- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- Konu Sahibi bebetommmm
- #3.421
bilmiyomki nereye gidiyorki ooo bende zor gidiyorum ya iki vesayit yada hava guzelse yuruyom iyi oluyor.
neyse dur bakalım bana daha var.. sıram gelsin yakana yapışırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bilmiyomki nereye gidiyorki ooo bende zor gidiyorum ya iki vesayit yada hava guzelse yuruyom iyi oluyor.
kızlar devlette rapor alabılmek ıcın en az 2 asılama yaptırıp tutmaması, en az 3 yıllık evlı olmak, 30 yasını gecmek gıbı sartlar var...
veeee bunların hiçbiri bana uymuyor zaten
bende bır asılama kaldı hayırlısı ıle bakalım ...
benmi girip bakmistimm yaa su 30 yas bana uymuyor ama yasi bana demedilerdi acaba hastaneden hastaneye degisiyormu?kız sen uyumadın mı:)
Gunaydinnn
bogazim baya sis.antibiyotiksiz gecmeyecek sanirim.napcam yaaa ufff
günaydınnnn
gunaydin benide uyku tutmadi moralim sifir uyandim.bu bebis hic gelmicek kizlar hersey bos cikcak bu caba hersey boss
yosun senin belirtin falan var mı canım benim düne kadar vardı ama dünden beri onlarda kayboldu
günaydın kızlar benimde çok moralim bozuk benim bugün adet günümdü test yaptım sabah tabiki her zaman ki gibi tek çizgi çıktı bu aydan çok ümitliydim ama gene olmadı 5 buçuktan beri uyuyuyamadım bi dahada
ben de regl belirtisi var tatlım ya( bu ay ben de çok ümitliydim...hem yumurta çok iyiydi hem de ilişkide bu günlere çok dikkat ettik...ama belli olmaz canım ya sen yine de ümidini kesme...benim regl belirtisi çünkü..
ben de regl belirtisi var tatlım ya( bu ay ben de çok ümitliydim...hem yumurta çok iyiydi hem de ilişkide bu günlere çok dikkat ettik...ama belli olmaz canım ya sen yine de ümidini kesme...benim regl belirtisi çünkü..