- 2 Mart 2013
- 2.733
- 77
- Konu Sahibi bebetommmm
- #3.501
artık lıstede bende varım :))))))))))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ve beklenen son oldu adet oldum ama nasıl olduysa ilaçsız 28. günde kendi kendine adet oldum buda bi gelişme sanırım
bu ay hıc bır ılac kullanmamısmıydın...
evet klomen kullandım yumurtam gayet güzel büyüdü çatladı ama olmayınca olmuyo işte
evet klomen kullandım yumurtam gayet güzel büyüdü çatladı ama olmayınca olmuyo işte
Ah canim siz beni bilmiyosunuz ne geliyosa basima stresden geliyor vallacanım stresle olacak şey değil buu. kafanı dağıt biraz. az önce yazdım. kocişin bir arkadaşından bahsettim. okumuşsundur. kısmetimizde ne zaman var bilinmezz. benim nedense dün doktorda moralim hiç bozulmadı. sen de öyle olmaya çalış. böyle giderse tutacağı varsa da tutmaz bak
canim dr demesede ben biliyorum yumoslar zor buyuyolar sagolsunlar neyse artik basa gelen cekilirzd86
keske doktor sana yumoslar buyumuyor demeseydı. eger doktor hersey yolunda yumurtalar ıyı deseydı kafana bu kadar takmazdın onlarda kendılıgındenbuyurdu. ben buna ınanıyorum.
uzulme simdi yeni tedavi yeni umutlar olcak senin icin ne yapcaksinve beklenen son oldu adet oldum ama nasıl olduysa ilaçsız 28. günde kendi kendine adet oldum buda bi gelişme sanırım
artık lıstede bende varım :))))))))))
((( gercekten zor... ama sımdı yenı bır baslangıc yapabılırsın. ınan bana adet olmayı bekleyende cok ınsan var. en azından yumurtalar ıyı gelısıyor. bu ay aşılama denesen ???????????
canım üzülme inşallah önümüzdeki ay hamile kalırsın..herşeyde bi hayır var.benimde satta 3 gün var bizde bekliyoruz..
kaynanama geldim herseyi anlattim basdan sona rahatladim artik ohh birazda onlar dusunsun tek basima daha fazla tasiyamicaktim.istiyim diye heveslendirme calismalarinada son vercekler artik cok iyi kadin valla oyle teselli ediyoki beni rahatlatti biraz.
çok iyi yapmışsın canım bence en azından bilirler ona göre davranırlar ve şanslısın ki anlayışla yaklaşmış ne güzel
kızlar ben geliverdim ya bişiyi merak ettim dün bi bayan vardı test yapmıştı ikinci çizgiyi silik gördüm falan diyodu ondan haber var mı hamile mi merak ettim ya:26::26:
sagolsun cok iyiler bu konuda zaten onlardan yana sıkıntım hiç olmadı sadece gel git yapmagı cok ıstıyolar ben hep kacıyodum şimdide int.için geldim biliyorda bişey demiyor.
ve beklenen son oldu adet oldum ama nasıl olduysa ilaçsız 28. günde kendi kendine adet oldum buda bi gelişme sanırım
kııızzz sende mi adet oldun vayyy vayyyy
ondan bi daha haber alınamadı canım dün bizde hiç hamile kalan olmadı falan dedik ya korktu heralde onada şanssızlık bulaşır diye
inşallah sen güzel haber verirsin bize canım artık 1 hamile çıksın ya içimizden