- 9 Nisan 2013
- 3.343
- 7
- Konu Sahibi bebetommmm
- #45.441
kızlar bu ay da sonuç hüsran.bu sebepsizlik bu belirsizlik beni çıldırtacak artık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bu ay da sonuç hüsran.bu sebepsizlik bu belirsizlik beni çıldırtacak artık.
buyudu bıdık sen hamilelikde cok hareketlıydın oda sımdı boyle hiç sasmıyorum ah benımde olsa da 1 dk nefes alamasam bende evde boyle bosbos sıkılıyorum işdeBen de özledim cnm ya .... Umut ne yapsın işte, son hız yaramazlığa devam. Çok aşırı derecede hareketli. 6 aylık olmadan emekledi. Şimdide tutunup kalkıyor. 1-2 aya yürür diyor herkes, yürürse ne yaparım onu düşünüyorum.daha şimdiden her yeri karıştırıyor ( hep peşindeyim anlayacağın. Çocuk uykusunda bile 2 dk durmuyor. Anlayacağın sosyal hayat sıfır....
Beklemede misin canım?kımse yok bende sıkılıyorum
hayıt suyunu denedin mi yaptığın kürler arasında belirsiz infertiliteye 9 sene üzerine hamile kalan var bu sitede gördümmerhaba bende 7 senelik evliyim.. hiç hamile kalmadım. hiçte korunmadım... geçen sene ilk defa aşılama yaptırdım zeynepkamilde oda tutmadı... geçen ay yine aşılama yapılacaktı ama yumurta sayısı normalden fazla olduğu için aşılama iptal edildi... bu siteyi okuyupta yapmadığım kür kalmadı... ama rabbim izin vermeyince olmuyor işte.... hiç biri sorunumuz yok eşimle ... ama bebek olmuyooorrr
Ah cnm ya, inş rabbim sanada en kısa zamanda verir. Artık söyleyecek , teselli edecek sözcüklerde kalmadı (buyudu bıdık sen hamilelikde cok hareketlıydın oda sımdı boyle hiç sasmıyorum ah benımde olsa da 1 dk nefes alamasam bende evde boyle bosbos sıkılıyorum işde
Hayırlısıyla tutar aşılaman inş cnm, kendine dikkat etKizlarr gecen hafta asilamam oldu...7 ay sonunda asilama oldu..umit kestigim yumos birden buyudu ve sonrasinda asilama...beklemedeyim simdii..
Ben 25_26 günde bir adet görürüm ve enson 25 temmuzda adet gördüm yanlız eşim birlikte oluş tarihim 13 14 ağustos ve ben ağustosun 20 sinde bekliyordum adet olmayı ama olmadım bugün ayin 27si ve hala olmadım dün kan testi yaptırdım negatif şaşırdım kaldım umutlanmalimiyim bilmiyorum benimle aynı durumu yaşayan varmı ne yapmalıyım yardım edin lütfen fikirlerinize ihtiyacım var lütfeeeeen...:-(
Üzüldüm canım kismet vakti zamanı degılmıs demekKizlar benim asilamanin sonucu belli oldu...negatifff..
Dr kontrolu olmadan kullanma benceherkese merhabalar.bende yeni uyelerdenım.6 aydır cocuk dusunuyoruz fakat 4 ay once düşük yaptım.sürekli doktorlara gitmekten çok sıkıldım.en son soğan kuru aslan pencesi denedım ama malesef yıne yok.artık doktora gitmek istemiyorum.sızden rıcam klomenı nasıl kullandınız.bende baslayacagım regli donemının 5. gunu gunde 2 diye bılıyorum ama kaç gün.lutfen kulananlar cevap yazabılırmı tesekkurler.
ben çok sıkıldım artık.çokda uzgunum bu ay preseed de kullandım ama boş.tıp bilgim var fakat ınsan kendıne gelınce caresız kalıyor.klomenin etken maddesi sadece yumurtaları geliştirmek herhangı bı yan tesırı yok bulundugum yerde duzgun bı doktorda yok zatenDr kontrolu olmadan kullanma bence
sen bilirsin ama yumurta buyur catlamassa kist olma ihtimali varben çok sıkıldım artık.çokda uzgunum bu ay preseed de kullandım ama boş.tıp bilgim var fakat ınsan kendıne gelınce caresız kalıyor.klomenin etken maddesi sadece yumurtaları geliştirmek herhangı bı yan tesırı yok bulundugum yerde duzgun bı doktorda yok zaten