- 13 Ekim 2011
- 3.663
- 2.320
- Konu Sahibi bebetommmm
- #45.061
elocannn nasıl yaaa 3 kere kürtaj mı olur?rabbim yardımcın olsunnn:26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
SEn nerde yaptırdın canım yaa bunu? Ne kadar becerisizlik! HAyır üç kez operasyon geçirilir mi? Şaka gibi yaaa.
beklemek o kadar zor ki herşeyden medet umuyoruz her ay her ay aynı umutlu bekleyiş ve sonunda o kırmızıları görmek tam bir yıkım.elbette vakti zamanı vardır insan oğlu sabredemiyor işte.Allah'ım o güzel yüce duygudan bizi mahrum etmesin tüm isteyenleri de birlikte
Ankarada Zübeyde hanim kadin doğum hastanesindeyim...bebeklerimi kaybettim ya gayet gucluydum ama bu aksam burada yasananlari gördüm yaaa inşallah psikolojimi hemen toparliya bilirim
Gunaydin herkese...
Kızlar uçuncu kurtaji olmadim çok sukur ama eve geldiğimden beri çok kotu nezle oldum ayağa kalkamiyorum gözlerimi acamiyorum aksamdan beri Esim acile götürmek istiyor hastane yüzü görmek istemiyorum ama birazdan mecbur gidicem sanirim dayanamıyorum artik...
kizlar gunaydinnn
moralsiz keyifsiz gunler.diyete devam ediyorum.1 kilo civarinda verdin sanirim 1 haftada.haftaya kontrolum var
yazıyorum yazıyorum cvp alamıyorum hep eski tarihler:18: ben pko hastasıyım 2 defa klommen + çatlatma iğnesi 1 yumurta gebelik yok1 defa puregon +glifor içtim fakat yumurtam oluşmadı. aşılama olcak büyük ihtimalle izmirde doktor öneren var mı bir de aşılama fiyatları nasıl oluyor? rahim filmi isterse zor bir şey mi
:18:
ne sabrı verır ne sabrııAminn insallahh...rabbim o gune kasar sabrinida versin bizlere insallah..
Canimm yaaa...ne yasadin ne gordun bilmiyorumm ama hepsi gececk insallahh..inan buna..neler neler gecmediki..yterki rabbim sana saglik sihhat versinn...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yazıyorum yazıyorum cvp alamıyorum hep eski tarihler:18: ben pko hastasıyım 2 defa klommen + çatlatma iğnesi 1 yumurta gebelik yok1 defa puregon +glifor içtim fakat yumurtam oluşmadı. aşılama olcak büyük ihtimalle izmirde doktor öneren var mı bir de aşılama fiyatları nasıl oluyor? rahim filmi isterse zor bir şey mi
:18:
Gunaydin herkese...
Kızlar uçuncu kurtaji olmadim çok sukur ama eve geldiğimden beri çok kotu nezle oldum ayağa kalkamiyorum gözlerimi acamiyorum aksamdan beri Esim acile götürmek istiyor hastane yüzü görmek istemiyorum ama birazdan mecbur gidicem sanirim dayanamıyorum artik...
Kizzlarr gun gercekten karagunn..aksamdan beri yuregim daraldii...onlari orda dusundukce nefesim gitti...
Rabbim yardimcikari olsunn..onlarinda ailelerindee....
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Başımız sağolsun...
Sağol canim ....eve gittim derken Ankardayim hala babamın ameliyatini bekliyoruz...çok asiri uzulmedim canim ama ikinci kurtajdan sonra çok kotu oldum ogün olan oldu psikolojime neyse toparlarim onuda inşallah...iki kere kürtaj odasında soğukta kaldim ikinci gün agridan çok agladim çok terledim ogün usuttum Dr gittim yavaş yavaş toparlaniyorum istegecmıs olsun senıde bır turlu arayamadım eve gıtmıssın bu grıp uzuntudende olabılır canım halsızlık falan :26: dr gıt ama aksatma
Sağol canim ....eve gittim derken Ankardayim hala babamın ameliyatini bekliyoruz...çok asiri uzulmedim canim ama ikinci kurtajdan sonra çok kotu oldum ogün olan oldu psikolojime neyse toparlarim onuda inşallah...iki kere kürtaj odasında soğukta kaldim ikinci gün agridan çok agladim çok terledim ogün usuttum Dr gittim yavaş yavaş toparlaniyorum iste
hayırlısı buymus demek canım her ıse hayırlısıyla dıyıp baslamıyomuyuz
Gunaydin herkese...