- 28 Kasım 2012
- 7.030
- 4.605
- Konu Sahibi bebetommmm
- #2.081
kızlar ben şimdilik kaçtımmm.. hepinize mucxxx
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olsun yinede morelini yüksek tut tatlım hayırlısı baksana millet kazayla oldu falan diyorya bakarsın körün taşı bizede denk gelir inşallahSen dahada şansli durumdasn.benim aksilikler artarda geldi zaten.nasip kismet artk.her şeyn hayırlısı tatlım.
olsun yinede morelini yüksek tut tatlım hayırlısı baksana millet kazayla oldu falan diyorya bakarsın körün taşı bizede denk gelir inşallah
hehee herkes aynı demek ki ben de temizlik yapınca yaklaştırmıyorum bir yere :) 3+1 de küçük değil canım. ben diyorum bazen keşke ev 2+1 olsaydı. 2 dk da temizlerdim :)
bysss mucksskızlar ben şimdilik kaçtımmm.. hepinize mucxxx
canim sen bilirsin ama isler biraz zor ilerliyor vakit kaybetmeni istemem bir ay ara ver istersen catalcada yok mu?hastanebebişim doğru diyorsun da çok bunaldım doktora gidip gelmekten. şimdi hsg sonrası bikaç ay kendi haline bırakayım.. haziranda kociş tatile girince annemlere giderim kartala. ben de zeynep kamile giderim belki.
hepinizi öpüyorum ben de kaçtım arkadaşlar iyi geceler :))
kızlar ben şimdilik kaçtımmm.. hepinize mucxxx
hahaha sen beni bu saatte güldürdün allah ta senin yüzünü bu ay güldürsün canım :))) hafif hafif sallan ayaklar havada iken :)))
iyi geceler herkese=) ben yeni girebildim her zamanki gibi.. Okuduğum kdrıyla daha güzel haberlermz gelmedi ama gelecek inşallah.. Bugün bende olanlar şu şekilde, 2-3 defa karnımda sızlama oldu ve göğüslerim daha da acımaya başladı.. Bir de 5e yakın sivilcem çıkmş bu kdr çok olunca farkettim normalde 1 tane çıkar reglime yakın.. Yoksa bunlar adet olcam o yüzden mi diye düşünmeden edemiyorum:/ ama kim bilir dimi, birçok kişi adet belrtisiyle aynı şeyler yaşadığını anlatıo hamile olduğunu öğrenene kadar :) Hayırlısı bakalm.. Yarın arkadaşımın bebeği için aldığı oda gelecek evlerine, ona bakmaya gitcez belki, biz nasıl yaparız diye hayal kurucam ben de =)))
Eki Görüntüle 676829
cok sıkıldım bu aksam herkez yumurtluyor galiba kımse yok.
ben maç izliom kocamla, çok sıkıcı ama peh =/
ne baskısı anlatsana biraz hayat hıkayeni
yaa ben de hep aynı şeyi düşünüyorum. eşime de diyorum ki bebişim olsun bak gör seni nasıl ihmal edicem, onu ne kadar çok sevicem kıskanacaksın seni önceden ne kadar çok sevmişim onu anlayacaksın dedim :)) bütün zamanımızı bebişimiz çalacak