- 3 Ağustos 2013
- 1.215
- 974
- Konu Sahibi bebetommmm
- #44.861
Saok cnm..Evet sezeryan..bebek kilolu olunca dogum kanalina kafasi giremedi.son Ana dek bekledik AMA catidq acilma olmadi.nasip Boyleymis.cok şükür saglikliyiz ikimiz de..canim gözün aydin masallah duruyabüyük ihtimalle sezaryan olmussun...allah anali babali büyütsün....
Cok cok saol :)Ayy maşallah Allah analı babalı büyütsün sağlıklı sıhhatli ömürler versin duru bebeğe.. Sana da geçmiş olsun canım.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Rabbim sizlere de tattirsin insallah,ismen size dua ettim sancilarimi cekerken..Kırkbin kere maşşallah kilosu çok iyiymiş :)) ismide öyle çok şükür atlattın
Saol elifcim..Senin de yakinda yuzun gulecek insallah..haberlerini okuyorum..gözun aydın canım masallh güle güle buyutun duru bebegı...
Canim...cok saol...günaydın kızlarrr..
öpüyorum hepinizi
rabiacığım canım benim gözünaydın. Allah analı babalı büyütsün. maşallah ona.
Saol arzucum...aldik kucagimiza hamd olsun..sen bizi unutttun asıl , bebişin doğmuş haber bile vermedin ( allah analı babalı büyütsün. Sünnetinizde olmuş kuzucuğun. Hayırlı evlat olur inş
cnm inş güzel haberlerini de duyarız. Benim net yoktu giremedim epey
Nasılsın tatlım. Özledim seni ...
hayırlı olsun cnm, allah kucağına almayı da nasip etsin
panik yapma hemen, inş o sesleri de duyacaksın
kııızzz cimcimem özledimmmm
Maşallah minik minamıza . Nasıl gidiyor cnm. Bebişin uslu mu? Benimki son hız devam ediyor :) şimdi de dışardan eve girmek istemiyor
maşallah cnm , rabbim hayırlı evlat etsin. İnş sağlıcakla ve sıkıntısız büyütürsün kuzunu
günaydın cnm
nerelerdesin kaçak seni :)) sınava hazırlıklar nasıl gidiyor
Çok geçmiş olsun cnm. Rabbim bi daha aynı acıyı yaşatmasın
Amin..Rabbim seni de kurtarsin insallah..yardimcin olsun..Tebrik ederim canım, gözün aydın! Darısı bizim başımıza...