- 14 Nisan 2011
- 140
- 0
- Konu Sahibi bebetommmm
kızlar yaşlarınız kaç.ben 29 :S
30 yaşındayım canım :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
manyak yaa teee erbilden güldürdü beni de :))) ses esas onu şırınga yöntemine söylediğini duy ...eğer o şekilde çocuk sahibi olursak baba hanesine bay şırınga yazdır dedi bana :))
manyak yaa teee erbilden güldürdü beni de :))) ses esas onu şırınga yöntemine söylediğini duy ...eğer o şekilde çocuk sahibi olursak baba hanesine bay şırınga yazdır dedi bana :))
ben de 27 yaşındayım canım. ya da 28. hep tartışma konusudur ya :) daha 28'den gün almadım :))) 1985 yılı
dur ha sakin öyle deme ozamn ben 30 olurum :)))))
genelde yaşlarımız birbirine yakınmış
En küçüğünüz benim galiba 25
En küçüğünüz benim galiba 25
tamam o zaman 27 yaşındayım. bu benim de işime geliyor :)
şimdilik sen olabilirsin evet canım. Ama 21 yaşında biri var. şu an burda değil sanırım.
şırınga yöntemi mi o ne ki?
ay valla komikmiş gerçekten adamda kendine göre haklı bebek şırıngayla oluyo ama hammaddesi adamlardan sıkıntı yok
evvet kesinlikle öyle ama taktı ona bir de doktorum enjekte edecek dedim tam oldu :)))
eşin temiz bir kaba boşalıyor ordan şırınga ile sen rahmine boşaltıyorsun ....sabahtan bu sayfada bir arkadaş ile konuştuk bu konuyu 4-5 sayfa önce ondan daha detaylı öğrenebilirsin canım o yapmış.
liste güncellendi
çok sağlıklı gelmedi bana.mantığı çözmedim.çok dışarda kalmamsı lazım spermlerim.aşıla yönteminden esinlenmişler ama onda çok ince bi boryula baya bi ileri bırakıyorlar.bilemedim yani