Klomen hakkında

Aşılama yaptiriyordum canım 2 kez yapildi tutmadi 3.sunde yine kullandim bu sefer kist oldu aşilama yapilamadi.Doktor adet olunca kist kaybolur dedi
Klomenle aşılama deneme arkadaşım. Boşuna zaman kaybı inan bana. Direk iğneye geç. Ihtimali düşürme boşuna, gerekirse doktor değiştir.

Klomenle aşılama deneme arkadaşım. Boşuna zaman kaybı inan bana. Direk iğneye geç. Ihtimali düşürme boşuna, gerekirse doktor değiştir.
Tesekker ederim canim doktoru degistirdim çok şükür kendiliğinden oldu bebeğim rabbim isteyen herkese nasip etsin ins

kızlar merhaba
bnde hem yeni üyeyim hem yeni evliyim..
10 aylık bi evliliğim var ve halen çocuk yokkk
doktora gittim önce baktı jinekolojik bi sorunum olmadığını söyledi... TSH LH FSH prolaktin heppsi normal düzeylerde.
kilo fazlam var doktor kilo ver gel dedi !!!
ama biliyorum ki nice kilolu insanlar tedavisiz kendiliğinden hamile kalıyo.
bide dediki kilodan dolayı yumurtlama olmuyomuş.
ve yine biliyorumki nice zayıf insanlarında yumurtlaması olmayabiliyor..
yani kısacası hiçbi tedavi önermedi.

bnde kendim gidip klomen almak istiyorum.. nisanın 2 sini bekliyorum adetim bi başlasın ki innnşaAllah başlamazda hamileyimdir..

kist oluşursada önemli olmadığını okudum kendiliğinden geri kaybolurmuş.burda 1 tane doktor var mecburuz onada değiştirme imkanım yokk o yüzzden çareyi kendim arayıp bulmaya çalışıyorum.
inşaAllah tezzz zamanda bebek isteyen herrkes bebeğine kavuşur.okuduğunuz için teşekkürler.

kızlar merhaba ben yeni katıldım. klomene yeni baslayacam 30 nisanda yararını gören var mı birde çakşir otu suyu ile birlikte kullansam birşey olur mu sizce

Merhaba hanımlar ben de aranıza yeni katıldım. 2 yıllık evliyim bu ay Dr gittim serophene verdi kullandım muayene ye gittiğimde yumurta 10 m olmuştu 3 gün sonra yine gittim aynıydı 10m ..Dr bu ayı pas gececez dedi ...bir buçuk hafta incir kuru denedim sonra adete 7 gun kala kaşık sancım oldu ilişki yaşadım o gece ...sizce yumurta catlamis midir ...3 gün gelişmeyi p sonra gelişip catlamis olabilir mi

arkadaşlar, klomeni kisti olanlara vermiyormu doktorlar?
rahmin temiz olması kı gerekiyor klomen için?

öle olsaydı canım bana vermezdi bende 3.57 mm çikolata kisti var rahmin temizliğinle alakası yok ama kiste dönüştürebilme olasılığı var işte

E

Evet bana da oyle dedi dktrm tutma ihtimali oldugu kadar dusme ihtimalide var drdi her durumu goz onunde bulundurman lazim dedi ama inanin onun bekleyis evrimi bile cok mukemmel geciyor sanki dogum yapicakmissin gibi bi heyecan. Varligindan haberdar oldugun gun yeniden dogmus gibi olunur bence ben cok iatiyorum rabbim versin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…