- 20 Mart 2013
- 3.954
- 110
- Konu Sahibi bebetommmm
- #45.501
Napiyim halilarimi yikamaya vermistim dun aksam geldi.bugun biraz ince is yaptim.yarin buyuk is bekliyor beniEe sen ne yapıyosun bakıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Napiyim halilarimi yikamaya vermistim dun aksam geldi.bugun biraz ince is yaptim.yarin buyuk is bekliyor beniEe sen ne yapıyosun bakıyım
s.a.kızlar bende iki senedir bebek hasreti çekiyorum. Hormon testi idrar tesri ultrasonda bakmak rahim filmi bunları yaptırdı doktor ve hepsi normal eşimdede sorun yok ama olmadı. Doktora gittim adetin ilk günü gel ilaç tedavisine başlayalım dedi doktor sormadımda ne ilacı die hangi ilaçlı tedaviye başlayabilir acaba. Rabbim hepiniizin kalbindekini nasip etsin inş
Klomene baslatirlar..insallah en yakin zamanda evladina kavusursun.bende iki yillik evliyim iki defa hamile kaldim ama dusuk oldu.nasip...s.a.kızlar bende iki senedir bebek hasreti çekiyorum. Hormon testi idrar tesri ultrasonda bakmak rahim filmi bunları yaptırdı doktor ve hepsi normal eşimdede sorun yok ama olmadı. Doktora gittim adetin ilk günü gel ilaç tedavisine başlayalım dedi doktor sormadımda ne ilacı die hangi ilaçlı tedaviye başlayabilir acaba. Rabbim hepiniizin kalbindekini nasip etsin inş
Slm cnm klomen flan kullndın mı
Üzülme canm hamile kalabiliuosun demekki yime kalabilirsinKlomene baslatirlar..insallah en yakin zamanda evladina kavusursun.bende iki yillik evliyim iki defa hamile kaldim ama dusuk oldu.nasip...
Evt kalabildim cok sukur ama kac ay oldu yine beklemedeyim.hayirlisi canimÜzülme canm hamile kalabiliuosun demekki yime kalabilirsin
Desene buyuk temizlik var bende tembellıkden evı temızleyemıyom bu araNapiyim halilarimi yikamaya vermistim dun aksam geldi.bugun biraz ince is yaptim.yarin buyuk is bekliyor beni
Evet cnm buyuk temizlik varr.yapmakta istiyorum amaDesene buyuk temizlik var bende tembellıkden evı temızleyemıyom bu ara
Hosgeldiiinnn.ohh bi arkadas dahaa...günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Evet senden az cok haberimoz oluyrdu Allah razi olsun bilgilendiriyrdun.nadiren girip bakip cikiyrdum bende.ama eskisi gibi olalim istiyrum.ah aysuncugum dilerim bu ayki emeklerin bosa gitmez ve kavusursun evladinahoşbulduk cnm.ben ara ara hep geldim ama kimse olmayınca bayadır girmemiştim.
merhaba yazıyı görünce dayanamadım ve yazmak istedim aşılamaya bu kadar para vermek pek mantıklı gelmedi bana fazla almışlar bence...Insallah canim...bence verirlerr..vermeselerde onlar bakarr...kafani rahat tut yeterr...elinden geleni yap sonra allaha birak..nasipde varsa geliyir yoksa yok...
13 gun once yaptirdim bende asilamami..ama negatif malesef...evet semen yikamaya ayri ucret aliyorlar..ben 550 li asilama..150 de yikamaya verdim..ilaclar haric 700 ilaclarla beraber 1000 i gectii...
Nasip kismet..insallah senin nasibinde vardir bu ay...
Insallah yerlesme kanamasidir..galiba bu ay hicbir ilaç kullanmamistin.hep gec oluyrsan bu kadat erken olman garip olur.sabirla bekleyelim bakalimkızlat hayırlı geceler. Adetime 3 4 gün var ama az önce afedersiniz lavaboya gittigimde peçeteye koyu pembe bi leke geldi bu neydi acaba . Hep 4 5 gün geç olurdum edet bu sefer erken mi oldum acaba
Inşallah canım benim hiç ilaç kullanmadım inşallah yerleşme kanamasıdırInsallah yerlesme kanamasidir..galiba bu ay hicbir ilaç kullanmamistin.hep gec oluyrsan bu kadat erken olman garip olur.sabirla bekleyelim bakalim