- 13 Ekim 2011
- 3.663
- 2.320
- Konu Sahibi bebetommmm
- #45.521
çatlatma iğnesi akıntıyı arttırır.uzayan şekildeyse yumurtlama başlamıştır.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Reyyan nasılsın bebek nasıl canımmerhaba yazıyı görünce dayanamadım ve yazmak istedim aşılamaya bu kadar para vermek pek mantıklı gelmedi bana fazla almışlar bence...
Iyıyım canım bildigin gibi yuvarlanıp gıdıyorum sen nasılsınnasılsın deniz
Slm kızlarSlmm kızlar
Slm nasılsın canımSlm kızlar
iyiym tatlım iş güç uğraşıyoruz bu arada bayramdan sonra tüp bebeğe başlıyorum ilaçlarımı aldım sen ne alemdesin kuzumSlm nasılsın canım
çok şükür teyzesi büyüyor sen nasılsın neler yapıyorsun.Reyyan nasılsın bebek nasıl canım
Kolay gelsin bende hasta olmusumKizlar bugun temizlik yapmaktan firsat bulup yazamadim.
Benım bıldıgım alınmıyor hatta bıtınce de 7 gun falan gecmesı lazımarkadaşlar yarın hastaneye gidicem de kafama takıldı regliyken smear testi yapılırmı?
Ay ayy yerım ben onu buyusun buyusun ben aynı işde bıraz da hastalandımçok şükür teyzesi büyüyor sen nasılsın neler yapıyorsun.
Kolay gelsin bende hasta olmusum
sagol cnm.hadi yaa...hayirlisi.insallah Rabbim tez zamanda hayirli evlatlar nasip.etsin bizlereKolay gelsin bende hasta olmusum
canım geçmiş olsun havalar bozuk biz donuyoruz sende kendini ihmal etme hastalık zor iş özeline bak sana bişey yazıyorum ben.Ay ayy yerım ben onu buyusun buyusun ben aynı işde bıraz da hastalandım