Ben klomeni bir kullanişimda hamile kaldım. 2 aylığım şu an..
Bende kullanmıştım ve bende kist yapti ve de aşırı derece de terledim kışın ortasinda
Ya ne güzel bende ilk defa kullanacağım yarın dan sonra basliyacam artık hayirlisi bebeğini de hayirlisiyla alırsın inşallah kucaginaBen klomeni bir kullanişimda hamile kaldım. 2 aylığım şu an..
Aşılama yaptiriyordum canım 2 kez yapildi tutmadi 3.sunde yine kullandim bu sefer kist oldu aşilama yapilamadi.Doktor adet olunca kist kaybolur dedipeki o kistin ondan oldugu nasıl anlaşıldı canım ve sonrasında ne oldu tedavisi için
Aşılama yaptiriyordum canım 2 kez yapildi tutmadi 3.sunde yine kullandim bu sefer kist oldu aşilama yapilamadi.Doktor adet olunca kist kaybolur dedi
ben hic ummazdım bi kerekte sonuç alacağımı adetinin bilmem kacinci gunu kullaniyosun unuttum simdi 5 gün kullandım o ay hamile kaldım. 2 hafta falan önce kanamam oldu lekelenme tarzında çok az. Simdi düşük önleyici ilaç kullanıyorum. Rabbim kucağımıza almayı nasip eder inşallah sağ sağlim. Ama klomen gerçekten cok kalite bir ilaç.Ya ne güzel bende ilk defa kullanacağım yarın dan sonra basliyacam artık hayirlisi bebeğini de hayirlisiyla alırsın inşallah kucagina
geçmiş olsun inşallah sen de güzel haberler alırsın[/QUOTE
Sagol canim gecen yil kendiliginden oldu bebegim.Darisi tum bebek isteyenlere ins.
Adetin 4. Günü basliyacam doktor öyle dedi inşallah evet 5 günlük bi ilaç ilaç bittikten 2 gun sonra da doktor a gidecegim sonrasında ne oluyor bilmiyorum ne yapacak doktor merak icindeyim.bakalım ben ne zaman hamile kalacağım He düşük tehliken mi var cnm Allahın izniyle bişe olmaz inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın cnm.ben hic ummazdım bi kerekte sonuç alacağımı adetinin bilmem kacinci gunu kullaniyosun unuttum simdi 5 gün kullandım o ay hamile kaldım. 2 hafta falan önce kanamam oldu lekelenme tarzında çok az. Simdi düşük önleyici ilaç kullanıyorum. Rabbim kucağımıza almayı nasip eder inşallah sağ sağlim. Ama klomen gerçekten cok kalite bir ilaç.
Çatlatma iğnesi yaptırdın mı canım?Ben klomeni bir kullanişimda hamile kaldım. 2 aylığım şu an..
5 günlük bi ilaç cnm içinde 10 tane var günde 2 sefer aliyorsunKlomeni nekadar sure kullaniliyokii
Doktorum bana 5 gün,günde 1 tane kullan demişti canımKlomeni nekadar sure kullaniliyokii
canm mrb doktora gttn mi blmiyorm ama bende 4 aydr klomen kullanıyorum hç bi yan etkisi yok çatlatma iğneside vurdurdum o aşırı derecede ateş alan yaptı bana ödem yaptı ama klomenn yan etkilerini görmedim klomen ilk kullandığn ay günde 2 defa 5 gn kullanıyosun sonra günde 3 5 gn kullanıyosun her ay artıyo yani ben bu ay 7 gün günde 3 defa kullandm değişiyo yaniKlomeni nekadar sure kullaniliyokii
cnm ne zamandır olmuordu bebısın ben 10 aylık evlyım yenı verdı doktor bana klomenıBen klomeni bir kullanişimda hamile kaldım. 2 aylığım şu an..