenmenize
Ben yarin kanda baktiricam zamani geldi ins hayirli cvp alirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
;-) insallh caniiiim dualarim siznle bu yil hepimz kucagmiza alriz ne kadar kaldi ogrenmenize
Adet olmama uc gun kaldi ama adeti beklemene gerek yok diolar asilamada 15. Gun bitti allah yardimcimiz olsun
Evet bende oyle.biliyorum yarin bakalim ne olcak :) sabah olmaz artik :)
Evet bende oyle.biliyorum yarin bakalim ne olcak :) sabah olmaz artik :)
Canimmmmm naptin haber et. Dualarimiz seninle
Cnm git gel hayirlisiyla ne zamana cikar sonucuSimdi gidicez cnm valla hic cesaretim yok acayip duygu icerisindeyim :) evden cikasim gelmiyor :)
Cnm git gel hayirlisiyla ne zamana cikar sonucu
Kizlaaar geliyomu bebisleeeeerAdet olmama uc gun kaldi ama adeti beklemene gerek yok diolar asilamada 15. Gun bitti allah yardimcimiz olsun
Kizlaaar geliyomu bebisleeeeer
Kizlaaar geliyomu bebisleeeeer
Kan verdim cnm bekliyorum ama hic umudum yok heveslenmek istemiyorum
Oyle deme caniiim insallh pozitifdr degilsede zamani bu sefer degil demkki nerde yaptrdn asilamani ben bes kez yaptrdm hep negatif bir tup bebk yaptrdm negatf hala beklym kacta cikack soncn hadi hayirlisi yaa hemn yaz sonucunu lutfenKan verdim cnm bekliyorum ama hic umudum yok heveslenmek istemiyorum
Bak tatlm tecrubeli biri olarak kesinlkle bekleme eger yoksa bile sen stres yaptgin surece o adet gelmz sen hemen yap bi test ben cok yasadim bunu bekleme hem seni yipratrCanim ben adetimi beklicem gecikirse test yaparim diye düşünüyorum.
Kac gun oldu asilamanaBak tatlm tecrubeli biri olarak kesinlkle bekleme eger yoksa bile sen stres yaptgin surece o adet gelmz sen hemen yap bi test ben cok yasadim bunu bekleme hem seni yipratr
Bak tatlm tecrubeli biri olarak kesinlkle bekleme eger yoksa bile sen stres yaptgin surece o adet gelmz sen hemen yap bi test ben cok yasadim bunu bekleme hem seni yipratr
Simdi adetin gecikirse dahada umutlanirsin negatf cikarsa bunalima girersn bekleme canim bi idrar testi yap negatfse bir iki gun bekle kan testi yaptr cunku hamile oldgn halde idrarda cikmaya biliyoDogru diyorsun canim da kendimde o cesareti bulamıyorum. :)
Ciktimi caniiiimKan verdim cnm bekliyorum ama hic umudum yok heveslenmek istemiyorum
Kac gun oldu asilamana
Kac gun oldu asilamana